ağlamak istiyorum ama çözüm değil

Aynı şey başıma geldi. Adam omuzlarda kesti üstelik benimde saçlarım gür dalgalı o kadar kötü oldu ki anlatamam. Mecbur uzayana kadar düz dön çektireceğim her hafta

Ben de yıllardır gitmiyorum kuaföre, kaş, manikür, pedikür hepsini kendim hallediyorum. Saç için gitsem her seferinde ağlayarak çıktım, kaşlar desen resmen facia sonuçlar aldım, aslında uzun bir süre kimse gitmese kuaförler de kendilerine bu şekilde çekidüzen verir belki

Sinameki kürü,soğan kürü, turp suyu kürü gibi kürleri internetten bi araştırın isterseniz, saçların hızlı uzamasına bu kürlerin faydası oluyor

Bence farklilik iyi olmustur...cok uzun kullanmissiniz zaten birazda kısa deneyin yakismistir eminim..olmusla ölmüşe care yok...olumlu taraflarina bakalim

Saçının kesilmesine bu kadar üzülenleri hiç anlamıyorum, ben koltuğa oturup kafana göre takıl derim. Tavuk poposu modeliyle çıkıp ülen bu saç nasıl uzayacak dediğimde oldu ama ağlamak, üzülmek falan saç için gereksiz. Uzar yahu saç bu.

Dax supergro kullanmayı deneyin. Hızlı uzatır iyi besler.

Saçını satmak için gizlice kısa kesmiş olma ihtimali var mı?

geçen hafta kestirdim ki ben saçımı kısa kullanırım arkalar kısa önler uzun
kıvırcıktır birde tepede toplanır hep ona rağmen önlerimi düdük gibi kesti
eve bir geldim yıkadım şekillendirdim saç kafada mantar gibi duruyor
bildiğin mantar gibi bir gün filan üzüldüm yalan değil ama sonra amaan napim
illaki uzar diyerek umursamamaya başladım

Saçını satmak için gizlice kısa kesmiş olma ihtimali var mı?
Büyük ihtimalle öyle, yıllar önce başıma geldi belime kadar olan saçlarımdan en fazla 5 cm. kes dediğim kuaför bozuntusu, aniden ense kökümden makas atıp saçımlarımı kesmişti hala beddua ederim.

terbiyesizin dik alası
saçımın uzunluğu sana batıyormuydu deyin

ayy ben sinir oldum burda seni hayal bile edemıyorum ,
çünkü bende çok sinirlendim burda ,

Peki siz naptınız o an? Kesin satmak için yapmıştır. Toplasaydınız saçınızı bırakmasaydınız nasıl sinir oldum ya.

ay guldum kusura bakmayın ama benımde basıma su geldı
saclarım duz halı kalcamda
bıraz dokuldu bu hafta ozenlı tarayamadım karıstı falan usandım
dustan cıktım esıme verdım makası al dedım kes bır anlık cinnet gıbı
bak keserım dedı
dedım kes gıtsın
belımde kesmıs
ölctum kı 30 cm gıtmıs sacım

once kendımı cıplak gıbı hıssettım garıp hıssettım tartıldım kı 300 gram tartıda eksık cıkıyorum
okadar agır mı cekıyormus o sac anlamadım
ama sonra cok hızlı uzadı 2 haftada 2 cm uzamıs ınanamadım

yalnız ben bakım yapıyorum bepanten evıgen bemıks ve zeytınyagını karıstırıp sac dıbıne surup 1 gece strece sarılı duran sacımı sulfatsız sampuanla yıkıyorum(haftada 1 )
bırde dax spergro dıye bır maske var onu sac dıbıne surup sac uclarıma hındıstan cevızı yagı surup 1 gece bekletıp yıkıyorum (haftada1 )

yanı haftada 2 kere toplamda sac maskem var bu acayıp uzattı ve kalınlastırdı sacımı 2 haftada gozle gorulur sekılde
gecen ay benı goren akrabam gecen gun gordu naptın saclarına ne guzel olmus dedı

bunları tavsıye ederım

Sinameki ve bemiks ampul ikisini karıştır saçına haftada bir veya iki kere uygula hızlı uzama sağlıyor

Sinir bozucu bir durum esasında ama arada değişiklik de iyidir.Öyle düşünün.Ayrıca sarımsaklı şampuan kullanarak ve bol su içerek de uzatabilirsiniz.

Oncelikle gecmis olsun.Sinir bozucu birsey. Ama caresiz birsey degil. Kökü sizde. Dax supergro satiliyor gratis tarzi yerlerde. Internetten arastirin icerisinde bitki ozleri var. Duzenli olarak kullanirsaniz ciddi sekilde cabuk uzuyor.Ben kullanmistim. Siz yinede arastirin bir bakin.Akliniza yatarsa alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…