ağız kokusu problemiiii?

seraaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
3
0
1
28
uzak şehir ilişkisi yaşıyorum. erkek arkadaşımla onun ağız kokusu problemini yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu çok uzun süre sonra olacak gibi..
mesaj olarak kırmadan nasıl anlatabilirim ona bunu yardımcı olun lütfen

Telefondan mı aldınız ağız kokusunu?

Direk söylemek yerine "hasta mısın? diye sorun. Neden derse "ağzında koku var hastalık gibi" dersiniz

Ben ağız ve diş sağlığıma çok dikkat ediyorum canım dis çok önemli sen de dikkat ediyor musun die lafa gir gerisi gelir senden de o özeni bekliyorum güldüğünde dislerin parlasın istiyorum diyebilirsin hani yumuşak dille belki anlar

Sürekli konu acmak çözüm değil ama.
İyi tarafından bak,uzak mesafe ilişkiler çoğunlukla "sevgilim acaba başkasına bakıyor mu " endisesiyle devam eder.
En azından senin böyle bir derdin yok

Bir araya gelmeden önce ağız kokusu giderici sprey hediye gönderin.

Ayrıca size yaklaştığında hiç mi tiksinerek Kendinizi geri cekmediniz, hiç mi öpüşmekten kaçmadiniz? Anlamaması imkansız ayrıca insan ağzının nasıl koktuğunu kesinlikle bilir, fark etmemek diye bir şey yok.

Suç onda değil onun gibilerle hem de uzaktan ilişki denen saçmalıkla birlikte olan sende.

Telefondan mı aldınız ağız kokusunu?

Direk söylemek yerine "hasta mısın? diye sorun. Neden derse "ağzında koku var hastalık gibi" dersiniz
kırmadan nasıl söylerim demiş bu ne kız, yok istersen leş mi yedin desin jshshshs

Bir araya gelmeden önce ağız kokusu giderici sprey hediye gönderin.
buluşmaya kireçle gidip kireç döksün o da olabilir kırmadan demiş sizin adamın ağzını bi araba yıkamacıya sokmadığınız kalmış

Sarımsak soğan yiyip gidin sizde ne diyelim daha O kadar diş sağlığı hakkında bilgiler verdim asdfghj

Belki bir rahatsızlığı vardır. Açıkça konuşun, sorun bence. Bir sürü sebebi olabilir ağız kokusunun.

Bence msjla telefonda falan söylemeyin Görüştüğünüz bir zaman konuyu açıp çaresine bakalım diyin

valla benim ağzım koksa eşim söylese kırılmam ki aksine allah razı olsun sayende başkalarına kokmaz önemli bir şey fark ettirdin derim erkek arkadaşınızla samimi olun. bunlara kırılıp küsmez herhalde ya hahaha

ağzında koku var diyebilirsin.açık açık.
diş çürüğü hariç bademcik iltihabı ve taşları, gömülü dişler, kronik bazı hastalıklar da yapar. bu önemli. full check up olsun. bunda çekinecek bir şey yok. sağlık sonuçta.

Şöyle yap ben de bi ara bu konudan muzdariptim. Dedim ki allahım yirmilik(çıkıp cektirdifim halde o yalan gelirdi aklıma)dişim cıkıyor agrısı ceneme vuruyor kc yasına geldim yirmiliklerle ugrasıyorum birde çektirmedigin sürece agız kokusu yapıyor sırf o yuzden cektirmrk istiyormda korkuyorum falan diyordum oda hee aynen cektir falan derdi. Ben devam ederdim bide diş taslarım 6 ayda bir temizlettigm halde cabuk tartarlasıyorlar oda cok koku yapar aklında olsun agız kokusu hissedersen eger kendinde derdim. o bide ac karnına sigara ve kola içerdi o sigara kokusuyla hele cok dayanmadım zaten agzına istedigi bakım yapsın o sgara kokusu agza ve ele resmen yapısıyor. Annem de içerdi valla zamanla opmesine bile dayanamaz oldum. Elleri hep sigara kokardı allahtan benim zorbalıgımla bıraktı da saglıklı bir hayatı oldu.bazen sigara almaya brni yollardı o paketi dokunmaya bile tiksnirim misafir gelince kultablası istediklerinde getirmesdim temiz tablaya bile dokunamazdım. Büyüdüm evimde kmse sigara içmiyor bebegim gittigimz evde birnn sigarasına eli degiyptsa hemen gider yıkarım obsesif hale geldi bu sigra tiksntim. Evleencegm adamda da ilk kriterimdi. La konu nası sigaraya geldi neyse o cocukla cıktıgmda da hep agzı sigara ve sabah uyku aclıgı kokusu olur ya hani oyle bir değişik koku olurdu ulan seviyoz diye bu işkenceyi de yapma bee en son sigara gerekcesiyle ayrılmstm

buluşmaya kireçle gidip kireç döksün o da olabilir kırmadan demiş sizin adamın ağzını bi araba yıkamacıya sokmadığınız kalmış
Anlasın işte "sevgilim bana neden ağız kokusu spreyi gönderdi acaba bir mesaj mı iletmeye çalışıyor" gibi farkına varır belki

Bence zaten farkındadır ağzındaki kokunun hadi bilmiyor diyelim hiç mi yakın arkadaşı, ailesi yok illa ki belli olurdu bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…