- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Aynı şeyleri yasıyorum üstelik benim yaramaz sıvı seyler bile içmiyor ne kadar zorlasamda almıyor aglıyor sabredecegiz ve vazgeçmeden yedirip içirmeye devam edeceğiz mecbur.İyi geceler Hanımlar ..
Artık yeterli olmadigimi Yetisemedigimi düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim ..
Kafamı kaldiricak halim yok ama mecburiyetten kalkıp rutin işlerimi yapmak için ayaktayım ..
1 yaşını doldurmuş bir yavrum var şükürler olsun varlığına ..
Bebegimle denize gittik geçen aylarda bebeğimi en fazla 2 dakika denize soktum aman Allahım olanlar ondan sonra başladı ..
Ateşli geceler ..
4 tane azı dis derken hiç birşeye yetişecek halim kalmadi.
Gece uyuyamıyoruz asla hiç bukadar uykusuz olduğumu bilmiyorum dün gece 1 de uyandik sabah 4de yattık ve sbah 6de kalktık bu süre zarfında ayağımdan asla indiremiyorum ..
Sinirimi atamadigim için ağlama krizleri yaşıyorum ..
Kendimi tutamiyorum bebegim kilolu bir bebekti normalde 13 kiloya ulasmistik Nisan ayinda yemeside gayet iyiydi ..
En son 1. Yaş asisini olduğunda tartildik 9.700 kilosunda düşüş var herkes beni teselli etmek için çok hareketli bir bebek diyor ama özellikle bu hafta ağzına bir lokma yemek girse doydu gözüyle bakıyorum ..
Asla açmıyor ağzını gecenin bu saati aç oldugu için minik köfteler yaptım önüne koydum bu saate koftemi olur demeyin denemediğim şey kalmadı muhallebi yaptım yemedi meyve verdim yok mama yaptım yok çorba denedim yok eger koftedede başarısız olursam aç kalmasın diye eline keki tutuşturup aç kalmamasi için yediricem ..
Bebeğini sağlıklı beslenmeye çalışan bir anneyim bebeğim daha bugüne kadar sağlıksız hiç birseyin tadına bakmadı ..
Çok çaresiz kaldım napicagimi bilmez durumda çocuğumu izliyorum köfteleri birer birer halıya atıyor yanına koyduğum yoğurdu kafasına sürdü ve gene ağzına bile sokmadı ..
Bunyem kaldırmıyor artık ne yapacağımi bilmiyorum ..
Sıvı alımı sadece anne sütü oda önceki gibi iştahlı değil emip hemen bırakıyor gece sabaha kadar uykususuz gün içerisinde de uyumuyor denemediğim şey kalmadıAynı şeyleri yasıyorum üstelik benim yaramaz sıvı seyler bile içmiyor ne kadar zorlasamda almıyor aglıyor sabredecegiz ve vazgeçmeden yedirip içirmeye devam edeceğiz mecbur.
Şuan sanırım vücudu susuz kaldığı için kabız ama neler yaptım iciremiyorum anne sütü dışında asla hiç birşeyi ağzına sürmüyor saatlerce bağıra bağıra ağlıyor zorlayincaÖzellikle sıvı tüketimine çok dikkat etmelisin bizimkinin vucudunda su kalmamış aglarken gözünden yaş akmıyor bile o yüzden zorla içirmeye çalışıyorum
Su içirmeye çalışın kesinlikle anne sütü bile suyun yerini tutamaz ben 4 aylıkken başladım su wermeye geçen hafta hastalandı su içmedi ishal kusma da oluncada vucud susuz kaldıSıvı alımı sadece anne sütü oda önceki gibi iştahlı değil emip hemen bırakıyor gece sabaha kadar uykususuz gün içerisinde de uyumuyor denemediğim şey kalmadı
Muhtemelen o yüzdendir ama zorla içirmeye çalışın ben meyveli süt su meyve suyu içirmeye çalışıyorumŞuan sanırım vücudu susuz kaldığı için kabız ama neler yaptım iciremiyorum anne sütü dışında asla hiç birşeyi ağzına sürmüyor saatlerce bağıra bağıra ağlıyor zorlayinca
Evet denedim cizgifilme telefona alıştırmam diyen ben çocugun önüne yemek koymamla cizfilmler şarkılar parkta denedim kafede denedim kalabalıkta annem eşim herkes denedi yok asla açmıyor ağzını yemek gidene kadar ağlıyor mizmizlaniyor ..İki kızımda da 1 yaşlarında aynı durumu bende yaşadım. Şimdi çok şükür ikisininde iştahları çok iyi olmasada saatlerinde yiyip içiyorlar. Geçecek inşAllah sabrla gayretle geçecek.. Son olarak parka götürerek yedirmeyi denediniz mi?
