Ağız kokusu

Arkadaşının ağzının kotuğunu açıkça söyler miydiniz?

• Evet

OY: 4 28,6%
  • Hayır

OY: 10 71,4%

• Ankete Katılan
    14

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Merhaba arkadaşlar,
Günlerdir konu açsam mı diye düşündüm durdum ve açıyorum.
Birlikte okuduğum bir arkadaşım var. Ben memlekete döndüm işe girdim. Benden sonra da o aynı yerde aynı birimde işe girdi. Şuan yanımda oturuyor hatta. Bu arkadaşın ağız kokusu beni bayıltacak artık. Birşey desem mi diye düşünüyorum ama ne denir ki? Ama çok ciddi ciddi resmen koku yayılıyor. Üstüne başına da çok dikkat etmez. Evlerinde çamaşır makinası da yok sanırım. Hayır bir de annesiyle yaşıyor. İnsan demez mi oğlum nefesin kokuyor kıyafetlerin kokuyor vs. diye...
Yerimi değiştirme şansım da yok maalesef. Herkesin oturma düzeni masası belli. İster istemez birşeyler danışmak için sesleniyor. Bilgisayar ekranını çeviriyor veeee o koku.......
Ne yasam ne etsem bilemedim. Nolur yardım edin çok bunaldım.

Yanında naneli sakız şeker falan al sık sık arkadaşına uzat hatta ısrar et almazsa ..
Aranızda pek bir samimiyet yoksa söylenmez tabi böyle bir şey ..

Açık açık söylenmez ama masasına küçük bir not kağıdına, ağzın çok kötü kokuyor bu arada bir dost yazmak geldi benim aklıma:)
Bir de yazık kimin sevgilisiyse yada sevgilisi eşi olacaksa çok yazık.

Hanımlara katılıyorum yanında sakız,şeker bulundurup ikram etmek mantıklı birde konuştuğunuz vakit konuyu temizlikten aç ağız temizliği vs diye önerilerde bulun

Benım bir kusurum varsa arkadaşım bana uslubunca soylemelidir.O zaman arkadaş olur. Benım esım de keza yerı gelır bana soyler, Yeri gelir ben ona.. Veyahut arkadasım.. Can acıtmadan ozenle tabi.. Bunu baskası ona daha kotu soylemesındense ve kırmamak adına da olsa iki yüzlü kalmaktan sa.. Söyleyin bence.

Bende aynısını düşündüm
Yani çok samimiyetim yok maalesef hani bunu söyleyebilecek kadar yok. Sakız fikri hiç aklıma gelmemişti. Çok sağolun yarın bir deneyeyim. Ama genel olarak kokan bir insan. Pööff gıcık oluyorummmm

dişlerinde bir sorun mu var diye lafa girebilirsiniz, o derece kokuyorsa çürük, tartar, dişeti iltihabı gibi bişeyler vardır illa ki

Benım eskı bı sevgilim vardı allahım ağzı bı kokardı bı kokardı Bigün dayanamadım söyledım .. 1 2 gun sonrada ayrıldım Allaha şükür eşim bu konuda çok hassas ben desen naneli şeker olmadan yaşayamıyom

Yedikleri yetersiz geliyor olabilir. Diş problemi olabilir. Bir çok nedeni olabilir. Ama sizin yapacağınız şey sakız vermek olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…