ağlamak istiyorum ama çözüm değil

Aslında saç toparlanır daha sağlıklı olur kesilince

işyerimdeki herkes saçın gürlüğü çıktığı diğer türlü parmak kadardı uç kalınlığı dedi
ikna oldum
zaten kuaförde koltuktan kalktığımda yerde çok çok az saç vardı kendimi teselli ediyorum daha da saç çıkacak bakımla

Sağlıklıysa kısa sürede uzar yahu abartmayın..

Ben de keşke biraz daha az dalgalı olsaydı da kısacık kestirebilseydim diye hayıflanıyorum mesela. Elektriklendi mi bonus gibi dolaşmak istemiyorum. Sürekli ısıyla şekil vermek de istemiyorum. Üşengecim en başta. İki ucu b.klu değnek yani

Maalesef yapıcak pek birşey yok uzamasını bekleyeceksin birdaha o kuaföre güvenme bence

kuaförler öyle maalesef. istediğinden hep daha fazlasını keserler. ama üzülme. koltuk hizası da kısa değil. olmadı postiş kullan bir süre uzayana kadar.

Nasıl bakabiliyorsunuz o kadar uzun saça hele bu kış gününde....Benim omuz hizasında o bile zul geliyor:)

+1. en son gelin saçı için gittim zaten gitmeseymişim de olurmuş herşeyi ben söyledim yani evde yapabilirdim onların yaptığını

Her şeyimi kendim yapıyorum, mani-pedi, saç kesimi, kaş bıyık (zaten çok azlar), ağda. Hem zaman hem para kaybından kurtuldum böylece:)

Rossmann da saç kesim makası var tavsiye ederim tüm aileye aldım artık kimse kuaföre gitmiyor iyi mi

Anammm bana fenalık geldi o kadar uzun saç, sizi tebrik ediyorum ama

Benim şu an omuzlarda o bile yük geliyor kafam acıyor resmen:)

Evet bende de var o makastan saçlarımın uçlarını YouTube’dan videolar izleyerek kendim düzeltiyorum :)

Bence kızmayın kuaföre ya, cidden arada bir saçı bir kestirmek lazım kendine geliyor sağlıkla parlıyor falan.

Uçları kırıksa ve kötü bir görüntü oluşturuyorsa kuaförünüz samimiyetinize güvenerek kesmiş olabilir.

Dax supergro kesinlikle cabuk uzatiyor

Dax supergro çok güzel bir ürün, çok uzun yıllar önce kullanmıştım bende fakat son zamanlarda eski kalitesi kalmadı sanki, siz ne zaman denediniz faydası oldu mu sizde?
Cidden şahane bir ürün ben gecen kış kullanmistim.Cok hizli uzadi yumusasik yapti.Hatta diplerine dax supergro uclarina da hindistan cevizi yagi kullandim. Hatta ilk alirken ise yaramaz belki diye kucuk boyunu almistim. Etkisine inanamadim.

Ben içeriği değişmiş gibi düşündüğüm için almıyordum yaklaşık 10 sene önce kullanmıştım çok beğenmiştim tekrar kullanmaya başlayayım

aynı durumu bizde de 10 yıldır böyle
ve yine oturunca hemen gösterdi bu kadar diye dedim uzun o biraz daha aşağıda kes dedim ama kendi dediğinin bile bir-iki parmak yukarısında kesmiş
Manyak mıdır nedir?
Hayatta en sinir olduğum kuaför tipi hem sorup hemde kafasına göre iş yapandır.

sinamekiyi saç için ilk defa duyuyorum
teşekkür ederim
Üzmeyin kendinizi diyeceğim ama her kuaförden mutsuz çıktığım için anlıyorum sizi..ama uç kısımları kötü olmuştu diyorsunuz o sağlıksız saçlar gidince daha hızlı ve sağlıklı uzayacak emin olun..hem çokta kısa değilmiş hala uzun saçlarınız sadece size kısa geliyor alışmadığınız için..sdece bence bir süre ısı uygulayan işlemlerden uzak kalın bence..bu arada katlı model kestiriyorum ben saçlrımı ama mutlaka kısalıp istediğim uzunlukta kalıyordu..geçen gün aldım makası elime kendim kestim..hem kısalmadı hem de katlarım yenilendi istediğim gibi..

Bepanthen ampul, Bemix ampul ve Evigen ampulle yapılan bir karışım var. Saçları hızlı uzattığı söyleniyor. İnternetten araştırın isterseniz.

Manyak mıdır nedir?
Hayatta en sinir olduğum kuaför tipi hem sorup hemde kafasına göre iş yapandır.
geçen yıl platin balyaj ıstemıştım yıkadı bir baktım babaannem gibi beyaz atmış hem de en ünlü kuaför zincirlerinden biriydi bak gene sinirlendim hatırlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…