Ağlamak Ve Gülmek

böyle sözlere mazhar olmak ne güzel ve böyle şeyler söylenen biri ile selamlaşmak bile güzel:) iyi ki varsın tatlım...

siteye ilk üye oldugumda dikkatimi çekmişti bi mesajın
neydi hatırlamıyorum ama çok gülmüştüm
sonra pek uğramadım siteye
....bip....... bakıma girdi dolayısı ile bana KKdan başka gidecek yer yoktu
geldim tekrar
yine sen, yine şebelek mesajların hayatı tiye alan mizacın...
öylesine biri oldun, yazılarını okudugum güldüğüm ama tanıma gereği duymadıgım...
sonra yüreğinin sıcaklığı sardı birden beni
muhabbetler başladı ufak çapta
oysa ben seni hep forumda kendilerini elit kabul ettirmiş bir gurubun havalı ukala mensubu olarak canlandırmıştım kafamda
üstelik yaşı 29 olunca hele ki bekarsa çirkindir bu herhalde demiştim kendi kendime :roflol:
resmini görünce hayretim ve hayranlıgım daha bi arttı :asigim:
tanıdıkça sevdim sevdikçe merak ettim merak ettikçe yaklaştım sana
bana benziyorsun sanki biraz
hayatla dalga geçerken bir yanın, öte yanın acılarla kayıplarla eksikliklerle dolu...
ama herşeye rağmen hayata olan sadakatin, aşkın bitmiyor pes etmiyorsun
arabesktir biraz ama çok sevdigim bi sözdür bu;
gülen gözlerime bakıp da sanma ki gönlüm bahtiyar, attığım her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı var...
her türlü acıya dayanabilecek güçtesin
kendi ayaklarının üstünde durmak bir zorunluluk değil hobi senin için...
bütün bu sebepler ve daha sayamadığım bir sürüsü yüzünden seni öyle çok seviyorum ki...
bilmiyorum biliyo musun ama ben ........bip......
ve memlekete giderken hep Erzurum üstünden geliyoruz
bu yaz nasipse yine geleceğiz
seni görmeyi sarilip öpmeyi çok istiyorum
iyi ki tanımışım seni
mükemmel bi kişiliksin sen Şeniz
her zaman yanındayım ne zaman ihtiyacın olursa
1 telefonun bi mesajın yeter
seni çok seviyorum çılgın bakire :icecream:

Bu yazıyı paylaşma nedenim çok hoşuma gitti.
Ve de bana iki duyguyu aynı anda yaşattı.
Bu yazıyı Bu siteden sanaldan biri benim için yazmış.Yazının kıymetli sahibi
Bilki bende seni çok seviyorum.
Benim için burda bazıları çok özel ve sende bunlardan birisin.
Paylaştım ki görsünler dostluk yan yana olmak değil, uzakta olsa birbirini tanıyabilmek ve anlayabilmektir.

Not:Kişinin kimliği belli olmasın diye bazı yerler biplenmiştir.
Çünkü amaç körler sağırlar birbirini ağırlar değildir.

çok güzel bir yazı emme sankim bu yazıyı yazan şahsı munhasırı tanıyor gibiyim
evet görüşmeden çok şeyler paylaştığımız dostluklarımız oldu burda benimde çok eski arkadaşlarım vardırki herderde deva cinsinden illaki yanyana yada aynı şehirlerde olmak gerekmiyor dostluğun eli kolu uzun heryerde isteyince bulabiliyoruz canım hem sen sevilmeyecek biri değilsinki yaw

kuzum, senin en büyük hayranınım ben, bugüne kadar senin hakkında söylediğim herşey için özür diliyorum bir eşşeklik ettim, ben ettim sen etme, affet beni noluuur:1no2:

Eylül kafa bu söylediklerin yüzünden affettim seni:1closedeyes:

eyylül bu dünyaya gelen en harika insandırşakkıdı
kuzum tca gibi yaşlı kart insanlarla kıyaslanamaztatlicadiarzu
kulvarları farklı bikerem
yazık işte onlarda fasulye gibi kendilerini nimetten sayıyorlar ama ben resimlerini gördüm doğal afet gibiler
ne kadar çirkinler yarabbim
neyse
eyylül buraya eyylül buraya
eyylül sen bizim herşeyimizsin:sm_cool:

saolun ya beni nasıl duygulandırdınız anlatamam:asigim:
yok ya öyle demeyin onlarda harika insalardır(ikisinide hiç sevmemtatlicadiarzu)

