Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama sıkıntımı paylaşmak istedim.arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde iş yaptığım anlarda kayınvalidem hep su komsunun gelini çok hamarat şu kız çok hamarat diyor ve bazende bana senin elin ağır diyor çok üzülüyorum ben ne kadar hızlı yapmaya çalışsamda hiç beni övecek birşey söylemiyo.arkadaşlar sizinde kayınvalideleriniz böyle yapıyormu ya da benim nasıl davranmam gerekiyo
Bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama sıkıntımı paylaşmak istedim.arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde iş yaptığım anlarda kayınvalidem hep su komsunun gelini çok hamarat şu kız çok hamarat diyor ve bazende bana senin elin ağır diyor çok üzülüyorum ben ne kadar hızlı yapmaya çalışsamda hiç beni övecek birşey söylemiyo.arkadaşlar sizinde kayınvalideleriniz böyle yapıyormu ya da benim nasıl davranmam gerekiyo
bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama sıkıntımı paylaşmak istedim.arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde iş yaptığım anlarda kayınvalidem hep su komsunun gelini çok hamarat şu kız çok hamarat diyor ve bazende bana senin elin ağır diyor çok üzülüyorum ben ne kadar hızlı yapmaya çalışsamda hiç beni övecek birşey söylemiyo.arkadaşlar sizinde kayınvalideleriniz böyle yapıyormu ya da benim nasıl davranmam gerekiyo
kaynana seni sevmemiş ne yapsan yaranamıyacaksın,kendini fazla yorma
canım yaa senin gene iyi kayınvaliden demiş benim kayın babam dedim bizim gelinin eli agır demişşş:26::26::26:
Ilk duydum cnm sıkıldı sonra dedim sallllaaaaaaaaa gitsinnnnnnn
çok takmamaya çalış benim elimden bu kadarı geliyo de