- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 30
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Doktorum fitil versem kullanir misin dedi bende kullanirim dedimBu arada vajinal olarak alınan ilaca fitil değil "ovül" denirmiş
Makattan olan fitil
Ben de geçen öğrendim
Paylaşayım dedim
Doktorum fitil versem kullanir misin dedi bende kullanirim dedim
Yani oda onun hatasi
Bebegim iyi olsunda katlanilir :)Ben de fitil diyorum inatla
Sanırım halk arasında daha yaygın
Size de çok geçmiş olsun ilacınızı aksatmayın
Baş dönmesi yapabilir
Anada gece al dedi doktorum fitil olarak yatmadan onceBen enfeksyon olmustum o zaman vajinal fitil verdi doktor ama sorma.. dedim doktora 3 cocuk dogurdum vajinal ama bu minicik seyi sokmaya korkuyom : ) guldu bana.. gozumu karartip yaptim.. en rahati uyumadan once yatarken yatakta koyup bir daha kalkmamak
Sizdeki zihniyet az ötede dursun o halde.Duvara toslamak diye buna denir.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp aynen sizin şu anda yaptığınız ayıp gibi. Ne bu günümüz tabiriyle hemen gömme durumları? Ne bu ego savaşları?Şaka mısın ya?
Dene bakayım vajinal fitili ağızdan.
Tok karnına yazıyormuş kafası karışmış mış mış
Bu zihniyet anne olacak.
Buraya soracak kadar iraden varsa, doktora da sorabilirsin.
Dr cevap verene kadar kullanma bari, burnuna falan sok yorumu gelir
Ben enfeksyon olmustum o zaman vajinal fitil verdi doktor ama sorma.. dedim doktora 3 cocuk dogurdum vajinal ama bu minicik seyi sokmaya korkuyom : ) guldu bana.. gozumu karartip yaptim.. en rahati uyumadan once yatarken yatakta koyup bir daha kalkmamak
Bende kullandım bundan ağız yoluyla aldımKizlar bugun doktorun erken dogum riski tasidigim ve acilmam oldugu icin progestan yazdi
Fitil versem kullanabilir misin dedi, evet dedim
Aldim baktim ama nette tok karnina diyor
Vajinal yolla kullanicaktim ama acaba agiz yolumu kafam karisti suan
http://i.hizliresim.com/g6ZOmb.jpg
Fitil mi bu acaba?
http://i.hizliresim.com/lZvOME.jpg
Ne guldun ya : (
Ne kadar ayıp ediyorsunuz karşınızda hamile bir kadın var, bu kadar aşağılayıcı yorum yapmanıza gerek yok, ne varmış zihniyetinde insanlık hali emin olamaz sorabilir ne var bunda ayrıca nereye sorcagını size soracak değil .Şaka mısın ya?
Dene bakayım vajinal fitili ağızdan.
Tok karnına yazıyormuş kafası karışmış mış mış
Bu zihniyet anne olacak.
Buraya soracak kadar iraden varsa, doktora da sorabilirsin.
Dr cevap verene kadar kullanma bari, burnuna falan sok yorumu gelir
Tesekkur ederimBen de gebelikte enfeksiyon olduğumda kullanmıştım. İçinde eldiveni filan oluyor zaten. Uykudan önce uygulayıp kalkmamaya dikkat edin sadece ki ilaç geri gelmesin. Geçmiş olsun bu arada.
Vajinal kullanım daha etkiliymişKizlar bugun doktorun erken dogum riski tasidigim ve acilmam oldugu icin progestan yazdi
Fitil versem kullanabilir misin dedi, evet dedim
Aldim baktim ama nette tok karnina diyor
Vajinal yolla kullanicaktim ama acaba agiz yolumu kafam karisti suan
http://i.hizliresim.com/g6ZOmb.jpg
Fitil mi bu acaba?
http://i.hizliresim.com/lZvOME.jpg
Ac tok yaziyorsa tabiiki agiz yoluyla mi acaba dersin bencede..iyiki sormussun burda bilgisi olanlar varmis canimB
Anada gece al dedi doktorum fitil olarak yatmadan once
Ben bir ilaci kullanmadan once mutlaka prospektusunu okurum nettende bakarim
Doktorum bana iki sekildede alindigini soylemedi bende okudugum kadariyla oral olarak kullaniyor sanirim dedim sorma ihtiyaci duydum
Ama iki sekildede kullaniliyormus galiba
Benim acilmam ve erken dogum riskim var
Buna ragmen kalkip benim anneligimi sorgulayacak zihniyetimi olcecek kadar ne yasiyor bilmiyorum.
Ben her soyleneni yapsaydim bu zamana kadar 30 haftami bile goremezdim belki tabi ki soracagim
Cicek mi bu saksida ver suyunu doksun cicegini
Bu zihniyet anne olacakmis.
Zihniyetime laf eden insan daha bu ilacin iki yoldan alindigini bilmiyormus halbuki
Trajikomik
Tesekkur ederim
Ben hamileyim hormonlarim tavan dikkatli yorum yapin bile demedim oysa konunun basindaNe kadar ayıp ediyorsunuz karşınızda hamile bir kadın var, bu kadar aşağılayıcı yorum yapmanıza gerek yok, ne varmış zihniyetinde insanlık hali emin olamaz sorabilir ne var bunda ayrıca nereye sorcagını size soracak değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?