Ya bunu yazan kimse bana yolla jeyyar bana ettiklerini birbir anlatayım hala aynı fikirde olacak mı bakalım :))NOT:vallaha şaka :roflol::roflol: Yine atladım ama napiyim, hoşuma gitti yazdıklarınız bidaha olmas apla ,sen yeterki bana kusma :a015: :icecream:

saolun ya beni nasıl duygulandırdınız anlatamam:asigim:
yok ya öyle demeyin onlarda harika insalardır(ikisinide hiç sevmemtatlicadiarzu)

Kalp kalbe karşıdır Eyylülüm bi mukabele:asigim:tatlicadiarzu
Ne kıskanç şeysin ya dağıtcam ağzını burnunu çarşamba pazarına döncek:mymeka:

kim yazmışsa çok güzel yazmış a.s.
bazılarına göre çok garip geliyor aaa sanaldan nasıl insanları seviyorsun,birşeye üzülebiliyorsun diye ama gerçekten yaşamayan bilmiyor.
buradaki arkadaşlarım benim için çok değerli sende onlardan birisin cadı kafa:dilcikar:

•kelebek•;1878217 .!.:
kim yazmışsa çok güzel yazmış a.s.
bazılarına göre çok garip geliyor aaa sanaldan nasıl insanları seviyorsun,birşeye üzülebiliyorsun diye ama gerçekten yaşamayan bilmiyor.
buradaki arkadaşlarım benim için çok değerli sende onlardan birisin cadı kafa:dilcikar:

Suratın neden muşmula gibi o halde:asigim:tatlicadiarzu

Dostluk ; ortak bir payda ve birleşme sonucu ortaya çıkan beraberliktir.Tanrının bize sunduğu çok pahalı bir hediyedir. Mutluluktur..Zenginliktir.Arkadaşlıktır.Gönüldaşlı ktır.Ben en çok bunu severim Dostluk benım için gönüldaşlıktır.

Dostluk onun en ince sırlarını bilebilmektir.En mahrem anılarına ortak olabılmektır.Acılarını sevincini paylaşabılmektir.Sevgısını anlayabılmektır.Öfkesini zaptedebilmektir

Dostluk demek hep gulumsemek demek degıldır Beraberce bazen gülüp bazen ağlayabilmektir. bazen aynı yolda bırlıkte yurumeyı başarabilmektir.Bazen ona kolaylık olsun dıye onundekı yolları acabılmek, bazen yagmurda semsıyesını tasımayı bilmektir ,bazen sogukta ustundekı paltoyu verebilmek.Bazen karanlık gecelerinde onun yıldızı olup aydınlatabılmektır.

Bazen hadı deyıp sırtını sıvazlamayı bazen de dur demesını bılmektir. Bazen onun yerıne aglayabılmektır.Onun agladıgını hıssedebılmektır.Onu hissedebilmektir.Onu yaşayabilmektir.

Onun en ince sırlarını bilebilmektir.En mahrem anılarına ortak olabılmektır

Onu sevgısınle öfkesınle hatasınla sevebılmek kabullenebılmektır.Hatalarını ona soyleyebılmektır.Onun basarılarını takdır etmek gıbı…..

Onu o olarak anlayabılmektır.Kabul etmektır.Onu ben olarak değistirmek değildir. Ben olarak anlamak değildir.

Onunla o olarak gönülden konusabılmektır.Onu konusabılmektır. Görüşmelerde başkalarını konuşarak birşeyler paylaştığını sanmak hiç değildir

Hergün aramak önemli değildir.Hergün 4-5 kez konusmakta hiç önemli değildir..Onun aradığı zamanlarda ne kadar süre geçerse geçsin daha dünmüş gibi konusabilmektir.Kaldığın yerden devam edebilmektir.Ona ilk koşan kişi olabilmektir.Onunda da öyle olduğunu bilebilmektir.

Hayat maratonunun en uzun kosucusu olabılmektır.

Hadı gelın dostlugu bır maratona benzetelım.Bızde en uzun maraton koşucusu olalım

--------------------------------------------------------------------------------

Kim yazmışsa gerçekten güzel yazmış. Tca Allah dostluğunuzu bozmasın:asigim:

Seni sevmeyen ölsün:lepi:

Back
X