- 12 Haziran 2019
- 19.535
- 120.273
- 598
- 37
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Katkılı şeyler yerine acaba komposto mu yapsan?Muhtemelen o yüzdendir ama zorla içirmeye çalışın ben meyveli süt su meyve suyu içirmeye çalışıyorum
Oyy hepsi gecicek allah yardimcin olsunİyi geceler Hanımlar ..
Artık yeterli olmadigimi Yetisemedigimi düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istedim ..
Kafamı kaldiricak halim yok ama mecburiyetten kalkıp rutin işlerimi yapmak için ayaktayım ..
1 yaşını doldurmuş bir yavrum var şükürler olsun varlığına ..
Bebegimle denize gittik geçen aylarda bebeğimi en fazla 2 dakika denize soktum aman Allahım olanlar ondan sonra başladı ..
Ateşli geceler ..
4 tane azı dis derken hiç birşeye yetişecek halim kalmadi.
Gece uyuyamıyoruz asla hiç bukadar uykusuz olduğumu bilmiyorum dün gece 1 de uyandik sabah 4de yattık ve sbah 6de kalktık bu süre zarfında ayağımdan asla indiremiyorum ..
Sinirimi atamadigim için ağlama krizleri yaşıyorum ..
Kendimi tutamiyorum bebegim kilolu bir bebekti normalde 13 kiloya ulasmistik Nisan ayinda yemeside gayet iyiydi ..
En son 1. Yaş asisini olduğunda tartildik 9.700 kilosunda düşüş var herkes beni teselli etmek için çok hareketli bir bebek diyor ama özellikle bu hafta ağzına bir lokma yemek girse doydu gözüyle bakıyorum ..
Asla açmıyor ağzını gecenin bu saati aç oldugu için minik köfteler yaptım önüne koydum bu saate koftemi olur demeyin denemediğim şey kalmadı muhallebi yaptım yemedi meyve verdim yok mama yaptım yok çorba denedim yok eger koftedede başarısız olursam aç kalmasın diye eline keki tutuşturup aç kalmamasi için yediricem ..
Bebeğini sağlıklı beslenmeye çalışan bir anneyim bebeğim daha bugüne kadar sağlıksız hiç birseyin tadına bakmadı ..
Çok çaresiz kaldım napicagimi bilmez durumda çocuğumu izliyorum köfteleri birer birer halıya atıyor yanına koyduğum yoğurdu kafasına sürdü ve gene ağzına bile sokmadı ..
Bunyem kaldırmıyor artık ne yapacağımi bilmiyorum ..
Ağzına sürmedi ..Katkılı şeyler yerine acaba komposto mu yapsan?
Benim yeğenim hiç bir sıkma meyve suyunu içmiyordu ama annem komposto yapınca ayıla bayıla içiyor. Hem çokta sağlıklı.
Komposto yapmayı bilmiyorum kuzum henüz o kadar ev hanımı olamadımKatkılı şeyler yerine acaba komposto mu yapsan?
Benim yeğenim hiç bir sıkma meyve suyunu içmiyordu ama annem komposto yapınca ayıla bayıla içiyor. Hem çokta sağlıklı.
Biberondan mama içirmeyi denediniz mi ?benğm de 15 aylık oğlum var ,diş döneminde hep mamaya yaslandık gidiyoruz ,köpek dişi ve 2 azı dişi çıkıyor .Ağzına sürmüyor biberon su dolu hep beşiğin yanında belki uyku sersemi iciririm diyorum ama yok tövbe içmiyor Allahım şaşırdım artikkk
Ay çok kolay aslında.Komposto yapmayı bilmiyorum kuzum henüz o kadar ev hanımı olamadımhazır almıyorum ben kendim yapıyorum meyve suyunu meyveli sütü Bi umut içer diye .
İnternetten bakacağım tarifi bulup yapacağım cnmAy çok kolay aslında.
Becerirsin bence ya. Benim yeğenim de sadece onu içiyor:))
Bebeğim biberondan su disinda birşey içmiyor artık suyuda istemiyorLavanta yağı ile ıslatılmış buzlukta bekletilmiş temiz bezler verin eline emsin ,lavanta yağı acıyı azaltıyor ,biberonla beslemeyi deneyin daha çok çünkü ağzına bişi değerse yine acıtacak diye düşünüyor
Benimki de ayni durumda bu yüzden kabız olduBebeğim biberondan su disinda birşey içmiyor artık suyuda istemiyor
Diş jeli kullanıyor musunBebeğim biberondan su disinda birşey içmiyor artık suyuda istemiyor
Doktorumuzun tavsiyesiyle ..Diş jeli kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?