- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Rüyamda eski sevgilimi yeni sevgilisiyle beraber gördüm. Birlikte arabaya biniyorlardı. Piknik yapmaya gidiyorlarmış. Kızlar rüyamda katlanılamaz bi acı hissettim. Uyandığımda ağlamaklıydım içimi çeke çeke uyandım.
İnanamıyo insan. Numaramı engelledi sırf yanındayken sevgilisi, aramayayım falan diye. Yoksa onun öyle engelleme huyu falan yoktur. Beni hiç sevmemiş, benden önceki sevgilisiyle karşılaştırıyorum şuanda pek çok şeyi.
Bilmediğim bi numara aradı bi kaç kez. Mail attım seninle alakası var mı diye. Ona rağmen arama yada kısacık bi mesaj atma gereği duymadı. Ki sevgilisinden falan şüpheleniyorum.. Mail adresimi kullanıma kapatacağım daha fazla incinmemek için.
Bu olanlar yüzünden yakında numaramıda değiştireceğim. Kısa süre içinde bilmem kaç kez numara değiştirmiş olacağım artık. Milletin gözüne batıyor gibime geliyor.
Ben varken, bana yalanlar söylerken meğer bi başkası daha varmış. Numaramı engelleyip onunla yoluna devam edebilecek kadar kolaymış her şey... Kendimi fazlasıyla kötü hissediyorum... Bi an önce bu zamanlar geçsin istiyorum...
Böyle düşününce geçse keşke. Ama geçmiyor.Git sadaka dağıt böyle '' Mal'' gibi bir adamdan kurtulduğun için. Hasta ruhlu mudur nedir !
Beni sevmediğini, gözünde değerim olmadığını biliyorum zaten.. Sadece nedense çok zor geçiyo bu zamanlar işte..Seni sevse sana değer verse zaten başkasını bulmazdı.seni düşünmeyeni sen hiç düşünme arkana bakma bundan sonra önüne bak hayatta tek erkek o değil Allah seni gerçekten seni sevecek değer verecek biriyle karşılaştırsın
ne şanslı insanlarsınız yaa vallahi anlamıyorum.keşke benim eşimde beni evlenmeden önce ne bileyim nişlanlıyken sevgiliyken aldatsaydı ne vardı.Rüyamda eski sevgilimi yeni sevgilisiyle beraber gördüm. Birlikte arabaya biniyorlardı. Piknik yapmaya gidiyorlarmış. Kızlar rüyamda katlanılamaz bi acı hissettim. Uyandığımda ağlamaklıydım içimi çeke çeke uyandım.
İnanamıyo insan. Numaramı engelledi sırf yanındayken sevgilisi, aramayayım falan diye. Yoksa onun öyle engelleme huyu falan yoktur. Beni hiç sevmemiş, benden önceki sevgilisiyle karşılaştırıyorum şuanda pek çok şeyi.
Bilmediğim bi numara aradı bi kaç kez. Mail attım seninle alakası var mı diye. Ona rağmen arama yada kısacık bi mesaj atma gereği duymadı. Ki sevgilisinden falan şüpheleniyorum.. Mail adresimi kullanıma kapatacağım daha fazla incinmemek için.
Bu olanlar yüzünden yakında numaramıda değiştireceğim. Kısa süre içinde bilmem kaç kez numara değiştirmiş olacağım artık. Milletin gözüne batıyor gibime geliyor.
Ben varken, bana yalanlar söylerken meğer bi başkası daha varmış. Numaramı engelleyip onunla yoluna devam edebilecek kadar kolaymış her şey... Kendimi fazlasıyla kötü hissediyorum... Bi an önce bu zamanlar geçsin istiyorum...
Böyle düşününce geçse keşke. Ama geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?