ağırbaşlı ol dedi :(

adam sizi baştaki halinizle sevmiş
kovalayan olmak istiyo
istediğini yapmak çok da zor değildir
acil bişi olmadıkça iş esnasında rahatsız edilmekten ben de hoşlanmam
bide kendisi muhasebeci o yüzden de kızıyor . çok arıyosun bi hata yapsam o an işle ilgili sonucları kötü olur dıyo

Bu kadar üstüne düşme.sen çalısıyomusun bilmiyorum ama çalışan biri için sürekli telefonla uğraşmak sıkıcı olabilir. Bırak hiç arama o seni merak etsin.bal zaten oda öyle istiyo hala niye arıyosun

gayet net, arama mesaj atma, bence de bu çok sıkıcı bık bık mesajlar aramalar falan, adam haklı hiç seni özlemez bu durumda merakta etmez, hiç bi gizemin yok

bide kendisi muhasebeci o yüzden de kızıyor . çok arıyosun bi hata yapsam o an işle ilgili sonucları kötü olur dıyo

muhasebeciyse durum daha da vahim
cidden yaptığı bi hata müşterini zor duruma sokabilir
bence trip atmayın
onun araması yazması daha uygun olur bu durumda
size hiç yazmayın aramayın demiyorum ama sabah öğlen molası akşam acil bişey olmadıkça bu zamanalra denk getirin
aranız bozulur sizin yüzünüzden bi hata yapsa falan
kibarca uyarmış alınma bence

Ben eşimle sevgiliyken mail atardım. Sabah Günaydın diye. Öyle gün içinde naptın yoğun musun vs diye mailleşirdik. Akşam da biraz konuşurduk. Msn vardı onda yazışırdık bir de

Çok Arayınca ne değişiyor ara ver biraz o arayınca da bazen cevap verme görmemişim dersin bazen de geç aç kendine hakim olmalısın

Çalışan insanları ne mantıkla sayısını bilemeyecek kadar arıyorsunuz anlamam ki. İnsanlar işini mi yapsın, sizle bütün gün geyik mi yapsın... Gerçekten ne kadar düşüncesiz bir hareket. Siz çok boş kalmışsınız da karşıdaki de iş yerinde yani. Doğru demiş. Biraz ağırbaşlı olun, arama yapmadan önce "düşünün" biraz.

Telefonunu komple kapat 1 hafta açma. Sorarsada ağırbaşlı kızlar telefon kullanmaz de.

Valla ben sevgiliyi geçtim eşime bile kızdım geçen gün çok mühim değilse ders saatimde arama beni diye .Ogrencilerin hakkina giriyor çünkü.
Adam yerden göğe kadar haklı.Dunya sadece sevgiliden ibaret değil ki.
Içinizden aramak mesaj atmak geldiğinde tutun kendinizi gidin başka bir şeyle uğraşın.

Ben sevgiline hak veriyorum.Bende surekli aranmaktan hoslanmiyorum.Biraz ozleyim ben merak edeyim isterim.Bende cok aramam hatta bu yuzden sitem dolu msjlar gelir karsidan ama yapi meselesi iste bazilari zirt birt msjlasalim konusalim istiyor ama itici bence bu durum.Yapcagin en guzel sey aramayi ,sormayi kesmek

Ne yapacağın ortada değil mi? Biraz rahat bırak, yok ben öyle bir ilişkiye gelemem diyorsan da ayrılırsın olur biter.

Arama arkadaşım bundan sonra yaptıklarının tam tersini yap zaten bir süre sonra neoluyor diyecektir sorarsada meşgul oluyorum işim oluyor de hatta bir kaç aramasında bile isteye red ver aramasına müsait olunca ararım de kovalarsan kaçar tam tersini yap erkek milleti işte

Bu konu, olaylı konunun çakması mı nedirArama bunaltma diyen sevgili,neyse,kahvem de piştiKonu sahibi Allah yardımcın olsun

Olaki evlendiniz diyelim arada seni evden göndermesin biraz evden uzaklas seni ozlemem lazım bana fırsat ver diye

Bende kaç gündür merak ediyorum boş bıraksan soğur sürekli aradan bıkar ne yapacaz yani anlamadım gitti

Kacan kovalanirmis. Simdi anladiniz mi?

Napicam diye sormussun ama cevabı zaten sorunun içinde
Adam net sıkıntısını dile getirmiş.
Günaydın sabah.
Öğlen 3 gibi nasilsin
Gece iyi geceler.
Böyle devam et.
Mesajları uzatma hiç . 2.mesajı yazma tek mesaj takıl.
Bak gör bu defa da bundan rahatsız olacak.
Artık iplemiyomus gibi davranacaksin ve diyecekki hiç yazmiyosun bi sıkıntı mi var.
Sonra da sen ağzının payını vercen sen bunu istedin bende yapıyorum .
Ama kavga eder gibi değil gayet normal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…