Agiz yolu, vajinal?

İnanın çok kızdım, siz sonuna kadar haklısınız bosverin böyle insanlara yorum yapmaya değmez herkes önce kendi zihniyetinden başlamalı sorgulamaya, hamil kadına saygı duyulmamasına çok kızıyorum.

Saygiyi gectim ama iki yollada kullanilabilen bir ilacmis bu
Kaldiki doktorum bana bunu fitil olarak onerirken oral yollada kullanildigi hakkinda bir aciklama sunmadi.
Iki canliyim ben
Oyle ha diyince kafama gore ilac alamiyorum
Bebegime birsey olsa benim zihniyetimi sorgulayan bu birsey bilmez sozde bilgili hanfendi mi verecek hesabini? Doktorum bana bu ilaci yazarken iki sekildede alinabildigini soylese benim kafam karismazdi dogal olarak
Tok karnina yaziyor cunku
Tok karnina neremizden aliriz ilaclari?
Anneligimi zihniyetimi sorguluyor
Madem bunu sorguluyorsun bu ilacin iki sekildede kullanilabildigini bilmen gerekir ve fitili yut orana birana sok diye bir yorumda bulunmaz insan.
Sozde bilgili cahil

Hop hop, terbiyesizligin alemi yok iki sekildede kullanilabilen bir ilacmis
Cevap vermek istemiyorsan yazma
Benim yapacagim anneligi senin sorgulama hakkin yok
Can tasiyoeuz tabiki anlamadigimi sorucam
Saksida cicek yetistirmiyorum
Hadi gule gule
Hayir hem bilmiyor hem yorum yapiyor tey Allahim
ben de vajinal daha etkili biliyorum. Saglicakla kucagina al bebisini

Kullanabilirsen vajinal kullan bence ben ağızdan alıyorum mahvoluyorum baş dönmesi mide bulantısı çok fena oluyo bana direk ağız dedi zaten vajinal kullanamam ben herhalde kullanırsan kesinlikle vajinal

Ne biçim bi cevap bu ya! O ilac hem fitil olarak hem oral olarak kullanılıyor.Malesef ülkemizde bazı doktorlara güven olmadıgından insan ister istemez sorguluyor.

Bu şey değil mi ya " mutluluk bilmemektir" Öyle bir kafa işte

Biz ilaçları genellikle vaginadan alıyorduk bacım :) sen oral yolla alıyorsan o başka

Bu edepsizler her yerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…