• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlama krizindeyim :(

eşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demişti :KK43:dün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim :KK43:
Kizmakta ve uzulmekte haklisin.saygisizlik etmis.o beden senin.henuz bi bebek icin hazır olmayabilirsin.bunu neden anlamak istemiyor.dogum kontrol hapi ile korunmayi dene.ona da engel olamaz ya!ikiniz de hazir olunca yaparsiniz cocugu.

İstiyorsa yapar cnm rkek milleti iste alana kadar hepsi... bende 2aylk evliyken bıktım pes ettim hamile kaldım. Öyle zor geçti ki... hakkımı helal etmyorm. 9Ay boyunca kustm hastanaden çıkamadım. Smdi 2yasında bi kızım çok şkür yıpranmıs bir evliliğim var..

Canım benim ya , çok şükür hapını içmişsin inşallah gebe kalmamışsındır tasalanma :110:Eşinin yaptığı düşüncesizliğin âlâsı olmuş. Erkek işte ne kadar eşim, hayat arkadaşım da desek tam anlamıyla bizler kadar duyarlılık sahibi olamıyorlar. :KK67:Bence yaptığı hatayı anlamıştır ama , özür dilerse haksızlığı barizleşeceğinden şimdilik kaypaklığa vuruyor olabilir. Senin üzüntüne dayanamayıp, güçte olsa hatasını telafi etmeye çalışacağını umuyorum .

Seni anliyorum ben de evlendigimde 5 ay boyunca vajinismusla ugrastim insanin psikolojisini cok etkiliyor ve esinden hep destek bekliyorsun kolay bir surec degil.
Esin gercekten de nezaketsiz davranmis keske uste cikmaya calisacagina gonlunu almaya calissaymis.
Yine de kendini bu kadar uzme erkekler bizim gibi dusunemeyebiliyorlar, olan sana oluyor onlar yaptiklarinin bu kadar uzucu oldugunun farkinda bile degiller ne yazik ki :(
Umarim en kisa zamanda bu rahatsizligi da atlatirsin, ve ne zaman hayirlisiysa o zaman evlat sahibi olursun :)

Vajinismus rahatsızlığınız varsa içinize nasıl boşaldı anlayamadım .
Normal deneme sırasında üstünüze mi oldu ? Eğer böyleyse hamile kalma şansı çok az zaten merak etmeyin.
Bu arada her ne olursa olsun eşinizin yaptığı doğru değil. Tek taraflı olacak şeyler değil bunlar. Öncelikle bu rahatsızlığınızı yenmeniz ve aktif bir cinsel yaşam kazanmalısınız eşinizle. Evliliğinizin ilk aylarının tadını çıkartmalısınız.
Ben size %100 hak veriyorum ama eşinize fazla yüklenirseniz ters tepebilir bazı şeyler üzülen siz olursunuz.
Kavga etmeniz evden uzaklaştırıyorsa aman dikkatli olun.

Geri çekme yöntemi korunma metodu değildir, siz bir an önce bir koruma metodu kullanmaya başlayın, geri çekme metodunun koruyuculuğu yok. Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama ertesi gün hapı korunmasız ilişkiden itibaren 72 saat içerisinde alınmalı.

Çok özel olucak ama meraktan soruyorum vajınısmussanız nasıl cınsel ılıskı yasayabılıyosunuz ıstemsız kasılma olmuyormu affınıza sıgınarak soruyorum :(

Vajinismus rahatsızlığınız varsa içinize nasıl boşaldı anlayamadım .
Normal deneme sırasında üstünüze mi oldu ? Eğer böyleyse hamile kalma şansı çok az zaten merak etmeyin.
Bu arada her ne olursa olsun eşinizin yaptığı doğru değil. Tek taraflı olacak şeyler değil bunlar. Öncelikle bu rahatsızlığınızı yenmeniz ve aktif bir cinsel yaşam kazanmalısınız eşinizle. Evliliğinizin ilk aylarının tadını çıkartmalısınız.
Ben size %100 hak veriyorum ama eşinize fazla yüklenirseniz ters tepebilir bazı şeyler üzülen siz olursunuz.
Kavga etmeniz evden uzaklaştırıyorsa aman dikkatli olun.
Bende böyle düşünüyorum, eşinin yaptığı çok çirkin ama zaten hamile kalmış olma ihtimalin çok düşük kendini yıpratma

Doğum kontrol hapı kullan ve bırakma sakın yarın öbür gün aynısını tekrar edebilir
Daha cinselliği tam anlamıyla yaşamamışken çocuk isteği çok saçma geldi bana

Ertesi gün hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınabiliyor. Başka bir eczaneye git, mutlaka bulup iç.
Bir de af edersin ama bir erkeğin daha karısı cinselliği tam olarak yaşayamamışken hamile bırakmaya çalışması çok aciz ve bencil bir davranış.
Ondan sonra sadece çocuk yapmak için sevişen insanlarla doluyor etraf.
Seni böyle hamile bırakır, cinsellikten iyice soğutur. Sonra da ona buna sulanmaya başlar, evde karım beni tatmin etmiyor diye...

Erkekler anlamaz ki bunu canim bu konuda kendini kasma tedavini olumsuz etkiler vajinismus psikolojik simdi birde bu yaptigindan dolayi cinsellikten soguyacaksin yapma hic kendi kendine telkin ver bende ilk evlendigimde esim korunacakti korunmadi bir ay korunmasiz stresle gecti simdi hap kullaniyorum kafam rahat sende boyle onlem al cunki geri cekilince zevk almiyorlarmis korunmadigin surece hep acaba ile gecireceksin

hap aldım canım artık daha rahatım bundan sonra.ertesi gün hapı 48 lira çok pahalıymış bu arada

hap aldım canım artık daha rahatım bundan sonra.ertesi gün hapı 48 lira çok pahalıymış bu arada
Ertesi gun hapini ayda bir kere kullanabiliyorsun zaten yumurtlama donemini hesaplayacaksin uzun is :) hakkinda hayirlisi olsun insallah

Ertesi gün hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınabiliyor. Başka bir eczaneye git, mutlaka bulup iç.
Bir de af edersin ama bir erkeğin daha karısı cinselliği tam olarak yaşayamamışken hamile bırakmaya çalışması çok aciz ve bencil bir davranış.
Ondan sonra sadece çocuk yapmak için sevişen insanlarla doluyor etraf.
Seni böyle hamile bırakır, cinsellikten iyice soğutur. Sonra da ona buna sulanmaya başlar, evde karım beni tatmin etmiyor diye...

hapımı aldım canım rahatım şimdi.yeni çıkmış ella diye bir hap 1 tane içinde 120 saate kadar alınabiliyormuş

eşin neden anlayışsız bu kadar ..
önce bi evliliğinize alışın , çocuk sonraki iş ..
otur konuş eşinle .. terapiye devam et cnm ..

Back
X