Doğuma Hazırlık Aglamakdan gözlerim sis, duanizi bekliyorum.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım öncelikle sakin ol delinin biri seni korkutmuş herkes 1 değil o üle oldu diye sende mi olcan ya ne salaklar var ya öle olsa bile seni niye korkutuyor
bak benimde hiççç sancım olmadı daha kötüsü oldu suyum patladı gece saat 4 de sabah ezanları okunuyordu hemen hastaneye gittik ne açılma var ne sancı ben cep telden mp3 dinledim sancı gelir diye serum taktılar 4 5 saat geçti sancı yok açılma yok ee verdiler suni sancıyı baktım dayanamıyorum beni sezeryana alın dedim bağırdım çağırdım canım drum bana epidural anestezi yaptırdı epidural normal doğumu acayip hızlandırıyor 3 dk sonra açılmam 7 cm di ve 15 dk içinde kızım doğdu ama ben druma çok güveniyordum çok sakindim ve inan bebeğim çok akıllı çok sakin sen üzülürsen bebeğin stresten huysuz olur canım rahat ol epiduralli normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum canım kızım 22 haziran 2010 doğumlu

önemli olan bebeğin sağlıklı doğması.evet haklısın üzülebilirsin ama bebeğin iyi olsun yeterki......suni sancı esnek bir konu.saatlerce yaşayanlar da var.banada epey suni sancı verdiler.birden sancı başaladı iki saat sonra da doğum.yani bu belli olmaz ki.

dualarımız seninlede gerçekten o kadın abarttı diye niye bu kadar streslisin çok korkuyorsan sezeryan yaptır oz aman ya sn de kaç kadın doğuruyor bi düşün hepsi öle olsa hastanelerde sıra olurdu doğumhaneler yetmezdi vlla gülcen kız kendine rahat ollll

Canim konunu gorunce bebisine birsey mi oldu acaba dedim ki $ükür yine senin moralini bozman icin buldugun birseymis.. o kadinin lafina ne bakiyorsun yahu sen bebisini dusun
Allah yardimcin olsun

canım seni çok iyi anlıyorum bak benim de son 1 günüm bugün SAT a göre.40.haftayı bitiriyorum ve ben de kafayı yemek üzereyim.bana da doktorum en son cumaya kadar bekleriz suni sancı veririz cuma günü dedi.ne yapalım canım bebeğimiz sağlıkla gelsin de artık sezaryana da razıyım ben...ilk doğumum normaldi ve 37+5 te gelmişti oğlum.sancıyla gittim ama hızlansın diye yine de suni sancı vermişlerdi o kadar dayanılmayacak birşey değil...biz mart annelerindeyiz ve 40.haftayı doldurup doğum yapmayan 4 kişiyiz şu an orada...takılabilirsin canım.üzme kendini herşeyin hayırlısı...

Suni sancı alıcağına valaha sezeryan ol daha iyi.Seni korkutmak istemem fakat suni sancı verdikleri zaman zaten hemen sancın olmuyor, sancı olsa bile açılma çok geç oluyor.Öyle kuru kuru sancı çekiyorsun,ama açılma yok.Ablam sabah suni sancı aldı akşam 22.00 de sancılar başladı, sabah 6 da doğum yaptı.

Tabi bu kişiden kişiye değişir, fakat ne bilim ben... ablamı gördükten sonra, ben aynı durumda olsam, kesin sezaryanı tercih ederdim.

allah hepinizden razi olsun...
yazdiklariniz beni rahatlatti....
bende simdi düsünüyorum eger bebisim ve ben iyisek doktoruma diyecegim bir kac gün daha bekliyelim...
hayirlisi neyse o olsun insallah....

hiç üzülme hayatım.bende senin gibi normal doğumdan başka bişey düşünmüyodum.çok güveniyodum yapabileceğime.suyum geldi gittim sabahın 7 sinden akşam 6ya kadar bekledim.sancı yok.suni sancı verdiler onu bile hissetmedim diyebilirim yani çok azdı.açılma 2 cm de kaldı.malesef sezaryene aldı doktorum.ama ben kendimi ne kadar normal doğuma hazırlamışsamda sezaryende olabilirim fikrini beynime yerleştirmişim ameliyata girerken onu farkettim çünkü o an tek düşündüğüm bebişime kavuşacağım an olmuştu.paniğe gerek yok.sen ne kadar sakin ve olumlu olursan bebeğinde o kadar sakin ve huzurlu olacaktır aynı şekilde sütünün gelmesi lohusalığın vs. vs. sadece doğumla bitmiycek bu maraton.o nedenle enerjini bu duruma üzülerek harcama.çünkü çok ihtiyacın olucak.inş. kolaylıkla geçirirsin.bide sıcak duşun faydası olcağını duymuştum ve bol bol hurma yemeye çalış.allah yardımcın olsun

