Sorunlu şey dediğiniz bir insan eşya değil. Hayvanlara bile sorunlu denmezken bir bebeğe sorunlu şey demek çok tuhaf değil mi?Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlu şey dediğiniz bir insan eşya değil. Hayvanlara bile sorunlu denmezken bir bebeğe sorunlu şey demek çok tuhaf değil mi?Ya senin bu çocuk da ne sorunlu şey çıktı.allah yardım etsin
Sorunlu sey ne demek? Duzgun yorum yapin. Ben rahatsiz oldum.
Sorunlu değil çocuk diş çıkarıyor ne sorunlusu?
Bunu daha önce de yazmıştım yine yazayım.Sorunlu şey dediğiniz bir insan eşya değil. Hayvanlara bile sorunlu denmezken bir bebeğe sorunlu şey demek çok tuhaf değil mi?
O yollardan gectim, ve beni en cok bunaltan insanlarin bunlar iyi zamanlari hele bi buyusun dertleri buyur demeleri falandi. O yuzden o zamanki kendime yazar gibi yazdim sana da :)Oluyordur belki de. Ruh haliyle alakalı bir durum sanırım. Belki rahat edeceğim zamanlar gelse bile yorgunluktan kaynaklı fark edemeyeceğim rahatlığı. Karamsarım epey şu sıra evet.
Uyku egitimi var taktikkeri var bebeginize uyku egitimi vermeye calisin muhtemelen kendi kendine uyumayi bilmiyor. Dis cikariyor olsa da 13 saat cok uzunSizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye.ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Teşekkür ederim..:)Coooook tatli masallah![]()
Uyku eğitimi var bebeğimin :) 4 üncü aydan beri desteksiz uyuyor.O yollardan gectim, ve beni en cok bunaltan insanlarin bunlar iyi zamanlari hele bi buyusun dertleri buyur demeleri falandi. O yuzden o zamanki kendime yazar gibi yazdim sana da :)
Ahaha geçmiyor ya hep geçecek diyorlar de bişeygeçtiği yok. Bana da 6 ay olsun nasıl rahatlicaksın diye ballandıra ballandıra anlatılar yok öyle bişey.Merhaba, bebeğim 6 ayı doldurmak üzere.
Doğduğu günden beri hep ağlak.
Hani bebekler uyuyarak büyür derler ya.
Bizimki uyumayarak büyüdü.
Bu saat oldu ayaktayız.
Bende insanlıktan level atlamış taze zombiyim.
Birde 20 aylık bebeğim var.
Varın düşünün nasıl zor.
Biri diş çıkarıyor diğeri hep ağlıyor.
Geçecek diyorlar bekliyorum![]()
Benimki 6 da uyandı bu sanah yine. 1 saat sonra geri uyuyup 5 dk sonra geri uyandı. Allah bize sabır versin :)Valla bende aglamak istiyorum hatta bazen oturup agliyorum da . 3 tane var bende de en buyugu 4 yasinda . Dis cikarma donemleri tam anlamiyla felaket geciyor anliyorum seni. Yapacak bisey yok gulu seven dikenine katlaniyor canim. Bak saat 3 oldu benimkiler hala ayakta. Ne zaman yatacaklar da bende uyuyacagim diye bekliyorum. Ustelik sabah da 7 de ayakta küçüğü. Fenalardayım
Sen ne gereksiz bir kadınsın ya.Bir de buradaki üyelerden de çok dertli :)))))
Kocamdan hiç dertli değilim çok şükür. Git bir paikiatriye görün acayip rahatsız bir kadınsın.Ha bir de kocasından çok dertli
Bende senin bileri çok tuhaf buluyorum. Benim konularımdan uzak durursan sevinirim.Bunu daha önce de yazmıştım yine yazayım.
Sen çocuğa dünyaya gelirken soruyor musun dünyaya gelmek istiyor musun diye? Sormuyorsun.
O zaman çocuğun problemlerine de katlanmak zorundasın.burada böyle konular açılmasını tuhaf buluyorum, o yüzden öyle yazmıştım. Sayın üyemiz de maşallah bir kayınvalidesinden bir de böyle şeylerden çok dertli.
Dengesiz bu ya canı sataşmak iatiyor boş yere. Allah akıl fikir versin böyle dengesizlere.Sorunlu şey dediğiniz bir insan eşya değil. Hayvanlara bile sorunlu denmezken bir bebeğe sorunlu şey demek çok tuhaf değil mi?
Ahahhahaha ayy o günler de gelecek demek. Neyse böyle iyiymiş :)))Allah kolaylık versin
Bunu benim kızdan 5 ay büyük kızı olan bir arkadaşım şöyle söylemişti: her biten zorlu dönemin sonrasında daha da zorlayıcı bir dönem geliyor
Yani şu da geçsin,rahatlıycam diye düşünme demişti
Bir de min 16 yaşında 3 tane çocuğu olan bir ablamız da, ahhh nerde o emmedi,uyumadı,ateşi çıktı zamanlarımumla arıyorum o günleri,o dertler de neymiş..demişti.
Bu iki özlü söz mottom olduşu an 19 aylık olan, 1 saniye olsun durmak nedir bilmeyen kuduruk bebem, bugün bezini çözüp,çıkarıp bir sürü hopladıktan sonra salonun ortasına mıçtı bildiğiniz
yakalayamadık
Dahası var bunların evet,hazırlıklıyım![]()