Ağlamak istemiyorum ??

Sınav stresini bu şekilde yansıtıyor olabilirsin.
Daha önceden de mi böyledydin, sınav yokken?

aslında küçüklükten gelen bir durum sanırım.
evde hep problemler olurdu.
anneme kıyamaz hep ağlardım
yani elimden bişey gelmezdi
o zamanları unuttuk diyelim ama buna huy mu demeliyim artık bilemiyorum

aslında küçüklükten gelen bir durum sanırım.
evde hep problemler olurdu.
anneme kıyamaz hep ağlardım
yani elimden bişey gelmezdi
o zamanları unuttuk diyelim ama buna huy mu demeliyim artık bilemiyorum

Sevgiliden ayrılma veya sevgili eksikliği hissetme gibi nedenler de olabilir. Ben de çok ağlıyordum bi zamanlar. Ben de yay burcuyum bu arada ve çok değişken bir ruh halim vardır bu beni yoruyor.

Merhaba kızlar.
Sorunum ağlamak.
Moralim bozulsa, biri bişiy diyip kalbimi kırsa hemen oturup ağlıyorum.
Yani karşılarında dimdik duramıyorum.
Misal veriyim bizim babamla ilişkimiz pek iyi değil.
Söz veriyorum kendime takmıcam beni üzdüğünde duruşumu bile değiştirmicem diyorum.
Yok, olmuyor.
Başlıyorum zangır zungur ağlamaya.
Kpss hazırlığındayım ara da motivasyon düştüğü oluyor.
Hemen zırlıyorum başaramazsam diye.
Doktora da gittim aslında bundan dolayı.
Psikolojik sorundan kaynaklanmıyormuş, yapım çok duygusalmış.
Ama ben artık kendime gıcık oluyorum.
Hele regl dönemimi hiç söylemiyorum.
Alınganlığın hat safhasında oluyorum.
Bugünde öyleydi.
Annemle abim, abimin evleneceği kızın yanına gittiler başka şehire.
Anneme bişiy söyledim izin vermedi.
Hemen hüzünlendim.
Abimde hemen ne bu surat yengen gelince onu istemezsin sen gıcıklık yaparsın falan demeye başladı.
( biraz sorunlu da bu mesele ben istemiyorum evleneceği kızı ve ailesini)
Benim surat beş karış oluverdi.:14:
Şöyle dik durayım hemen lafı söyliveriyim diyorum ama yapamıyorum.
Var mı bu durumda olan, ne yapsam bilemedim.:43:

Ağlamaktan sıkıldım...

Arkadaşım bende tıpkı senin gibiyim biri bişey mi desin başlıyorum ağlamaya bu güçsüzlüğün işareti zaten. bende tıpkı senin gibi anneme üzüldüğüm için ağlardım hep hala da ağlıyorum gerçi.. ortaokulda bi arkadaşımla sorun yaşamıştım 3 sene boyunca kız bende ne kadar özgüven varsa aldı götürdü oldum mu ağlak güçsüz sulugöz biri psikolağa da gittim sırf bu yüzden arkadaşım bana kötü davranır ben gelir evde ağlardım. artık huzurumuz bile kalmamştı evde. ben hemen başlıyordum ağlamaya bi gün ağlarken babam ağlama şöyle daha çok sinir oluyorum diyip bağırdı ama ne yapabilirdim ki insanın içinden gelen birşey bu her neyse liseye geçtim hayatımın dostuyla tanıştım Allahıma şükrettim 4 sene boyunca benden mutlusu yoktu arada küslüklerimiz oldu tabi ama küslüğün bile medenisi vardır hiç çirkinleşmemiştik. gel gelelim lise bitti sınavı kazanamadm 2.yıla kaldım o sene zorluk çekmedim çnkü sınıfmdaki arkdşlrmla aynı dershndym ama koca kafalı ben yine kazanamyp 3.seneye kalınca dank etti herşey bütün arkdşlrmn kazandı bir ben kaldım can dostum dediğim kişide kazanamadı ama o tekrr hazrlnmk istemedi 3. sene yani bu sene farklı bi dershnyi deniyelim dedik ilçede oturdğm için babam ildeki dershnye git dedi neyse gel gelelim dershnye yazıldık ama tanıdığm bi Allahın kulu yok ne yapıcam ben tek başıma demeye başladım bu seferde sonra öğrendim ki eski bi arkadaşımda oraya gdiyormş oh dedim en azndn bi arkdş çıktı çıkmasna çıktıda o arkadaşımında kendi çevresi var ee tabi ne o bana onlara yakın davrandığı kadar yakın davranabildi ne de ben onların grubun içinde kendime yer bulabildim. neden bilmiyorum ama onların yanındayken kendimi hep fazlalık hep bi ezik modda hissediyorum belkide onlar bana öyle davranmyr ama ben nedense hep böyle algılıyorum bu durum bi süre sonra benm sinirlerimi bozdu tabi bi kaç kez artk dayanamayıp kendimi dershnin tuvaletine kapatp ağlamaya başldm snra eve gelince ağlmya başldm ama bizimklre hiç belli etmedim. sanırım sonra sonra sonrada alıştım artk ağlmyrm sadece bişeylr çok üst üste gelirde dolarsam ağlyrm. diceğim o ki gökselinde dediği ağlamak güzeldir:) insanı rahatlatır ama sana tek tavsiyem insanlarn yanındykn kendini sık onlarn görmediği yerde ağla çnkü bi kere seni ağlak biri bildiler mi vay haline. bende ne çok konuştum dimi:) tamam tamam susuyorum artık:P umarım bundan snra göz yaşları senden uzak, gülümsemeler yakın olur:):)

işe başlamadan önce bağrılırsa oturup ağlardım,kimi zaman hala öyleyim sinirlerim bozuluyor ,el ayak zıngır zıngır titremeyle beraber ağlıyorum ,ama insanoğlu alışıyor merak etme bu halin hep öyle kalıcak değil.

Back
X