• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız şapırtısı

Benim için cinayet sebebi
Ağzına küt diye vurup kaşığı/çatalı ensesinden çıkarma sebebi
Kafasını tabağa vura vura burnunu düzleştirme sebebi
Naparsam yapayım hırsımı alamam
Laf da söyleyemiyorum
Kafamda bu senaryoları kurup rahatlıyorum

Oda arkadaşım aynı zamanda bölüm arkadaşımdı. Beraber ödev yaparken yemek de yerdik bazen. Çap çup yerdi. Ödev kağıtlarını bi tarafına monte edesim geliyordu

Evet özellikle ailemle yemek yiyince :KK16:

Tamam canım koyuyorum teşhisi "misophonia" olmuşsun sen. Bende oldum :KK51: bi takım seslere aşırı duyarlılık anlamına geliyo. Ben elimde olmadan tepki veriyorum diş gıcırtısına. İstemeden oğlumun koluna vurmuştum. Tabi o kadar şiddetli vurmadim yine tuttum baya kendimi. Eşime evlenirken ilk sorum horluyo musun olmuştu. Eğer horlasaydi vazgeçerdim evlenmekten. Yorgun olduğunda sesli nefes alıyo deli oluyorum sabaha kadar. Dürtüp duruyorum.

Tamam canım koyuyorum teşhisi "misophonia" olmuşsun sen. Bende oldum :KK51: bi takım seslere aşırı duyarlılık anlamına geliyo. Ben elimde olmadan tepki veriyorum diş gıcırtısına. İstemeden oğlumun koluna vurmuştum. Tabi o kadar şiddetli vurmadim yine tuttum baya kendimi. Eşime evlenirken ilk sorum horluyo musun olmuştu. Eğer horlasaydi vazgeçerdim evlenmekten. Yorgun olduğunda sesli nefes alıyo deli oluyorum sabaha kadar. Dürtüp duruyorum.
Benim eski sevgilim yemek yiyelim diyodu çocuğa yok canım ya ben tokum diyodum 1 kere bile oturup beraber yemek yemedik :-)

Bu takinti genelde baßaklarin hepsinde varda ondan :) sakiz cigneyene yanimda cips tursu falan yiyene annemde olsa bicagi saplayasim geliyo.o derece siddetli bende

Benim için cinayet sebebi
Ağzına küt diye vurup kaşığı/çatalı ensesinden çıkarma sebebi
Kafasını tabağa vura vura burnunu düzleştirme sebebi
Naparsam yapayım hırsımı alamam
Laf da söyleyemiyorum
Kafamda bu senaryoları kurup rahatlıyorum

Oda arkadaşım aynı zamanda bölüm arkadaşımdı. Beraber ödev yaparken yemek de yerdik bazen. Çap çup yerdi. Ödev kağıtlarını bi tarafına monte edesim geliyordu
:-)

Amaninnn ben de ne masum sevimli bi takinti diyordum:KK17:..bi daha biri höpürdetme,sapirdatma derse tamam olur abla diyecem..bi corba icin canimdan olmayayim simdi..:110:

İnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falan :KK11:bunu nasıl çözücem kızlar ya :KK51:
ben de aynıyım çözümü yok

Ters bakış atacwksın.zıkkımın kökü ye der gibi.sonra devam edeceksin hayatına.ben de nefret ederim ya
sofra adabı dıye bişey var

Bisey sorabilir miyim boyle bi kere lisede bi arkadasim öksüruyodu ama böyle dk başı sınıf sessiz kız yanimda oturuyo o ses bile aşırı rahatsız etmişti yada ritmik seslerde buna dahil saat sesi falan bunlarda dahil mi acaba:KK45:

Ayyy benm kardeşim de böyle,sofradan aglayarak kalktığı çok olmuştur. Bizim içinde sinir bozucu onun bu takintisi,şöyle yapma,şöyle yeme diye sürekli müdahele ediyo. Ağzımız kapaliyken bile ses cikariyomusuz,tipsizzz:63:

Banada bazen oluyor o ya ..
O sesi yapanin kafasini koparasim geliyor :((

Ayyy benm kardeşim de böyle,sofradan aglayarak kalktığı çok olmuştur. Bizim içinde sinir bozucu onun bu takintisi,şöyle yapma,şöyle yeme diye sürekli müdahele ediyo. Ağzımız kapaliyken bile ses cikariyomusuz,tipsizzz:63:
:-) Harbim alemsin kızz:KK8:Bende 1 kere ağlamıstım sırf bu yüzden anlayabiliyorum onu tipsiz deme bakim benim kader ortağıma napalım elimizde olan bişey olsa bende istemezdim böyle olmak :KK37:

Benim de elimdeki çatalı kendi boğazıma sokma refleksi oluyor ağız şapırdatma sesi duyarsam :(
Dişlerimi sıkıyorum ..
Tespih sesi
Bozuk para şıkırtısı
Sakız sesi
Çorba,çay ,kahve höpürdetme
Çatalı ,kaşığı dişe vurma
Diş gıcırdatma
Yerken geviş getirme şekli
Dudaklarını yalama
Deli miyim neyim :110:

:-) Harbim alemsin kızz:KK8:Bende 1 kere ağlamıstım sırf bu yüzden anlayabiliyorum onu tipsiz deme bakim benim kader ortağıma napalım elimizde olan bişey olsa bende istemezdim böyle olmak :KK37:
Ya bacim evi bize zehir ediyo,yemekler zulüm hep:KK47: kac defa terlik firlattim bu yüzden zorla şiddet uygulatiyo kendine halbukisi ne kadan naif insanim ben:anneadayı::KK70:

Back
X