ağırbaşlı ol dedi :(

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
9 buçuk aydır giden bir ilişkim var .
sevgilim bana eskisi ağırbaşlı ol dedi .
sürekli onu zırt pırt sudan sebeblerden aramamdan dolayı rahatsızmıs .
onunda bir işi varmış sürekli bana msj atıp arayamazmış .
sürekli bi konusmada 2 saate kadar konusuyomus telde .
sürekli bunlardan sıkayetcı ben napıcam .
eskiden hic aramaz sormazdım ilk başlarda kendisi benım peşimde koşmak istiyomus benı ozleyıp merak etmek istiyomuş ama ben fırsat vermiyomusum .
şimdi ben napcam ??

Ne kadar arıyorsun ki? Ben de çok arama aranma taraftarı değilim görüşeceğiniz gün tek kısa konuşma yeter

Ozaman bırak özlesin arayıp sorma..
Hoş seven özlemem lazım demez ama yine de sen bilirsin.
Ama bana kalırsa asla umursama ipleme.

fırsat verin. Aramayı sormayı keserseniz haklıyken haklı duruma düşersiniz. Trip atıyor gibi olur. Öyle olmadan ogleye kadar 1 ogleden sonra da 1 kez , nasılsın diye mesaj atın ya da arayıp sesini duymak istemiştim , kolay gelsin deyip kapatın. Bakalım bu durumda o ne sıklıkla sizi arayacak, özleyecek.. Sonra duruma bakarsınız.

[QUOTE"Gunnes1927, post: 50707120, member: 794222"]Ozaman bırak özlesin arayıp sorma..
Hoş seven özlemem lazım demez ama yine de sen bilirsin.
Ama bana kalırsa asla umursama ipleme.[/QUOTE]
o arayıp sormak istiyomus . hanı cok sık konusuyoruz o yuzden özlememe fırsat vermıyosun dedi :)

tşk ederim fikir için <3

sayısını sayamadım şuan oda öyle diyo gün içinde msjlaşırız araşırız ama sen cok yapıyosun benım yapmama fırsat vermıyosun dıyo
Sayamayacağın kadar çok arıyorsan ikazı hakediyorsun üzgünüm.
Ne gerek var ki o kadar aramaya kendine başka uğraşlar bulmalısın.

aşırı iletişim ilişkiyi yıpratır tecrübeyle sabit. Bırakın birbirinizi özleyin bırakın bir kaç saat bir kaç gin birbirinizden haber almayın ne olacak ucunda ölüm mü var ? Aranızda ufak bir gizemlik olsun. Birbirinizi çok iyi tanımayın herşeyinizi bilmeyin mesela. Sonrası için ortada muhabbet kalmıyor çünkü. Benim bunları uygulamayıp, her gin sıkı fıkı olup her şeyi konuşup ortada artık konuşacak birşey bulamamaktan ve bunalmışlıktan 4 senelik ilişkim bitti. Yapmayın bunu kendinize.

tavsiyeler için çok tşk ederim

Demek ki çok arıyorsunuz. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Biraz karşıya atın topu. 2 saatte bir arayıp mesaj atıyorsanız bile fazla bence. Biraz da ona bırakın siz hiç aramayın bakalım ne sıklıkta arayacak sizi? Ona göre ortayı bulun.

adam sizi baştaki halinizle sevmiş
kovalayan olmak istiyo
istediğini yapmak çok da zor değildir
acil bişi olmadıkça iş esnasında rahatsız edilmekten ben de hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…