Aglasın hiç bişey olmaz siz zorlayin saglıgı çok önemliŞuan sanırım vücudu susuz kaldığı için kabız ama neler yaptım iciremiyorum anne sütü dışında asla hiç birşeyi ağzına sürmüyor saatlerce bağıra bağıra ağlıyor zorlayinca
Ağzına sürmüyor biberon su dolu hep beşiğin yanında belki uyku sersemi iciririm diyorum ama yok tövbe içmiyor Allahım şaşırdım artikkkMuhtemelen o yüzdendir ama zorla içirmeye çalışın ben meyveli süt su meyve suyu içirmeye çalışıyorum
Evet denedim cizgifilme telefona alıştırmam diyen ben çocugun önüne yemek koymamla cizfilmler şarkılar parkta denedim kafede denedim kalabalıkta annem eşim herkes denedi yok asla açmıyor ağzını yemek gidene kadar ağlıyor mizmizlaniyor ..
Bardakla wermeyi deneyin? Benimki bardakla en azından iki yudum içiyor biberon ile asla içmiyorAğzına sürmüyor biberon su dolu hep beşiğin yanında belki uyku sersemi iciririm diyorum ama yok tövbe içmiyor Allahım şaşırdım artikkk
Blw diye bir yöntem var normalde uygularigim yöntem buydu oyun oynaya oynaya balkonda önüne sıvı hariç ne koysam yerdi .. ama şuan öyle bir donemdeyiz ki şaşırıyorum neler oluyor diye1 yaşını doldurmaya 1 ay var miniğimin aynı iştahsız kilosu küçük doğduğu için hep düşük. En son doktora götürdüğümde anlattım şarkılar türküler kediler köpeklerle çizgi filmlerle bile yedirmeyi denerdim yemiyordu.
Doktor dedi ki ‘önüne yemeği koy yedirmeye çalış ama zorlama kaldır 4-5 saat sonra bir daha getir ama zorlama.’ Dediklerini yapıyorum ufakta olsa düzelme var. Tavsiyem zorlamayın çocuğunuzu tanıyorsunuz 4-5 saat uzun geliyorsa size 1-2 saat yapın.
BEnim kız doğduğu andan itibaren sadece oksijenle besleniyor çok ciddiyim yemek vermesem asla aramaz. 3 aylıktı aç olduğundan emindim D vitamini vermiştim ağzında tutup geri tükürmüştüBlw diye bir yöntem var normalde uygularigim yöntem buydu oyun oynaya oynaya balkonda önüne sıvı hariç ne koysam yerdi .. ama şuan öyle bir donemdeyiz ki şaşırıyorum neler oluyor diye
Yanında yaşıtı olsa ona bakarak bence yiyebilir. Dis dönemi cok zor benım bebegımde suan 11 aylık sekiz aylıkken bır haftada dort diş cıkardı ama cok hasta oldu. Bu arada siz ikinciye hamileyim dıye konu acmıstınız varmı gebelik??İyi geceler Hanımlar ..
Artık yeterli olmadigimi Yetisemedigimi düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim ..
Kafamı kaldiricak halim yok ama mecburiyetten kalkıp rutin işlerimi yapmak için ayaktayım ..
1 yaşını doldurmuş bir yavrum var şükürler olsun varlığına ..
Bebegimle denize gittik geçen aylarda bebeğimi en fazla 2 dakika denize soktum aman Allahım olanlar ondan sonra başladı ..
Ateşli geceler ..
4 tane azı dis derken hiç birşeye yetişecek halim kalmadi.
Gece uyuyamıyoruz asla hiç bukadar uykusuz olduğumu bilmiyorum dün gece 1 de uyandik sabah 4de yattık ve sbah 6de kalktık bu süre zarfında ayağımdan asla indiremiyorum ..
Sinirimi atamadigim için ağlama krizleri yaşıyorum ..
Kendimi tutamiyorum bebegim kilolu bir bebekti normalde 13 kiloya ulasmistik Nisan ayinda yemeside gayet iyiydi ..
En son 1. Yaş asisini olduğunda tartildik 9.700 kilosunda düşüş var herkes beni teselli etmek için çok hareketli bir bebek diyor ama özellikle bu hafta ağzına bir lokma yemek girse doydu gözüyle bakıyorum ..
Asla açmıyor ağzını gecenin bu saati aç oldugu için minik köfteler yaptım önüne koydum bu saate koftemi olur demeyin denemediğim şey kalmadı muhallebi yaptım yemedi meyve verdim yok mama yaptım yok çorba denedim yok eger koftedede başarısız olursam aç kalmasın diye eline keki tutuşturup aç kalmamasi için yediricem ..
Bebeğini sağlıklı beslenmeye çalışan bir anneyim bebeğim daha bugüne kadar sağlıksız hiç birseyin tadına bakmadı ..
Çok çaresiz kaldım napicagimi bilmez durumda çocuğumu izliyorum köfteleri birer birer halıya atıyor yanına koyduğum yoğurdu kafasına sürdü ve gene ağzına bile sokmadı ..
Bunyem kaldırmıyor artık ne yapacağımi bilmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?