Agiz yolu, vajinal?

B
Anada gece al dedi doktorum fitil olarak yatmadan once
Ben bir ilaci kullanmadan once mutlaka prospektusunu okurum nettende bakarim
Doktorum bana iki sekildede alindigini soylemedi bende okudugum kadariyla oral olarak kullaniyor sanirim dedim sorma ihtiyaci duydum
Ama iki sekildede kullaniliyormus galiba
Benim acilmam ve erken dogum riskim var
Buna ragmen kalkip benim anneligimi sorgulayacak zihniyetimi olcecek kadar ne yasiyor bilmiyorum.
Ben her soyleneni yapsaydim bu zamana kadar 30 haftami bile goremezdim belki tabi ki soracagim
Cicek mi bu saksida ver suyunu doksun cicegini
Bu zihniyet anne olacakmis.
Zihniyetime laf eden insan daha bu ilacin iki yoldan alindigini bilmiyormus halbuki
Trajikomik
Tesekkur ederim

Benimde düşük tehlikem vardı bu ilacı ağızdan almıştım ama 2 çeşidi varmis doktor tok yazdığına göre ağızdan alacaksın ama aklinda kalmasın bi doktora veya eczaneye sor

Cnm agizdan alirsan uyku yapiyor. Gunduz isun olursa cok sikinti oluyor agizdan. Ben vajinal kullanamadim doktora soyledim yapamiyorum diye. Gece ic yat dedi. Doktorunla konus. Iki yoldan da alinir yine de doktorla iletisimde ol.

Sizdeki zihniyet az ötede dursun o halde.Duvara toslamak diye buna denir.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp aynen sizin şu anda yaptığınız ayıp gibi. Ne bu günümüz tabiriyle hemen gömme durumları? Ne bu ego savaşları?

Ne kadar ayıp ediyorsunuz karşınızda hamile bir kadın var, bu kadar aşağılayıcı yorum yapmanıza gerek yok, ne varmış zihniyetinde insanlık hali emin olamaz sorabilir ne var bunda ayrıca nereye sorcagını size soracak değil .

Ac tok yaziyorsa tabiiki agiz yoluyla mi acaba dersin bencede..iyiki sormussun burda bilgisi olanlar varmis canim

Ben hamileyim hormonlarim tavan dikkatli yorum yapin bile demedim oysa konunun basinda
Ama karsidaki hanfendi hemen bir kalaya basladi kendince
Oyle ki daha kendi bile bjr habermis iki sekilde kullanacagindan ki fitili yut diyor
Madem bilmiyorsun
Konu hakkinda fikrin yok kalayida erteke o vakit
Tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…