arkadaslar....
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....
bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana
canim benimde günüm bitmesine 1gün kalmisdi,arastirdim buldum bir dua var kurani kerimde onu okursan dogum olurmus ,biri hikayesini yazmisdi ondan etkilendim ,bende okudum birgün önce ertesi gün sancilandim hastaneye gittim dualarinda etkisi cok ben buna cok inaniyorum,bir birde bögürtlen cayi sanci getiriyor ben yurt disindayim burdaki doktorlar aynisini söylermi oradakilerle bilememe,bunlar fayda etmesse eger benim jinokologum sancinin olmasi icin iliskiyi tavisey etti ,sperm sanciyi kiprastiriyormus,tam anlatabildimi bilemiyorum,bu 3 seyi ben 2 gün kalarak yaptim,tek duayi 1 gün kala ve sanciyla hastaneye gittim
canim ne olur o duayi buraya yazarmisin bend eokuyayim...
allah razi olsun lütfen...
Başlığı okuyunca... Bu da dert mi yaa , doğumdan sonra güleceksin kendi kendine neleri takmışım kafama diye.
Öncelikle herkesin verdiği tepkiler vb. farklıdır , karşılaştırma yapma hiç .
Sezeryan tamam ben de tercih etmedim ama , o kadar da öcü bir durum değil sonuçta ,birsürü insan var kendi tercihi ile sezeryanı seçiyor , bu kadar kötü olsaydı ne kimse seçerdi ne de doktorlar yapardı.
Ben de sancım gelmediği ve suyum azalıp günüm geçtiği için suni sancı ile normal doğum yaptım. Tamam duyduğuma göre normal sancıdan daha fazla sancısı varmış ama , eee ne olmuş yani oldu bitti , öyle iki gün falan da değil. Sabah gittim akşamı doğurdum , ertesi gün öğlen de çıkıp evime döndüm. Akşamı da misafirlere servis yaptım.
Allah tüm derdini bu kadarcık yapsın inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?