Ağlama Krizleri ve Çaresizlik

Minikkedi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
172
42
98
Bebeğim 3 ay 1 haftalık oldu 7 gün öncesine kadar ağlama krizi yoktu hatta çok nadir ağlayan bir bebekti genelde meme de uyuyakalıyordu memeyi çok seviyordu ama şimdi ağlama krizine giriyor ve memeye de eskisi gibi düşkün değil meme de uyuyakalmıyor uykusu geldiğinde bebek arabasında veya ana kucağında sallıyorum ağlama krizine giriyor durduramıyorum memeyi de istemiyor o anlarda gazı da yok bir sıkıntısı olsa normal uykusuna alınca falan gülüyor bebeğim 180 derece değişti çok üzgünüm bu normal mi ?

Atak dönemleri geçicidir, kimisi 2-3 hafta sürüyor ama ağrısı falan olmadığından emin olun

Ben ataklara inanmıyorum artık ya, tabi kazanımlar var ve bunlar sancılı süreç ama büyümek genel olarak sancılı bi süreç bunu haftalarla kısıtlamak bence çok yanlış.

Bi sorunu olabilir, benim bebeğim alerjik gazı çok var, artık yok ya kalmamıştır dediğimde bile gazı var öyle diyim 😂. Bebekler bişey yüzünden uyuyamayınca çok sinirleniyorlar. Ve genelde sebebi gaz oluyor bence

Önceden de gazı oluyordu fakat hiç böyle olmamıştı
Ben ataklara inanmıyorum artık ya, tabi kazanımlar var ve bunlar sancılı süreç ama büyümek genel olarak sancılı bi süreç bunu haftalarla kısıtlamak bence çok yanlış.

Bi sorunu olabilir, benim bebeğim alerjik gazı çok var, artık yok ya kalmamıştır dediğimde bile gazı var öyle diyim 😂. Bebekler bişey yüzünden uyuyamayınca çok sinirleniyorlar. Ve genelde sebebi gaz oluyor bence

Bebeğim 3 ay 1 haftalık oldu 7 gün öncesine kadar ağlama krizi yoktu hatta çok nadir ağlayan bir bebekti genelde meme de uyuyakalıyordu memeyi çok seviyordu ama şimdi ağlama krizine giriyor ve memeye de eskisi gibi düşkün değil meme de uyuyakalmıyor uykusu geldiğinde bebek arabasında veya ana kucağında sallıyorum ağlama krizine giriyor durduramıyorum memeyi de istemiyor o anlarda gazı da yok bir sıkıntısı olsa normal uykusuna alınca falan gülüyor bebeğim 180 derece değişti çok üzgünüm bu normal mi ?
Gazı olmadığına emîn misin

Ağrısı yok eminim bazen sallarken gülüp sonra ağlıyor :( eski haline döner mi sizce
Ya bu aylarda dişler damaklar kaşınmaya başlıyor, çevreye ilgi artıyor. 4. ayda da bir uyku gerilemesi oluyor sizinki erken olmuştur belki.

Önceden de gazı oluyordu fakat hiç böyle olmamıştı
Hem artık etrafı keşfediyor hem de vücudunu daha çok farkında. Huy değiştirir dedikleri şey kendini keşfetmeye başladığı zaman değişir davranışları aslında doğru. Uykuyu seviyorsa hep sever ama uykusuzluğa tepkisi hep aynı kalmıyor. Veya gaza tepkisi. Benim bebeğim de ağlarken ben şebeklik yaparken kafası uzaklaşıp bi an gülebiliyor gazda mesela. Ama daha önce daha kötüydü, algısı açık olmadığı için ilgisi başka yöne kaymıyordu. O yüzden dedim gaz olabilir mi diye, genelde bu kadar rahatsız eden tek şey gaz o dönemde

Arada bir gülüyor tekrar ağlamaya başlıyor diyorsun ya birdenbire karnına sancı giriyordur geçiyordur gaz bu demek zaten bir kere iki kere gazı çıktı diye tekrar gazı yok diye bir şey yoktur çocuğun fazla gazı oluyordur ara sıra karnına sancı giriyorsa ağlamaya başlıyordur genelde bu aylarda Ağlama krizlerinin sebebi gaz oluyor çünkü

Back
X