• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız şapırtısı

Benzer seyler esimde de vardi
Gerci onun anne tarafinda bircok kiside var
Esimin yaninda sakiz cigneyemezdik
Tekrarlanan sesler kelimeler cok rahatsiz ederdi onu
Tedavi oldu
Cok rahat simdi
Bu sesleri yokedemeyiz, herkes buna ozen gostermek zorunda da olmadigina gore tek cozum tedavi olmak

Bi gün memlekete otobüsle gidiyoruz 12 saat arkamda bi tane kadın sakızı ilk defa görmüş gibi çiğniyo o yolculuk hayatımın en kabus yolculuğu olmuştu :-)

Ben bir kere minibusteki birini uyarmistim. Allah'tan dayak yememisim iyi :KK70:

Sen yine iyisin , sadece tiksiniyorsun ben Üstüne sinir oluyorum...
Yani Boğazı'na yapışanilirim o kişinin , hele de Sakız :)
Bir keresinde kardeşime uçmuştum saçını başını yolmuştum , kendime engel olamıyorum , sanki o ses beynimde bir yere dokunuyor o kişinin yanından uzaklaşmazsam boğabilirim :) benim durum daha vahim :)

Ben o sesden otürü defalarca ağladım. Allah bizi ıslah etsin ne diyim

Malesef gecmio bide cakkidi cakkidi sakiz sesine hastayim bende. bugun alisveris merkezinde beklemek zorunda kaldigim sirada arkamda duran ve muhtemelen agzinin 2 kati buyuklugunde sakizi patlata patlata cigneyen kizin agzina patlatasim geldi resmen agzinda sakız yerine tokadim patlicaktida işim bitti kurtuldum iskenceden!!

Uyar canım ben artık tahammülüm azaldığı için uyarıyorum, hele otobütekileri sabrımı zorluyor ıyyy iğrençler ya
Kibarca söylüyorum baltım olmuyor sert dille uyardıklarım da oldu onumu dinlicem ben :stop:

Malesef çözümü yok..Bende de aynı şey var ozellikle yemek yerken sanki intikam alir gibi catalı kasıgı isiranlara öyle sinir oluyorum ki alninin ortasina kaşığı yapıştirasim geliyo yeterin artik diye..

Uyar canım ben artık tahammülüm azaldığı için uyarıyorum, hele otobütekileri sabrımı zorluyor ıyyy iğrençler ya
Kibarca söylüyorum baltım olmuyor sert dille uyardıklarım da oldu onumu dinlicem ben :stop:
Otobuste uyardiim oldu da şimdi alışveriş merkezi olunca o utanmadi da ben utandim solemeye

Back
X