• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağırbaşlılık

ama dediğim gibi insanlar çok saygı görüyo :bicak:ve ağırlığından dolayı kötü bişey demeye korkuyorlar ama benden hiç çekinmiyolar
Bana da oluyo o bi bakıyorum adamın teki benden yüz bulup saçıma başıma laf ediyo tepiveriyorum lafı ağzına bi daha açamıyo o b.klu ağzını

24üm babam bebeler diye seslendi kardeşimle bana geçen..
otobüsün peşinden koşman da çocuksu gelmedi açıkçası ben utanıp koşamazdım aferin :P
ben de bağırmadan tartışmayı öğrenmeye çalışıyorum unutuyorum sürekli. yapımız böyle heralde

ya ama demelerden ziyade insanların bana karşı davranışlarını sevmiyorum
İnsanlar bazen davar olabiliyor sen kendinde bi şeyle dalga geçiyosun diye karşıdaki de bunu yapmaya cesaret edebiliyo işte öyle durumlarda koy çocuksuluğunu bi kenara çıkar içindeki çirkefi bak bakalım bi daha yapabiliyo mu

sen nasılsan o'sun.
kendin olmaktan utanma. başkasına dönüşemezsin.
kendin ol ve kendinden asla vazgeçme.
sev kendini. ve içindeki çocuğu öldürmelerine asla izin verme :)

sen nasılsan o'sun.
kendin olmaktan utanma. başkasına dönüşemezsin.
kendin ol ve kendinden asla vazgeçme.
sev kendini. ve içindeki çocuğu öldürmelerine asla izin verme :)
:) içim dışım çocuk benim :skandal:artık 18 yaşındayım çeki düzen veriyim kendime dedim ama herkes boşver böyle kal diyo tavsiye vermiyo :KK51:

Herkese merhaba :KK49:
sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarım :KK43: değiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım :KK200: biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
şimdiden okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim
ağırbaşlı insan neler yapmalı neler yapmamalı?
Ağırbaşlı olup ne yapacaksın
Anın tadını çıkar
Zaten 35 den snr mecbur ağırbaşlı ypıyor hayat şartları seni.

Ben de inanılmaz kahkaha atan , çocuksu bir insandım.
Şimdi güldüğümde kendim kendime şaşırıyorum:D

sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi benim davranışlarım 18 yaşındayım kısmetse üniversiteye başlicam ama hateketlerimi hiç beğenmiyorum ağırbaşlı hanımefendi olgun olmak davranmak istiyorum ama çocuksu tüm davranışlarım :KK43: değiştirmeye çalışınca da kısa süreli oluyo unutuyorum hemen kızıyorum kendime. ve erkek arkadaşım 21 yaşında o da hiç ağırbaşlı olmadığımı söylüyo. Bugün mesela denize gidicektik aynı otobüse denk gelmeye çalışıyoduk ve o otobüs 2 saatte bi kalkıyo kesin binmem gerekiyodu durağı bulamayınca son anda gelen otobüsü farkettim ve elimde kocaman çantayla koşmak zorunda kaldım. Bunun gibi örnekler. güzel ablalarım :KK200: biliyorum sizden çok bomba öneriler gelir ve de nasıl sürekli bunu davranışlarıma yansıtmam gerektiğini nasıl kalıcı olabilir bunu söyler misiniz
Keşke 18 yasında olsam da sırıtarak kaldırımları yalasam :D

İçinden geldiği gibi davran. Kimse için değişme. Kendini sev, kendine saygı duy, sana saygı duymayanlara kapıyı göster. Elbette insan zamanla gelişir ve gelişim değişim getirir. Bu gelişim ise zorlamayla olmaz, eğreti durur üstünde. Zaman zaten sana yol açacak. Herkes ağırbaşlı olsa hayat çok sıkıcı olurdu. 2 saat gelmeyecek otobüsün peşinde koşmamakla da ağırbaşlı olunmaz. Sevgilin hareketlerini beğenmiyorsa, bu hareketlerini değiştirmen gerektiğini değil, sevgiline yol göstermen gerektiğini gösterir.

30 yaşında gayet ağır başlı bir kadınım. ama yer yön bilmem. ne alakası varmış otobüs durağını bulamamanla ağırbaşlı olmanın ki. içinden nasıl geliyorsa öyle davran boşver. zaten ömür boyu ciddi ve ağır başlı olacaksın. kalabildiğin kadar çocuk ruhlu kal.

ponçik ponçik yorumuna çok güldüm.
bence de yaşının gerektiği gibi yaşa. yaşın olgunluk yaşı değil.
sen böyle yaşlanmazsın da;) olgun olmanı bekleyen biri seni yaşlandırır takılma

Back
X