Ağlama krizleri ..

Muhtemelen o yüzdendir ama zorla içirmeye çalışın ben meyveli süt su meyve suyu içirmeye çalışıyorum
Katkılı şeyler yerine acaba komposto mu yapsan?
Benim yeğenim hiç bir sıkma meyve suyunu içmiyordu ama annem komposto yapınca ayıla bayıla içiyor. Hem çokta sağlıklı.

Oyy hepsi gecicek allah yardimcin olsun

Ah zaten bizim hayatımıza da çikolata bu dönemlerde girdi hem Boğaz enfeksiyonu hem diş hem ishal derken hiçbir şey yemedi dediğiniz gibi denemediğim kalmadı en sonunda çikolatalı ekmek verdim veriş o veriş maalesef ama ilaç vermek zorundaydım ve hiçbir şey yemiyordu yapacak bir şey yok aslında ne kadar geç tanışsa böyle şeylerle omlardan iyi ama iyileşmeleri de önemli geçmiş olsun

Benim ki ön üstteki iki disini cikardiginds ates cikmisti iki gün.. diğer dişlerinde böyle birşey yasamdim rahat çıkardı belki sadece kaşıntı acı.. her çocuk da aynı olmuyo.. sert şeyler ver eline havuç salata rahatlatır kaşıntı acıyı..

Katkılı şeyler yerine acaba komposto mu yapsan?
Benim yeğenim hiç bir sıkma meyve suyunu içmiyordu ama annem komposto yapınca ayıla bayıla içiyor. Hem çokta sağlıklı.
Komposto yapmayı bilmiyorum kuzum henüz o kadar ev hanımı olamadım hazır almıyorum ben kendim yapıyorum meyve suyunu meyveli sütü Bi umut içer diye .

Ağzına sürmüyor biberon su dolu hep beşiğin yanında belki uyku sersemi iciririm diyorum ama yok tövbe içmiyor Allahım şaşırdım artikkk
Biberondan mama içirmeyi denediniz mi ?benğm de 15 aylık oğlum var ,diş döneminde hep mamaya yaslandık gidiyoruz ,köpek dişi ve 2 azı dişi çıkıyor .

Lavanta yağı ile ıslatılmış buzlukta bekletilmiş temiz bezler verin eline emsin ,lavanta yağı acıyı azaltıyor ,biberonla beslemeyi deneyin daha çok çünkü ağzına bişi değerse yine acıtacak diye düşünüyor

Bebeğim biberondan su disinda birşey içmiyor artık suyuda istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…