Agiz saplatma

O parmaklarla torun sevmeye de kalkar. Bebeğin yüzünü falan okşar.bir gün artık biraz sertçe uyardım, önce beni azarladı, sonra ailecek tepki koydular bana. Oh ne iyi oldu. Yüz göz olmadan, mesafeli görüşüyorum artık. Bir gün şehir dışından geliyoruz, benzinliğe girdik, bu tuvalete gitti, sabun bitmiş, bir şey olmaz dedi, elini suya tuttu, ben şok geçirdim. Benzinlikte illaki sabun vardır, satın alabilirdi. Neyse yola çıktık, bir ara mola verdik, oturdu o ellerle ikramda bulunuyor. Ay daha neler neler
Ayy allah yardımcın olsunn pıs ınsanlarla bır arada olmak cok zor yabancı olsa gorusmezsın olur bıterde. Torun sahıbı olmus bu yastan sonrada degısmez en guzelını yapmıssın nekadar az gorursen okadar ıyı

Ya hemen olayi kocaya baglamaya ne meraklisiniz benim ailemden oldugu icin rahatsiz etse de cok sorun etmiyorum ama bu kocam degil herhangi tanimadigim biri bile olsa onun rahatsizlik duymasindan cekinirim cunku benim ailem ben demek

Başka zamanlarda laf dokundururum. Zira ben de yiyemem o sesle oturamam beynimde bir uğultu oluveriyor.

Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
O neydi kiz...

Evlerden irak..

Back
X