Ağız yaraları?

ayva çekirdeği suyu işe yaramazsa kenakort diye bir merhem var ağzınıza ürünce alçı gibi donuyor ve ertesi sabah hemen fark ediyorsunuz ilacın etkisini. bir ara bende de çok çıkardı biliyorum acısını ama çok şükür çıkmıyor artık :)
 
ne yaparsan yap süresi dolmadan geçmiyor. şu anda bende de var. sinir oluyorum. ilaçlar sadece acısını o an için azaltıyor o kadar.
 
Arkadaşım 1 diş sarımsaqı çiqniy0rsun yutman önemLi deqiL b şeyin kaLmıy0r 2 qün k0ku qeçiy0r çektiriy0rsun 0 kadar (=
 
agız yaralarından benim kadar çeken yoktur şimdi yeni bir uygulama duydum mazı tozunu aktardan al tozu olmayabilir alıp döversin yaranın üzreine koy çok canım yanıyor bembeyaz oluyor amam işe yarıyor kısa zamanda geçiyor.
 
ya bu yaradan şuan bendede varr...inanılmaz acı veriyor hem konuşamıyorum hem yiyemiyorum..hele dişime temas ettimi aman Allahım çok feci...

işin kötü yanı yarın bi iş görüşmem var...napcam yaaa...bu yazdıklarınız hangisini deneyim...offff offff....

bu kız hiç konuşmuyo diye iştende olurmuşum :KK43:
 
eğer bahsettiğiniz şey aft ise kremi var kenocort küçücük merhem bende oldugu zaman sürdüm sabaha bişe kalmadı deneyin derim.benim dilimde yarıklar oluşur bazen dişlrimi fırçaladıgımda domates portakal yada kola gibi asitli şeylerle temas ettiğinde nasıl yanardı ama bu krem sayesinde kurtuldum dile krem sürmek biraz garip ama işe yarayınca düşünmüyorsun valla garipiliğini
 
dut mevsimi su anda ama eksi dut
diğerlerinden gec olur biraz
cok eksidir rengi koyu degildir
agız icinde cıkan her yaraya ucıga birebirdir
suyu ile gargara yapabilirsiniz
denedik deneiyoruz hep işe yaradı cok sükür
 
evet arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle gerçekten çok acı veren bir durum bendede şuan tam 3 adet var ağzımın içinde yiyip içemiyorum bitanesi dilimde bende herşeyi denedim fakat hiç faydası yok anca zamanı gelince yara erince geçiyor ?? neden çıkıyor bi bilsem çok sık çıkıyor yaaaaaaa offffffffff :KK43:
 
evet arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle gerçekten çok acı veren bir durum bendede şuan tam 3 adet var ağzımın içinde yiyip içemiyorum bitanesi dilimde bende herşeyi denedim fakat hiç faydası yok anca zamanı gelince yara erince geçiyor ?? neden çıkıyor bi bilsem çok sık çıkıyor yaaaaaaa offffffffff :KK43:

canım şu anda benim de ağzımda 2 tane mevcut bu afttan..
karbonat, yağ vs. denedim ama geçmedi.
bugün KARADUT buldum bahçeden..
ezdim ve yaranın üzerinde beklettim...
inanılmaz derece acısı azaldı ve kesin yarına geçer.
bi kez de teyzemde olmuştu, yine KARADUT koyduk, ertesi güne iyileşti, inanamadık..
kesinlikle deneyin, memnun kalacaksınız.
 
piraldyne die bi ilaç var kesi şeklindeyse bunu kullanabilrsiniz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben acıkcası kenakortu son care verıyorum cunku steroıd ıcerıyor.ılk olarak gargara tavsıye edıyorum.kendımde de onu kullanıyorum.sımdıye kadar kıme verdıysem memnun kenakorta ıhtıyac bıle duymadık hıc.andorex klorhex kloroben superhex vs vs hepsı aynı.eczaneye agız gargarası demenız yeter.
sabah aksam dişleri fırcaladıktan sonra kapak olcusuyle alıp 30sn calkalayın.tukurunce agzınızı durulamayın.30dk hıcbırsey almayın agzınıza.cok kısa zamanda fayda verıyor.:))
herkese gecmıs olsun
 
X