Agır uyku

Konu sahibi ama sizin durum gerçekten zor dr gidin bence uyku terapistleri var, benimki tam tersi nefes alsam eşim uyanır aynı şekilde oda nefes alsa ben uyanırım o derece bizimde ışimiz zor

Ne kadarda çok uyku problemi olan insan varmiş onlar her ne kadar problem olarak görmeselerde

Evlilikte zor oluyo uyku problemi evli olmasam esimin agir uykusundan benane mesela

Ne kadarda çok uyku problemi olan insan varmiş onlar her ne kadar problem olarak görmeselerde

Evlilikte zor oluyo uyku problemi evli olmasam esimin agir uykusundan benane mesela
Sen yanında annen de kalsın olmazsa en güzeli. Benim de uykum biraz ağırdır ondan demiştim kendini şartlasa diye ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim beni 20 kere aramış uyanamadım bir baktım kapı çalıyor hayırdır dedim , bir şey oldu sanmışlar Allah göstermesin kimseye de

Bu süpermiş... Savaş olsa adam uyanmayacak anlaşılan...

Tamamda esinizin elinde olan bisey degilki uykusu agir demekki
Bence esinize geceleri guvenmeyin baska bir yol bulun yada bir saat basinda ciglik atabilirsiniz sonucta cocuk hemen gelmiyo
Sancida illa gece gelecek diye bisey yok benimde biri gece 10-11 gibi digeride sabah 6 gibi geldi yani ins sizinde gunduz olur

benim eşim de öyleydi uykusu çok ağırdı.. ama cocuklar olduktan sonra değişti. dönüşümlü bakmak zorundaydik cocuklar cik dese uyanmaya basladi biz de hayret ettik.. artik sorumluluğu nasil kabullendiyse uyanıyordu.. insallah sizinki de öyle olur..

Dogumdan çok bayilma fikri korkutuyo beni. Sanci olsa bi sekilde uyanacak her turlu belki 3 saat belki 5 saat sonra.
Ama bayilsam ya da düşşem ki çok düşerim kocamin haberi bile olmayacak. Beni evde bişey olma fikri korkutuyor.

"Kaç kere konuştuysam" dediğiniz nedir anlamadım. Artık ağır uyuma, hafif uyu mu diyorsunuz adama? =) Bilinçle yapılan bir şey değil ki bu ama, elinde olan bir durum olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de bunun için küsmüşsünüz, adam da özür dilemiş filan. Yazık yav. Ne yapsın, çivi yatağında mı yatsın rahatsız olup, derin uykuya dalmamak için? Endişelerinizi anlıyorum ama çözüm yönteminiz işlevsel değil ve bir yandan da eşinize haksızlık, zira elinde olmayan bir durum. Bunun bir rahatsızlık olduğuna dair işaretler alıyorsanız, doktora görünmesi konusunda baskı yapın. Ve gerçekten acil bir durum olduğunda çığlığı basın, olmadı üstüne bir bardak su boşaltın, bakalım uyanmıyor mu...

Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Benim uykum da çok agır. Eşim zorla uyandırıyor. Ben de bilmeden azarlıyor , kızıyormuşum. Ben çareyi çok erken yatmakta buldum. O zaman daha kolaylaştı durum. Acaba eşiniz çok mu geç yatıyor?

Bende zaten elinde olmadigini yazmişim. Istemdisi oldugunu da yazmişim. Yapilacak herseyide yapmişim geriye pek birsey kalmiyor. Farkindaysaniz kabullenmişim bu durumu...

5 senedir oyle boyle geliyoruz.
Ben sakar bi insanim kac kere mermere basip kayip düşmüşlügüm var. Yani başima birsey gelse eşim anca bunu sabah ögrenir. Bende korkularimdan bahsetmişim. Eşime ne yapayim dememişim ki...

Benim uykum da çok agır. Eşim zorla uyandırıyor. Ben de bilmeden azarlıyor , kızıyormuşum. Ben çareyi çok erken yatmakta buldum. O zaman daha kolaylaştı durum. Acaba eşiniz çok mu geç yatıyor?

Hyr aksine erken yattiginda daha çok oluyor. Hicbir sekilde uyanamiyor.

iyi de adam keyfinden yapmıyor ki

Tamam bende kabullenmişim bu durumu ve buraya konu acmisim ne yapabilirim diye esimden umudumu zaten kestim. Uyanmiyor. Benim bu surecte yapabilecegim birsey varmi diye soruyorum. Cunku gercekten dün gece bana ders oldu. Tansiyonum düştü eger bayilsaydim biyere kafami carpsaydim anca esim sabah görurdu. Bende korkmaya basladim haliyle. Siz olsaniz napardiniz.

Ama eşinizin durumunu anlayışla karşılıyor olsanız, elinde olmayan bir durum olduğunu kabul ediyor olsanız, bunu için adama psikolojik baskı yapar mıydınız? Eşime ne yapayım diye sormamışsınız ama yaptıklarınızı anlatmışsınız, yazdıklarımızı da o yüzden yazıyoruz.

Korkmanızı anlıyorum ama çözüm nedir? Eşiniz hafif uyusun diye ağlamak, tekrar tekrar konuşmak filan olsaydı, şimdiye çözülürdü, demek ki değil. Yani ya onu böyle kabul edecek, baskı yapmayacak, acil durumlarda farklı bir şekilde uyandırmayı deneyeceksiniz. Ya da bir rahatsızlığı olduğundan şüpheleniyorsanız doktor işini devreye sokacaksınız. Ya da bir aile üyesinden doğuma kadar gelip kalmasını isteyebilirsiniz.

Konunuzun sonunda bunun için yapabileceğim bir şey var mı diye sormuşsunuz, o yüzden öneri istediğinizi düşündüm tabi. İstemiyorsanız da canınız sağ olsun.

Son düzenleme:
Sizin için zor ama madem çözümü yok siz de eşinizden umudu kesip başka çözümler düşünmelisiniz. Akraba, eş, dost, komşu artık kim varsa.

Evet burda bir arkadas annenizde kalin veya anneniz sizde kalsin yazmiş sagolsun. O zaman kendimi çok daha güvende hissederim.

Hamileligimin ilk zamanlarinda tansiyonum düşmuştu yine bayilacam sanmiş esimi uyandirmiş basarili olamamiştim. Ama çok kotuydum can havliyle esime tekme attim uyandi bagirdi cagirdi. Bende ona bagirdim. Ölsem umrunda olmayacak tarzinda sitemde bulunurken agladim. O da dikkat edicem bundan sonra dedi. Küstüm bende birsure. Çunku ilk degildi sonda olmayacakti. Ama tansiyonum dustugunde cok kotu oluyorum ve cok korkuyorum. Bunlari istemdisi yaptim pişmanim bunun icin tabiki küsülmez , kizilmaz cunku istemdisi yapiyor. Ama o an elimde olmuyor cok sinirleniyorum beni onemsemiyormuş gibi geliyor. Ama zaten saglam kafayla dusununce oyle birsey olmadiginii anlayabiliyorum.

Tesekkur ederim onerileriniz icin bende annemi cagirmayi düsunüyorum cunku gercekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…