- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
argan yağını nasıl kullanıyorsunuz
ne ile karıştırıyorsunuz
ne kadar süre bekletiyorsunuz
Ben de yıllardır gitmiyorum kuaföre, kaş, manikür, pedikür hepsini kendim hallediyorum. Saç için gitsem her seferinde ağlayarak çıktım, kaşlar desen resmen facia sonuçlar aldım, aslında uzun bir süre kimse gitmese kuaförler de kendilerine bu şekilde çekidüzen verir belkiSizi okadar iyi anliyorumki
Bıktım bu kuaförlerden
Ben artik ne boyatmaya ne kestirmeye hiç bişey için gitmiyorum kuaföre
Kendim hallediyorum
Aklım çıkıyor saçımı çok kesicekler diye
Kendim kesiyorum artık nabıyım
Sinameki kürü,soğan kürü, turp suyu kürü gibi kürleri internetten bi araştırın isterseniz, saçların hızlı uzamasına bu kürlerin faydası oluyorhayır telefonla uğraşıyordum
ben 10 yıldır aynı yere kestiriyorum başka kuaförlerde bu faciayı yaşadığım için
10 yıldır teklemediği için kontrol etmedim
en son aynada düz föne rağmen sırtımın ortasında görünce abla çok kısalmamaış mı defa dedim
yok daha güzel uzayacak dedi
ya işlem yapınca yine güzel uzamayacak işlem yapmadan (fön boya ) uzamasına ihtimal var mı ki gür uzasın
Saçını satmak için gizlice kısa kesmiş olma ihtimali var mı?Merhaba
her zaman gittiğim kuaförde saçımı kestirdim her zaman dikkat eder
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi
bu defa resmen kısa kesmiş
benim saçlarım dalgalı ve dalgalı hali popo üstünde idi
düz hali tam popoda
şimdi koltukaltında kalmış
uzun saça hasta olduğumu
kısa saçtan nefret ettiğimi biliyor
şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
gerçekten uzun saça hastayım ve uçları fön tutmadığı için kestirdim
neredeyse 10 yıldır orası kesiyor ilk defa bu kadar beni delirtti
kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
ya saçımı bir yıkadım şok
kısaltmadım derken kel mi bırakmadım demek istedi
bana birşeyler söyleyin ne olur
uzar mı ne olur ya ağlamamak için zor tutuyorum
Emek var öyle de me evlat acısı gibi mübarekAllah başka dert vermesin demeye geldim.
Büyük ihtimalle öyle, yıllar önce başıma geldi belime kadar olan saçlarımdan en fazla 5 cm. kes dediğim kuaför bozuntusu, aniden ense kökümden makas atıp saçımlarımı kesmişti hala beddua ederim.Saçını satmak için gizlice kısa kesmiş olma ihtimali var mı?
Peki siz naptınız o an? Kesin satmak için yapmıştır. Toplasaydınız saçınızı bırakmasaydınız nasıl sinir oldum ya.Büyük ihtimalle öyle, yıllar önce başıma geldi belime kadar olan saçlarımdan en fazla 5 cm. kes dediğim kuaför bozuntusu, aniden ense kökümden makas atıp saçımlarımı kesmişti hala beddua ederim.
Sinameki kürü,soğan kürü, turp suyu kürü gibi kürleri internetten bi araştırın isterseniz, saçların hızlı uzamasına bu kürlerin faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?