arkadaslar....
kendimi okadar gücsüz hissediyorum ki anlatamam...
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....
bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
ben shok oldum, agliyasim geldi zor tuttum kendimi..
ya benimde basima bu gelirse.....
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
esimede belli etmemeye calisiyorum onunda morali bozuk dalip dalip gidiyor...
birde ilk yavrumuz....
sancim gelsindiye ne yaptiysam olmadi ne sanci hissediyorum nede birsey....
cok bunaldim yüzüm asik ne yapacagimi sasirdim...
duanizi beklyiorum arkadaslar ne olur dua edin bana
arkadaslar....
ben 40+6 hamileyim günüm geceli 6 gün oldu, doktor bugün hastanede bana"bebisiniz sali gününe kadar gelmez ise sunni sanci ile alacagiz oda olmaz ise sezeryan ile... ben sezeryan istemiyorum ama, basdan beri sezeryan olmasin diye bol bol yürüyüsler hareketler ettim, bebisimde dogum pozisyonunda ama bir türlü sanci hissetmiyorum....
bugün bir bayan ile tanisdim hastanede bana dediki sakin sunni sanci ile bebisini dogurma... bana sunni verdiler 2 gün sanci cekdim birde birsey olmadi fayda etmedi sezeryana aldilar beni dedi...
cok korkuyorum belli etmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum aglamakdan göz lerim sisdi...
birde ilk yavrumuz....
arkadaslar....
birde ilk yavrumuz....
Allah yardımcın olsun zilanur ama korkma bence. neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyiz ki... gercekten artık teknolojı cok ılerledı, iyi de bir doktora gıdıyorsan hiç dert etme. bak forumda sezeryan olup ne kadar mutlu olan anneler var onları okumaya calıs. bebeğin ve senın sağlıgın ıcın hayırlısını dile hem sezeryan o kadar korkunc bısey olsaydı neden bu kadar kişi yaptırsın ki. belkı de bebış suprız yapacak sana anıden gelıverecek okadar üzüldügünle kalacaksın. son günlerin tadını cıkar bence:) hayırlı dogumlar...
canım niye bu kadar panik oldun sen.. bebeişin öle ya da böle çıkacak senin içinden, kollarına gelecek.. sezeryandan bu kadar korkma.. bende senin gibi normal istiyodum ama olmadı.. aksilikler çıktı.. sezeryan oldum. ama inan çevremden duyduğum korku dolu öykülere hiç benzemiyo. o kadar da zor değil bitanem.ilk gecen zor geçiyo. sora toparlanıyosun zaten.. bebiş sana herşeyi unutturuyo.. kafana takma.. herşeyi akışına bırak. yavrun en iyisini bilir.. bırak istediği gibi gelsin.. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?