• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağla ağla geçer.......

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
36
Güçlü görünmeye çalışıyorum ama bazen bende hayatın getirdiği süprizlere yeniliyorum .... ağlıyorum sabrım bitti .... hayata acı çekmeye gelmişim ne zaman mutlu olacağım ? İnsanlara güvenmiyorum artık gerçek insanların yüzü mahkemede çıkıyor gerçekten ... yanında olanlar tanık ol diyince gerçek yüzlerini belli ediyorlar .... darbe üstüne darbe yedim hayat daha neler sunacaksın bana merak ediyorum..... yanlış kişilerle evlenmeyin çocuk sahibi olmayın ben yaptım siz yapmayın...

Konu nedir tam olarak? Anlayamadım.
Ayrıntılı anlatırsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz

Güçlü görünmeye çalışıyorum ama bazen bende hayatın getirdiği süprizlere yeniliyorum .... ağlıyorum sabrım bitti .... hayata acı çekmeye gelmişim ne zaman mutlu olacağım ? İnsanlara güvenmiyorum artık gerçek insanların yüzü mahkemede çıkıyor gerçekten ... yanında olanlar tanık ol diyince gerçek yüzlerini belli ediyorlar .... darbe üstüne darbe yedim hayat daha neler sunacaksın bana merak ediyorum..... yanlış kişilerle evlenmeyin çocuk sahibi olmayın ben yaptım siz yapmayın...
Ben düştüm o hatalara boşandım şimdi parmağında oynatıyo. Bilmem ki ne zaman güler kaderimiz belki hiçbir zaman... Umutlarım tükendi çünkü.

Umutlarin niye tükendi? Evlenmek ve boşanmak bir denklemin iki ucu. Boşanınca hayat bitmiyor. Kendinize bir hayat kurmak icin hiçbir engel yok aslinda. Tek engel sizin düşünceleriniz.
Hayata tutunun ve en eksik yerinizi tamamlamaya başlayın. Benim annem iki çocukla boşandı. Yurtdışına yerleşti, parasiz, pulsuz, kimsesiz, oturma ve çalışma izni olmadan cabaladi ve başardı...
Meslek sahibi oldu iki cocuklu halinle. Siz niye kafanizi gömdünüz?

Back
X