• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum :(

Biz hergün birazdan fazla geziyoruz :)) günde 3 4 defa yarımşer saat.
Uyumayan uyumuyo oglum 12 yasinda bebekken o da öyleydi .Ben zombiye donmustum .Ev isi filan yapma yapacak birsey yok .
Benimki anca aşi oldugu gün rahat uyurdu .Rezene filan icir .
Biz pass..flora almistik esim icince uyudu o yine uyumadi .Cocuk psikiyatrına bile gotürduk .
Zeki cocuklar cok uyumuyo durum bu .Uykuya ihtiyaclari olmuyo .
Ama vakit cok cabuk geciyo .Bebekliklerine geri dönsem durum cok farkli olurdu .Yardimci tut .

Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye. :KK43: ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.

Kaç aylık canım bebeğin? Benim bebeğimde uykusuzdu 2 yaşından sonra rahat etmeye başladım. Emziriyormusun ? Sabır canım geçecek bu günlerde

Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye. :KK43: ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
başka bir sebep olabilir bi dr a baktırt canım 13 saat bebek dayanamaz ama bilemiyorum benim kızda ağlardı ama uyurdu gündüz gece uyumazdı .böbrek karın vb başka yeri de ağrıyo olamaz mı bilemedim ki ,ya da uykuyu hiç sevmiyor.Sen daha iyi tanırsın bebeğini ilk kez mi böyle yapıyor

Uyumayan uyumuyo oglum 12 yasinda bebekken o da öyleydi .Ben zombiye donmustum .Ev isi filan yapma yapacak birsey yok .
Benimki anca aşi oldugu gün rahat uyurdu .Rezene filan icir .
Biz pass..flora almistik esim icince uyudu o yine uyumadi .Cocuk psikiyatrına bile gotürduk .
Zeki cocuklar cok uyumuyo durum bu .Uykuya ihtiyaclari olmuyo .
Ama vakit cok cabuk geciyo .Bebekliklerine geri dönsem durum cok farkli olurdu .Yardimci tut .
Pas.flora bebeklere veriliyor mu?
başka bir sebep olabilir bi dr a baktırt canım 13 saat bebek dayanamaz ama bilemiyorum benim kızda ağlardı ama uyurdu gündüz gece uyumazdı .böbrek karın vb başka yeri de ağrıyo olamaz mı bilemedim ki ,ya da uykuyu hiç sevmiyor.Sen daha iyi tanırsın bebeğini ilk kez mi böyle yapıyor
ya bir sorunu yok daha geçen hafta doktordaydık.
Yine de tekrar götürücem bakalım.
Sadcee diş çıkardığında böyle yapıyor. Normalde uykusuna düşkün bir bebek ilk dişlerden sonra düzeni oturmuştu hergün aynı saatlerde mutlaka 2 saat uyuyordu.

Kaç aylık canım bebeğin? Benim bebeğimde uykusuzdu 2 yaşından sonra rahat etmeye başladım. Emziriyormusun ? Sabır canım geçecek bu günlerde
7,5 aylık oldu. Emziriyorum evet,geçecek inşallah bol sabır diliyorum bütin annelere :) en zor dönem bu sanırım

Geçicek merak etme. Diş çıkardığını nereden anlıyorsun? Patladı mı damak veya şişti mi? Ateş mi yapıyor? Kundağı denedin mi hiç? Bazı bebeklerin uykuya dalma problemi olur. Emzik veriyor musun? Ayağında sallamayı denedin mi? Yoksa sen de benim gibi yok canım hayatta ayağımda sallamam emzik vermem diyenlerden misin? Sonra verdim tabii ilk kızımda. Dayanamadım.

Geçicek merak etme. Diş çıkardığını nereden anlıyorsun? Patladı mı damak veya şişti mi? Ateş mi yapıyor? Kundağı denedin mi hiç? Bazı bebeklerin uykuya dalma problemi olur. Emzik veriyor musun? Ayağında sallamayı denedin mi? Yoksa sen de benim gibi yok canım hayatta ayağımda sallamam emzik vermem diyenlerden misin? Sonra verdim tabii ilk kızımda. Dayanamadım.
Patladı patladı iki diş birden çıkıyor.uçları görünüyo bile. Ateşi yok çok şükğr sadece ağrısı var besbelli ki.
Benim kızım desteksiz uyuyor hiç sallamadım. Emzik kullanıyoruz ama.

