• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağırbaşlılık

Bir genç kız gibi
Cici cici renkli renkli giyinin kitaplar okuyun konserlere gidin
Gönlünüzce gülün
Meslek sahibi olmak için uğraşın
Hem zihinsel gelişiminizi sürdürün hem de genç kız olmanın güzelliğini yaşayın
Oh mis
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin hemen unutmamak icin bi kenaranot aldim :)

Beni görenler hemen aaa yay burcumusun çok belli deli dolusun filan diyorlar:) yaşim 28 bu arada. Insanlar beni hemen kullanabileceklerini saniyorlar, bu beni cok rahatsiz ediyordu. Baktim, belki benim duruşumdan kaynaklidir dedim. Daha agir ve mesareliyim yeri gelince dedim.

Ama kendime şu sekilde agirbaşlilik kattim.
Konuşmayi seven biri olarak cok cok cabalayarak her lafa atlamamaya kendimi alistirdim.
Özellikle bazi ortamlarda cok onemli. Her lafa atlamayan biraz gizemli duranlar genelde agirbasli olarak nitelendiriliyor. Ve bu ortamlarda normale göre daha az el kol hareketi yaparak kendime "kendimce" çeki düzen verdim.
Samimi buldugum ortamlarda ve sevdigim insanlarin yaninda ben yine benim.
Az konusma ve el kol hareketlerinde dikkatlj olucam baska neler yapabilirim ? :) cok tesekkur ederim bu arada bilgiler icin

Bir arkadaşım geldi aklıma, o da çok iyi niyetli deli dolu bir kız :) 25 yaşında. O da aynı senin gibi hep kendine kurallar koyuyor ağırbaşlı olacağım diye ama uygulamaya gelince tırt :) Kendi böyle olduğu için karşıdan gelen tehlikeleri, kullanılmaları farkedemiyor, biz uyarınca evet yaa doğru hakikaten öyle diyor. Bundan sonra mesafemi koruyacağım diyor ama yine aynı yine aynı :)
Yaa korktum simdi :KK1:bu zamana kadar kullanilmadim ama universite de cik dikkatli ol diyorlar kullanilmamak icin napmaliyim ? Aynen uğrasiyorumhrp tirt ama bugün daha ıyiyim sanki :KK50:

Beni görenler hemen aaa yay burcumusun çok belli deli dolusun filan diyorlar:) yaşim 28 bu arada. Insanlar beni hemen kullanabileceklerini saniyorlar, bu beni cok rahatsiz ediyordu. Baktim, belki benim duruşumdan kaynaklidir dedim. Daha agir ve mesareliyim yeri gelince dedim.

Ama kendime şu sekilde agirbaşlilik kattim.
Konuşmayi seven biri olarak cok cok cabalayarak her lafa atlamamaya kendimi alistirdim.
Özellikle bazi ortamlarda cok onemli. Her lafa atlamayan biraz gizemli duranlar genelde agirbasli olarak nitelendiriliyor. Ve bu ortamlarda normale göre daha az el kol hareketi yaparak kendime "kendimce" çeki düzen verdim.
Samimi buldugum ortamlarda ve sevdigim insanlarin yaninda ben yine benim.
Bu arada oglsk burcuyum ama tasimiyorum malesef isterdim cok oğlak burcu huylari tasimak :KK75:

kızlar yok mu acep fikir vericek :hasta:
Yanlis anlasilsin istemem ama genelde bana "agirbaslisin" derler.. Gercekten bu konuyu okuduktan sonra düşündüm kime gore neye göre ağırbaşlı olunuyor? :))
Ben sevdiklerimim yaninda hep kendim gibi davraniyorum yuksek sesle ya da siveli konusmak vs vs ama mesafeli oldugum insanlarla daha kisik sesle ya da ne bileyim duzgun bir türkçeyle filan az konusmaya calisirim.. Tabi bi de nick imdende anlayacagim üzere:D :D..
Ayrica tabiatimdan dolayi da hareketsiz biriyim yani senin gibi asla otobusun pesinden koşamam :KK12:
Ayrica sevgilin de seni sen oldugn icin sevsin bence sakin değişme cıvıl cıvıl ol hep
:spor::KK71:

Yanlis anlasilsin istemem ama genelde bana "agirbaslisin" derler.. Gercekten bu konuyu okuduktan sonra düşündüm kime gore neye göre ağırbaşlı olunuyor? :))
Ben sevdiklerimim yaninda hep kendim gibi davraniyorum yuksek sesle ya da siveli konusmak vs vs ama mesafeli oldugum insanlarla daha kisik sesle ya da ne bileyim duzgun bir türkçeyle filan az konusmaya calisirim.. Tabi bi de nick imdende anlayacagim üzere:KK70: :KK70:..
Ayrica tabiatimdan dolayi da hareketsiz biriyim yani senin gibi asla otobusun pesinden koşamam :KK12:
Ayrica sevgilin de seni sen oldugn icin sevsin bence sakin değişme cıvıl cıvıl ol hep
tesekkur ederım

21 yaşındayım eğer otobüsü kaçırırsam her türlü koşarım arkadaş :confused:

Karakterinde varsa zaten değişemezsin bence yaşın geçtikçe olgunlaşacaksın ek bir çabaya gerek yok :anne:

Ağırbaşlılık insanın fıtratında olan bişey bence. 31 yaşındayım cıvıl cıvılım. Kimse umrumda değil bu konuda. Ben de bazen ağır olacam diye kendime söz veriyorum sonra mutsuz oluyorum ,gülmek bana yakışıyor. ;))

Ben sevdiklerimim yaninda hep kendim gibi davraniyorum yuksek sesle ya da siveli konusmak vs vs ama mesafeli oldugum insanlarla daha kisik sesle ya da ne bileyim duzgun bir türkçeyle filan az konusmaya calisirim.. Tabi bi de nick imdende anlayacagim üzere:KK70: :KK70:..
tesekkur ederim :KK36::KK68::KK25: ama herkes boşver neşeli ol dedi en azından başkalarına karşı nasıl ağırbaşlı olunur fikir vermediler. kelke dese biri şöyle yap böyle yapma :KK61:

Ağırbaşlılık insanın fıtratında olan bişey bence. 31 yaşındayım cıvıl cıvılım. Kimse umrumda değil bu konuda. Ben de bazen ağır olacam diye kendime söz veriyorum sonra mutsuz oluyorum ,gülmek bana yakışıyor. :KK66:)
ya herkes aynı :KK31::-)demekki ama en azından üniversite için fikir verseniz

21 yaşındayım eğer otobüsü kaçırırsam her türlü koşarım arkadaş :confused:

Karakterinde varsa zaten değişemezsin bence yaşın geçtikçe olgunlaşacaksın ek bir çabaya gerek yok :anne:
ama dediğim gibi insanlar çok saygı görüyo :bicak:ve ağırlığından dolayı kötü bişey demeye korkuyorlar ama benden hiç çekinmiyolar

Back
X