İş boşanma aşamasına gelince adilikte sınır tanımıyor maalesef erkekler. Hukuki olarak ne yapılabilir bilmiyorum ama Allah kendi kalbince muamele etsin böylelerine inşallah.Merhabalar,bu konuda o kadar konum var ki...Çekişmeli boşanma davam var. Ex in üç tanığı var hiçbirini tanımıyorum,biri zaten il dışında.İl dışında olan bugün talimat ile dinlendi.Bastan aşağı yalan iftira..
Zaten farklı bir şey beklemiyordum ama bütün vücudumun gerilip kasılmasına engel olamıyorum,sinirden ağlayasim geliyor, ağlıyorum da şu an,yıllar önce bıraktığım sigaradan aldım bugün bir paket,ex e bir sürü şey yazmak istiyorum,yalancı oluşunu yüzüne yüzüne vurmak,hatta uyaptan o yalancı tanığın numarasini alıp sen kimsin nasıl bir insansın hiç mi vicdanın yok demek istiyorum ama maalesef bunları yapamıyorum.
Bütün o yalancı tanıklardan sonra itiraz dilekçesi yazacağız fakat Mayıs a kadar sabretmek çok zor.
İkinci yalancı tanık önümüzdeki ay duruşmada dinlenecek , avukatım duruşmalara bizzat katılmayı etkili buluyor o sebeple orada olacağım.. Nasıl elim kolum bağlı oturacağım ve bişey söylemeden o salonu terk edeceğim..
Öylesine bir iç döküş işte...
Delil tanık bildirme aşaması geçti.Madem öyle oluyo bu isler, sen de bul yalanci sahit, bo sekilde ispatlayamaz misin yalanci sahitlik ettiklerini, ciddi cezasi var diye biliyorum
Benim ex e karşı bir mesajımda, çocuğu yaptım seninle işim bitti demişim o da bu mesajı görmüş.Biri bu meselaYahu böyle saçma şey mi olur? İtiraz edince zaten anlaşılacak direk ben bu adamı hayatımda ilk kez mahkemede gördüm dersiniz. Eşiniz de çok zeki biri değilmiş belli ki. Merak etmeyin bir şey olmaz.
Çok merak ettim. Sizin hiç tanımadığınız bu adam size nasıp bir iftira attı?
Mesaj yazsam onu bile kullanırlar,madem tanımıyor mesajı nasıl attı derler,hakimi zaten aptal yerine koyuyorlarYalanci sahitliginizi ispatliycam, elimde kanit var falan diye korkutsan, belki korkarlar davaya gelmeye?
Damdan düşeni damdan düşen anlıyor,her gün burdayım o sebeple zaten.Vala duruşmalarda çakı gibi sinir lazim bende ne yapacam bilemiyorum daha cevap dilekçelerini okurken sinir basiyor ne olacak Allah büyük. Sabir sabir sabir diyeceksin dua ile gir duruşmalara bol bol içinden dua et burda bol bol dertleş .bana iyi geliyor burasi
Benim ex e karşı bir mesajımda, çocuğu yaptım seninle işim bitti demişim o da bu mesajı görmüş.Biri bu mesela
Zor vala yasayan bilir. Yine metanetlisin.avukt itiraz edecekmis beklemekten baska care yok hafta sonu biraz gez ardks varsa onlarla bi kahve ic iyi gelir.erkkler bu bosanmada cok cirkef oluyorDamdan düşeni damdan düşen anlıyor,her gün burdayım o sebeple zaten.
Evet çok sık dua ediyorum.
Ee bu yalancı şahitlik değil kiBenim ex e karşı bir mesajımda, çocuğu yaptım seninle işim bitti demişim o da bu mesajı görmüş.Biri bu mesela
Mesaj atarsa taniklarin kızı tanıyorum yalanı gerçeğe döner kiYalanci sahitliginizi ispatliycam, elimde kanit var falan diye korkutsan, belki korkarlar davaya gelmeye?
Benim en çok kullandığım cümledirEe bu yalancı şahitlik değil ki
Siz böyle bişey dediyseniz o da gorduyse veya gormediyse bile böyle bişey var mı var .
Yalan nerde
Ayrıca çocuğu yaptım seninle işim bitti lafının dava edilir tarafı olduğunu bilmiyordum bana gayet normal bı laf gibi geldi sinirlenince der çünkü insan ne var
Yabancısı olduğum bir konu, o sebeple soracağim. Çekişmeli davalarda neden iftira atiliyor? Siz bosanmak istiyorsunuz ama o istemiyor. O zaman niye iftira atıyor? Hakim demez mi, "Karın madem ahlaksız bir hayat sürüyor, neden boşanmak istemiyorsun?"
Olay boyle degilse ne gibi iftiralar atılıyor?
Öyle bir mesaj yok zaten,yüzüne karsi da böyle bir cümle kullanmadım.Aynen ispat isteyeceğimRuh hastası adam ya. Aman boşverin ne olacak ki öyle mesaj attıysanız da. Hani deseniz ne olacakhakim boşayacak yine işte. Her türlü boşanacaksınız sonuçta sadece uzatıyor işte böyle hasta adamlar.
Direk ben öyle bir mesaj atmadım dersiniz. Sıkıysa olmayan mesajı onlar kanıtlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?