Ağlamak istiyorum

Ex kişi benim evi cocuktan sonra terk etmiş gibi beyan ediyor,bu cümleyle de bunu destekliyor.

Ha bir de oo kişinin bulunduğu ilde de önceden evimiz olduğunu,o eve geldiğini,benim de ex e saygısızlık ettiğimi onun bana çok saygılı olduğuna şahit olduğunu yazdırmış.Bunlar tamamen hayal ürünü..Bir kere o kişinin bulunduğu ilde fln yaşanmadı.

sigarayı bırakmak isteyip de bırakmayanlar eminim yerinizde olmayı çok isterdi. oksijen maskesini kaldırıp kaldırıp içenler, ayağı kesik olduğu halde sigarayı bırakamayanlar o kadar fazla ki.. sigarayı bırakanlar bana göre ikinci bir hayata başlamış gibi.

aşağılık adama duyduğunuz öfke bu kadar güzel bir avantajı neden yok etsin değil mi? hala geç değil eğer içtiyseniz bile şuan paketi atıp sigarasız hayatınıza devam edebilirsiniz.

Mal paylaşımı, velayet, nafaka gibi durumlarda sanırım çekişmeli oluyor anlaşmaya varılamıyor erkek nafaka ödemek istemiyor, mal vermek istemiyor fln fln
Kendini haklı gösterirse nafaka ödemiyor hatta kadın nafaka ödemeye hükmedilebiliyor

Hah aynen ben de dilekçemde bunu sordum,madem ben çok kusurlu bir eşim neden boşanmak istemiyor diye sorgulanmasıni istedim.
Bu davanın reddi için benim iddialarimi çürütup esas kusurlunun ben olduğumu ispat etme çabası,bu başarısız olsa bile tazminattan kurtulma ümidiyle böyle davranıyor.

Bunun peşine düşeceğim, bişey çıkmasa bile o huzursuzluk onlara yeter
Bir de bazen koyvermek güzeldir. Koy vermen gerekiyorsa ver çünkü daha sonra beter şekilde çıkıyor. Bende maalesef hiç ağlayamam. Keşke biraz ağlasam rahatlasam.

Bugün böyle bir ihtiyaç hissettim ama devamı gelmez.O konuda iyiyim, içmiyorum dediğimde bırakabiliyorum.

Nasil? Şoyle. Siz kendinizi biliyosunuz. Sizi taniyan onemli gordukleriniz de sizin ne oldugunuzu biliyodur. En onemlisi o taniklari getirten ex de sizin ne oldugunuzu biliyodur. Kendini bilen bi kadin olarak basiniza gelecekleri bilerek.oraya gidecek sakince dinleyeceksiniz. Birakin kopekler havlasin

Ah be ablam ,yıllar once burayı dısaedan takıp ederdim bosanıyordun hala bosanamamıssın, üzüldüm valla eski es niye bitirmiyor yoluna bakmıyor acaba buda mı bir volki TOlki vakası.bazen bosanan insanlar Asya ile volkan gibiler mi eslerınun arkasından cok pişman oluyorlarmı yüzyüze gelince heycanlanıyorlarmı vs bunları dusunuyorum bana heyecanlı gelirdi yani Allah göstermesin herkesin yuvasına mutmuluk getirsin.sizin için umarım en dogrusu neyse o olur

Bir de bazen koyvermek güzeldir. Koy vermen gerekiyorsa ver çünkü daha sonra beter şekilde çıkıyor. Bende maalesef hiç ağlayamam. Keşke biraz ağlasam rahatlasam.
Hep bosverdim kendimi "Ona zaten böylesi yakışır" düşüncesiyle hep telkin ettim,bugün patlak verdi sanırım.Neyseki iki gün sonra normale dönüyorum

Yalnızca taraflardan birinin boşanmak istememesi değil boşanma şartlarında anlaşma sağlanamadığı durumda da dava çekişmeli görülüyor diye biliyorum. Bu durumda iftira yolu ile kendilerini haklı çıkartarak istediklerini almaya çalışıyorlar.

Herkes kimin ne olduğunu biliyor da hakim bunlara inanır mi diye tedirginim.İspat edilebilir yalanlarını ortaya dökünce hakim de bunu görür diye ümit ediyorum bakalım

Evrt 3 yıldır ayrı yaşıyoruz sayılır aralarda geri dönsem de ...
Teşekkür ederim

Avukatını arayıp korkutamaz mı, yalancı şahitlik yaptığını ispat ediyoruz karşı dava açıcaz ya şahitlikten çekil ya cezayı ye desin

Buraya yazıyorum sonra taşlıyorlar. Erkekler boşanırken çok alçalıyor, her türlü iftirayı atıyor yetmiyor gidip yalancı şahit oluyor bu kamu spotu burda dursun herkes okusun çok da güvenmeyin bu heriflere, kötü günler için kenarda mutlaka paranız bulunsun.

Bunlar salak sanırım, alın ikametgah belgelerini uç uca ekleyin ben o şehirde yaşamadım diyin. İşyerinde de IKdan burda... yıldır çalışıyor kağıdı alın, ben..... yıldır bu şehirde yaşıyorum hiç orda yaşamadım diyin.

Avukatını arayıp korkutamaz mı, yalancı şahitlik yaptığını ispat ediyoruz karşı dava açıcaz ya şahitlikten çekil ya cezayı ye desin
Önümüzdeki ay duruşma için bir araya geldiğimizde yapılabilecek ne varsa öğrenecegim bakalım ne söyler

Sorsan "Cocuk için mücadele ediyor "
Yersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…