Agiz saplatma

1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
Benim annem de öyle malesef ama bir şey diyemiyorum. Öyle alışmış yıllardır. Lisede söylemiştim çok gücenmişti. Şimdi ben de eşimin yanında filan bir şey de diyemiyorum ama tahammülü zor bir durum. Annem deyip susuyorum

Benim iş yerindeki amirim böyle, çıldırıyorum o bir şeyler yerken.
Hele bir mandalina, portakal yiyişi var of of düşman başına. O sese katlanamadığım için hemen başka yere gidiyorum ya da hafif bir müzik açıyorum.
İş aile olunca durum değişir tabi. Hele anneniz, bir de size bakmaya gelmiş, fedakarlık etmiş. Kırmadan söylemek lazım.

Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
Kız bu ne homo sapienslerin içine dusmussun. Allah sabir versin.

Valla ben çatalı kaşığı bırakıyorum birisi bana neden yemiyosun diye soruyor elbet, o zaman “ağız şapırtısı beni aşırı rahatsız ediyor asla yiyemiyorum” falan diyorum kırıcı da değil bence, kolunu şurdan çek demek gibi bişey. Yakınınsa kırılmaz. Sadece yaşlıysa idare et bence. Elinde olmadan yapıyor olabilir

Eşim yapardı bunu. Asla dayanamadığım birşey.
kaşık çatal gibi şeylerin dişe değdirilmesi ve şabırdatma.
2 kez masadan kalkıp koltukta yedim.
bir daha da yaşamadım şükür.
tüylerim diken oluyor.
sanki biri küfür etmişcesine sinirleniyorum.

Babamı uyarmıştım sadece çorba içerken sesli içiyor.Eskiden böyle içmezdi ama yaşlandıkça huyları da değişiyor sanırım.Çok kırılmış bana anneme söylemiş.Bende sonrasında çok üzüldüm.Babami üzdüğüm için bir daha hiçbirşey demedim alınıyor kırılıyor diye.Takılmıyorum da iştahlı iştahlı yemeklerimizi yiyoruz.

Mecburuz sadece ben varken neyse de esimin yaninda falan olunca kötü
Tam sizinle empati yapıp care dusunecektım bu yorumunuzu okudum.
Neden esınızın yanında olunca kotu oluyor, kendısı sultan soyundan mı? Zaten bu kisi bırıncı derece yakınınızsa hep sızın leydi ve hep böyleydi. Sizlik Bı sıkıntı yok yani. Bırıcıgın kocan rahatsız oluyor /olacak diye stres yapmışsın. Yapacak bisey yok, sızın biricik ıcın kimse kendi keyfinden vazgecemez. Sızın biricik rahatsız olmamayı ogrenmelı
Insallah bu uyardıgınız kısı anne veya babanız degıldır.

Sakız, çekirdek, yemek yerken ağız şıplatmak beni dellendiriyor. Su şıp lambası bide. Zor bir durum

Baban mı peki :KK53:

Agiz sapirdatmasini tolere edebiliyorum ama yemek esnasinda icli icli burun cekilip/ sumkurulunce bildigin gozlerim dolardi.
Babam muzmin nezle,surekli burnu akar surekli bi hinkirma ic cekme, sumkurme halinde 😢
Cok doktora gitti ama caresi yok malesef,1 dk icinde 10-12 kere icli icli burun cekip sumkurebilir ozellikle heyecanlaninca ve yazi kisi yok surekli akar burnu.
Durumu yasayana da etrafindakilere de zor bir durum, bisey dersen de aliniyor icine kapaniyor.
Ergenken cok zorlandim yalan yok, zaten heyheylisin, herkes gerizekali bi sen akillisin, supersin diye dusunuyorsun.
Ayni sofraya oturamazdim, kimbilir nasil kirilirdi 😞
Yas aldikca alistim ama, biraraya geldigimzde tolere ediyorum mecbur zaten cok az goruyorum artik.
O yuzden beterin beteri var, yemek yerken iki sapirtiyi duymayiverin, zaten yemek bitince ses de kesiliyor 🤷🏼‍♀️

Ben de şapırdatırım. :dondurma:
Belki onun iki katı şiddette.
Anlarsa anlar anlamazsa genelde ayrı ayrı yemek yerim.
Kaynım şapırdatır.
Tabi ona şapırdatmalı yöntemi yapamadım ama o varken sofraya oturmuyorum. Eltiye de biz beraber yeriz diyorum. Eşim ve Kaynım yiyor biz peşine yiyoruz.
Tahammül edemem çünkü.

Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın
Hersey tamamda o parmak ovup el yıkamaması o evde yemek yenmez yaaa

Hersey tamamda o parmak ovup el yıkamaması o evde yemek yenmez yaaa
O parmaklarla torun sevmeye de kalkar. Bebeğin yüzünü falan okşar.bir gün artık biraz sertçe uyardım, önce beni azarladı, sonra ailecek tepki koydular bana. Oh ne iyi oldu. Yüz göz olmadan, mesafeli görüşüyorum artık. Bir gün şehir dışından geliyoruz, benzinliğe girdik, bu tuvalete gitti, sabun bitmiş, bir şey olmaz dedi, elini suya tuttu, ben şok geçirdim. Benzinlikte illaki sabun vardır, satın alabilirdi. Neyse yola çıktık, bir ara mola verdik, oturdu o ellerle ikramda bulunuyor. Ay daha neler neler

Şey de var mesela, düğüne gittik, protokol masalarından birindeyiz, yan masada şehrin yöneticileri falan oturuyor. Bu yemek yedi, peçeteyle dişlerini falan temizlemeye başladı herkesin içinde. İnanın midem bulanıyor, hele o kpnin geğirmeleri kusacak gibi oluyorum

😷😫

1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
Anneniz mi?
Belki elinde değildir belli bir yaştan sonra hepimiz belki o duruma geleceğiz.
Eşinizi bu kadar yüceltmeyin. Zamanı gelince o da öyle yapabilir o zaman kimden utanacaksınız ?

Vazgeçiremedim ben canım maalesef :( yemek yerken cinnet geçirecek gibi oluyorum bazen şimdilerde çok sık görüşmüyoruz Allah tan 😏😃

Ben nedense anneniz olduğunu düşünüyorum.
Sizin o kadınla bir zorunuz var gibi.
Ayrıca kocam rahatsız olur/olacak ne demek ya?
Kendinizden çok kocanızı düşünüyorsunuz.
Bu kadar buldumcuk olmayın lütfen ya.

Back
X