Pas.flora bebeklere veriliyor mu?

ya bir sorunu yok daha geçen hafta doktordaydık.
Yine de tekrar götürücem bakalım.
Sadcee diş çıkardığında böyle yapıyor. Normalde uykusuna düşkün bir bebek ilk dişlerden sonra düzeni oturmuştu hergün aynı saatlerde mutlaka 2 saat uyuyordu.
Şurubu var zaten dr vermisti bi kere kullandik biz uyuduk onu uyutmadi .:deli:

Patladı patladı iki diş birden çıkıyor.uçları görünüyo bile. Ateşi yok çok şükğr sadece ağrısı var besbelli ki.
Benim kızım desteksiz uyuyor hiç sallamadım. Emzik kullanıyoruz ama.
Her zaman olmamak kaydı ile bir de sallamayı denesen? En azından o uyusa rahatlasa sen de biraz nefes alsan.

7,5 aylık oldu. Emziriyorum evet,geçecek inşallah bol sabır diliyorum bütin annelere :) en zor dönem bu sanırım

Bebeğim 17 aylık ve üst üste 2 diş çıkarttı geçenlerde. Sizinkinden farklı olarak yürüdüğü için tüm gün peşinden koşturma olayı çok zorluyor beni de. İki dakika otursam ortadan kayboluyor dış kapının önünde ağlıyor parka gitmek için veya babasını özleyip ağlıyor baba gel diye. Gündüz 1 saat uykusu var ama o sürede yemek mi yapayım ev işleri ile mi ilgileneyim yoksa dinleyim mi şaşırıyorum. Ben de tek başımayım bir ara resmen bunalıma girdim ama kabullendim artık her dönemin bir zorluğu var kabullenirseniz daha kolay oluyor.

Dün o kadar gerildim ki salladım 5 dk ama durmadı dönüyo kalkmaya çalışıyo :) bende ısrar etmedim.
Gerçekten üzüldüm :( iki kızım var büyüğü diş çıkarma döneminde bür defa hariç hiç problem yaşamadı. Ne desem bilemedim. Bir defa sadece. Onda da ateşi çıktı, damak soğutucu (hani içinde su oluyor dolaba koyuluyor) ve damakları için jel aldık hiç unutmam bir pazar günüydü. Sabaha kadar ayaklarımda kalmıştı :( Ay aklıma geldi de şimdi. İlk kızım da uyku nedir bilmezdi, suya sokardım oynardık. Hava soğuk ama bir ısıtıcınız falan varsa banyoda suda oynatsanız yarım saat falan. Özellikle vücuduna suyla masaj yapsanız. Geçen hafta ben 4.5 aylık kızıma yaptım, yıkanırken uyudu. Acayip mayışıyorlar ama düz banyo değil, böyle oyun gibi.

En zor donem mi :)
Durun daha 2 yasi var.
O 2 yas insanin sabrini disten daha cok zorluyor.
2 yaş mı? Durun daha 3 yaşı var. 4 yaşı var. Hepsinin ayrı ayrı sendromları var. 2 yaşındaydı hiç unutmam öğretmeni, "Geçicek sabredin, iki yaş sendromu," demişti. Bende, "O sendromdan çıkana kadar ben sendromlara girdim," demiştim. Hala sendromda. Bitmiyor arkadaşım. Heveslenme, umutlanma. Palavra o düzelicekler falan. Daha beter oluyor. Laf yetiştiriyor. Ders vermeye kalkıyor. Kendini ebeveyn olan sen misin o mu diye sorgularken bulursan şaşırma. Şuan en benci, bencil dönemleridir sizinkinin. Bizim ki 4 yaşında hala benci de bencil de. En çok zorlayan şey de sizi anlıyor olmasına rağmen aynı şeyler tekrar tekrar yapması.

Bebeğim 17 aylık ve üst üste 2 diş çıkarttı geçenlerde. Sizinkinden farklı olarak yürüdüğü için tüm gün peşinden koşturma olayı çok zorluyor beni de. İki dakika otursam ortadan kayboluyor dış kapının önünde ağlıyor parka gitmek için veya babasını özleyip ağlıyor baba gel diye. Gündüz 1 saat uykusu var ama o sürede yemek mi yapayım ev işleri ile mi ilgileneyim yoksa dinleyim mi şaşırıyorum. Ben de tek başımayım bir ara resmen bunalıma girdim ama kabullendim artık her dönemin bir zorluğu var kabullenirseniz daha kolay oluyor.
Bende kabullendim artık napayım :)
Allah kolaylık versin büyüdükçe zorlaşıyor besbelli.

Back
X