• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istemiyorum artık... (Aslan burcu erkeği)

"Oysa atladığı bir nokta var o kötü olduğunda ona ilgimi asla eksik etmiyorum ama o kötü olduğu için ilgisini esirgiyor üstelik yaptığı esirgeme değil yaptığım hiçbir şey gözüne gelmiyor ve yapmamışım gibi davranıyor" yazmışsınız, aynı durumu yaşıyorum sizinle ve ben şuan sadece susuyorum. Ağlamak istemiyorum yazmışsınız ama insan kendini tutamıyor. Elinizden geleni yapın sonrasını Rabbim'e bırakın çünkü şuan ne yaparsanız yapın o sizi duymayacak,görmeyecek... Bu arada özellikle aslan burcu demişsiniz benimki de akrep bu karakter meselesi.

"Oysa atladığı bir nokta var o kötü olduğunda ona ilgimi asla eksik etmiyorum ama o kötü olduğu için ilgisini esirgiyor üstelik yaptığı esirgeme değil yaptığım hiçbir şey gözüne gelmiyor ve yapmamışım gibi davranıyor" yazmışsınız, aynı durumu yaşıyorum sizinle ve ben şuan sadece susuyorum. Ağlamak istemiyorum yazmışsınız ama insan kendini tutamıyor. Elinizden geleni yapın sonrasını Rabbim'e bırakın çünkü şuan ne yaparsanız yapın o sizi duymayacak,görmeyecek... Bu arada özellikle aslan burcu demişsiniz benimki de akrep bu karakter meselesi.
Canm biz ayrldık evet karakter meselesi ve inanın o kadar dua ettim ama Rabbim insanlara iki yol sunar sen seçersn bu aslında imtihandr ben o hep iyi olsun die dua ettm belkide onun imtihanydm oda benm imtihanmdı o bana karşı hic iyi olmadı son zamanlarda kılık kiyafatime karismaya kapanmaya zorladı en sonundada bitti ilk gün konusmadm ikinci gün bilet aldm o başka sehirdeydi sırf telefonda bitmesin yüzyüze görüşelim diye onun olduğu şehre gitmek için yola çıktım haber verdm ben gece orda olurum beni karşıla misafirhaneler ya da öğretmen Evinn yerlerini bilmiyorum hani beni bi yere yerleştir yarn konuşur dedm bir sürü bahane buldu en sonundada gelme bişey değişmez dedi inadmdan inmedim o saatte inipte geri donezmezdm zaten onun olduğu şehre vardm ona gelmiycegimi soylemistm onca zamann hatrına beni tanıması lazımdı o yoldan geri donmezdm ki donmedmde onun şehrine vardm yol bilmiyordum yer bilmiyordm arayipta vardn mı bak sen inatsn geldiysen geldmde seni bi yere yerlestireym demedi ya da sen gelmekten vaz gectn ama gece nasıl donuceksn demedi o gece karakola gittm bi bahane soyledm öğretmen evine götürdüler o gece o şehirde hayalkırıklığyla kaldm o günden sonrada sildm attım çünkü ben düşmanda olsak darda kalsam elini benden cekmez dediğim adam daha düşman olmadan beni öylece bıraktı

Back