- 9 Mayıs 2023
- 3
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi seraaaaaaaaa
-
uzak şehir ilişkisi yaşıyorum. erkek arkadaşımla onun ağız kokusu problemini yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu çok uzun süre sonra olacak gibi..
mesaj olarak kırmadan nasıl anlatabilirim ona bunu yardımcı olun lütfen
Bir araya gelmeden önce ağız kokusu giderici sprey hediye gönderin.uzak şehir ilişkisi yaşıyorum. erkek arkadaşımla onun ağız kokusu problemini yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu çok uzun süre sonra olacak gibi..
kırmadan nasıl söylerim demiş bu ne kız, yok istersen leş mi yedin desin jshshshsTelefondan mı aldınız ağız kokusunu?
Direk söylemek yerine "hasta mısın? diye sorun. Neden derse "ağzında koku var hastalık gibi" dersiniz
buluşmaya kireçle gidip kireç döksün o da olabilirBir araya gelmeden önce ağız kokusu giderici sprey hediye gönderin.
Uzak mesafe ilişkisini neden saçmalık olarak adlandırdınız? İki taraftan biri belki iş ya da okul gereği bir süreliğine uzağa gitmiş olamaz mı?Suç onda değil onun gibilerle hem de uzaktan ilişki denen saçmalıkla birlikte olan sende.
valla benim ağzım koksa eşim söylese kırılmam ki aksine allah razı olsun sayende başkalarına kokmaz önemli bir şey fark ettirdin derimuzak şehir ilişkisi yaşıyorum. erkek arkadaşımla onun ağız kokusu problemini yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu çok uzun süre sonra olacak gibi..
Anlasın işte "sevgilim bana neden ağız kokusu spreyi gönderdi acaba bir mesaj mı iletmeye çalışıyor" gibi farkına varır belkibuluşmaya kireçle gidip kireç döksün o da olabilirkırmadan demiş sizin adamın ağzını bi araba yıkamacıya sokmadığınız kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?