canım benim sende bebeğinde sağlıkla kurtulunda neyle olursa olsun bende normal istedim ama sezeryan oldu abartılan kadar sıkıntım olmadı kısa zamanda toparlandım kızım sağlıkla doğdu senin ve bebeğin için hayırlısı ne ise o olsun meraklanma :))))olumunekankayizsmile

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz.doğumdan sonrada yaşadıklarını buraya yazarsan çok sevinirim.belkide doğuma gitmişsindir hadi inşallah.

herşeyin hayırlısı olsun.ben eminim bebeğini kucağına aldığında tüm sıkıntılarını unutacaksın..mutlaka bize haber ver tamammı..dualarım seninle.

merhaba canım , bak ne güzel hamileliğin sonuna kadar gelmişsin sağlıklıca maşallah , gününde geçmiş sezeryanla doğum yapsan ne olur, ondada epidural anestezi al herşeyi görürsün yaşarsın , ve bebeğine bir an önce kavuşmuş olursun. Evet başta insanı korkutabilir yada normale şartlanınca sezeryan korkutucu gelebilir ama etrafına bak , o kadar çok sezeryan olan varki .

hiç tereddüt etme bence , ben olsam şahsen direk sezeryan derdim, günüm geçse ve kendiliğinden doğmasa

allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah sağlıklıca ve kolayca ve gönlündeki gibi bebeğini kucağına alırsın inşalalhh

canım bol bol medine hurması ye.sancı başlatıyor bu meyve.kuran da da geçiyor meryem suresinde.

zilanur ne yaptı acaba? ben de günü geçenlerden biri olarak en az onun kadar endişeliyim.umarım yapmıştır hayırlısıyla doğumunu

neden kendini üzüyorsunki bu bir süreç ve yaşanacak sen kendini kastıkca daha zorlaşacak,kendini mutlu edecek şeyler yap mesela cocugun için günlük tutmaya başla kendini ne kadar sakinleştirirsen dogumun o kadar kolay geçer sezeryanıda kafana takma olacaksa olacaktır.allah yardımcın olsun güle güle buyut bebegını.

sezaryen hiç tahmin etmediğiniz kadar anne ve özellikle de bebek için sağlıksız bir operasyondur. Laf ola beri gele yerine daha derin araştırmanızı tavsiye ederim!

canım niye bu kadar panik oldun sen.. bebeişin öle ya da böle çıkacak senin içinden, kollarına gelecek.. sezeryandan bu kadar korkma.. bende senin gibi normal istiyodum ama olmadı.. aksilikler çıktı.. sezeryan oldum. ama inan çevremden duyduğum korku dolu öykülere hiç benzemiyo. o kadar da zor değil bitanem.ilk gecen zor geçiyo. sora toparlanıyosun zaten.. bebiş sana herşeyi unutturuyo.. kafana takma.. herşeyi akışına bırak. yavrun en iyisini bilir.. bırak istediği gibi gelsin.. kaydirigubbakcemile5

sezaryen sadece sizin ilk geceyi atlatmanız ve sonradan bebeğin acıları unutturmasıyla açıklanacak kadar sıradan ve basit bir operasyon değildir. bebeğin sağlığıyla yakinen ilişkilidir. sezaryenle doğan bebekler astım şeker ve kanser hastalıklarına normal yolla doğan bebeklerden daha açık hale gelirler. ciğerlerindeki su vajinadan olması gerektiği gibi çıkamadıklarından dolayı tam olarak atılmaz. dolayısıyla normal doğum için çabalamak, hatta gerekirse size gerçekten normal doğum yaptıracak doktoru bulana kadar dr. değiştirmek gerekebilir, hele de büyük şehirde yaşıyorsanız! Konuyu açan arkadaş çok haklı olarak normal doğurabilmek için çabalıyor. Takdir ediyor ve destekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…