- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Evet doktorum gece yatarken al dediAc tok yaziyorsa tabiiki agiz yoluyla mi acaba dersin bencede..iyiki sormussun burda bilgisi olanlar varmis canim
3 cocuk dogurdum ama o seyi sokamiyorum dedin ya tatlim, ona güldüm yaaNe guldun ya : (
İnanın çok kızdım, siz sonuna kadar haklısınız bosverin böyle insanlara yorum yapmaya değmez herkes önce kendi zihniyetinden başlamalı sorgulamaya, hamil kadına saygı duyulmamasına çok kızıyorum.Ben hamileyim hormonlarim tavan dikkatli yorum yapin bile demedim oysa konunun basinda
Ama karsidaki hanfendi hemen bir kalaya basladi kendince
Oyle ki daha kendi bile bjr habermis iki sekilde kullanacagindan ki fitili yut diyor
Madem bilmiyorsun
Konu hakkinda fikrin yok kalayida erteke o vakit
Tesekkurler :)
Cok buyumedi yapabilirim herhaldeAyıp olucak ama
Malum göbüş olduğu için zorlanıyordum kendim yapmaya...
Eşime yaptırıyordum
Ole ama cikana bak, cesaret edemedigim seyin boyutuna bak:)) ama onemsiz biseymis bosa stres yapmisim:)3 cocuk dogurdum ama o seyi sokamiyorum dedin ya tatlim, ona güldüm yaa
Saygiyi gectim ama iki yollada kullanilabilen bir ilacmis buİnanın çok kızdım, siz sonuna kadar haklısınız bosverin böyle insanlara yorum yapmaya değmez herkes önce kendi zihniyetinden başlamalı sorgulamaya, hamil kadına saygı duyulmamasına çok kızıyorum.
Ole ama cikana bak, cesaret edemedigim seyin boyutuna bak:)) ama onemsiz biseymis bosa stres yapmisim:)
Hayir hem bilmiyor hem yorum yapiyor tey AllahimHop hop, terbiyesizligin alemi yok iki sekildede kullanilabilen bir ilacmis
Cevap vermek istemiyorsan yazma
Benim yapacagim anneligi senin sorgulama hakkin yok
Can tasiyoeuz tabiki anlamadigimi sorucam
Saksida cicek yetistirmiyorum
Hadi gule gule
Kullanabilirsen vajinal kullan bence ben ağızdan alıyorum mahvoluyorum baş dönmesi mide bulantısı çok fena oluyo bana direk ağız dedi zaten vajinal kullanamam ben herhalde kullanırsan kesinlikle vajinalKizlar bugun doktorun erken dogum riski tasidigim ve acilmam oldugu icin progestan yazdi
Fitil versem kullanabilir misin dedi, evet dedim
Aldim baktim ama nette tok karnina diyor
Vajinal yolla kullanicaktim ama acaba agiz yolumu kafam karisti suan
http://i.hizliresim.com/g6ZOmb.jpg
Fitil mi bu acaba?
http://i.hizliresim.com/lZvOME.jpg
2yollada alınıyor canim receten var mi dr. BelirtmstirKizlar bugun doktorun erken dogum riski tasidigim ve acilmam oldugu icin progestan yazdi
Fitil versem kullanabilir misin dedi, evet dedim
Aldim baktim ama nette tok karnina diyor
Vajinal yolla kullanicaktim ama acaba agiz yolumu kafam karisti suan
http://i.hizliresim.com/g6ZOmb.jpg
Fitil mi bu acaba?
http://i.hizliresim.com/lZvOME.jpg
Evet var2yollada alınıyor canim receten var mi dr. Belirtmstir
Ne biçim bi cevap bu ya! O ilac hem fitil olarak hem oral olarak kullanılıyor.Malesef ülkemizde bazı doktorlara güven olmadıgından insan ister istemez sorguluyor.Şaka mısın ya?
Dene bakayım vajinal fitili ağızdan.
Tok karnına yazıyormuş kafası karışmış mış mış
Bu zihniyet anne olacak.
Buraya soracak kadar iraden varsa, doktora da sorabilirsin.
Dr cevap verene kadar kullanma bari, burnuna falan sok yorumu gelir
O zaman fitıl olarak kullan.Agızdan alıninca daha çok yan etki yapiyor.Sersemlik uyku v.s gbiEvet var
Ilaci aldim alirken eczaci eksik gibi birsey soyledi ama tam anlayamadim
Ama doktorum vajinal dedi
Şaka mısın ya?
Bu zihniyet anne olacak.
Biz ilaçları genellikle vaginadan alıyorduk bacım :) sen oral yolla alıyorsan o başkaŞaka mısın ya?
Bu zihniyet anne olacak.
İkimiz de öyle düşünmüşüzBaşliga bakinca bi haydaaa neler oluyorrr dedim
Bu edepsizler her yerde var.Saygiyi gectim ama iki yollada kullanilabilen bir ilacmis bu
Kaldiki doktorum bana bunu fitil olarak onerirken oral yollada kullanildigi hakkinda bir aciklama sunmadi.
Iki canliyim ben
Oyle ha diyince kafama gore ilac alamiyorum
Bebegime birsey olsa benim zihniyetimi sorgulayan bu birsey bilmez sozde bilgili hanfendi mi verecek hesabini? Doktorum bana bu ilaci yazarken iki sekildede alinabildigini soylese benim kafam karismazdi dogal olarak
Tok karnina yaziyor cunku
Tok karnina neremizden aliriz ilaclari?
Anneligimi zihniyetimi sorguluyor
Madem bunu sorguluyorsun bu ilacin iki sekildede kullanilabildigini bilmen gerekir ve fitili yut orana birana sok diye bir yorumda bulunmaz insan.
Sozde bilgili cahil
Profiline baktigimda zaten kisiligi az cok belli ediyor karakterini.Bu edepsizler her yerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?