Çok teşekkür ederim tatlım yaaa yardımların içinEllerine sağlık bebisim , otobusteyim senin tarifini bekleyecegim diye sarjim bitti
Yarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım.O kadar iştah çekici bir şekilde anlatmışsın ki,ağzımın suyu aktı okurken,başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederimEllerine,emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Bu soğukta kim gidecek şimdi,ben ekmek almaya üşeniyorumTeşekkür ederim tatlım. Yakınsanız gelin yapayım, ikram edeyim hepinize
Rica ederim canım :)Bu soğukta kim gidecek şimdi,ben ekmek almaya üşeniyorumİkram olmuş gibi oldun canım,teşekkür ederim
2 sub Un az tuz ılık su ilave ederek yoğur biraz dinlendir. Aç ve ısınmış tavada alt üst pişirBu soğukta kim gidecek şimdi, ben ekmek almaya üşeniyorumİkram olmuş gibi oldun canım,teşekkür ederim
Allah seni ne etmesin önce anlamadım ne diye tarif verdiğini2 sub Un az tuz ılık su ilave ederek yoğur biraz dinlendir. Aç ve ısınmış tavada alt üst pişir
Teşekkür ederim AebenimSaydının nefis görünüyor ellerine sağlık bacım
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel olmuşlar :)
Ellerine sağlık bebisim , otobusteyim senin tarifini bekleyecegim diye sarjim bitti
Yarışmada başarılar dilerim
Ne yapıyorsun bebiş göremedim bir süredir?Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş, başarılar diliyorum
Uğraşıyorum canım ablamın yanına gidip geliyorum sık sık zor bir doğum yaptı 2. çocuğu oldu çoğunlukla ordayım, ablam toparlanana kadar iyiyim şükürler olsun pek giremesem de buralara vakit buldum mu bakıyorum hemenNe yapıyorsun bebiş göremedim bir süredir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?