Kv adayına hakaret eden arkadaşımla ilgili konunun gelişmeleri

Sana zarardan başka hiç faydası olmayan birini uzaklaştırmışsın aman ha bir daha yakınına getirme.
Kızın yarattığı hezeyanlar gereksiz yere seni yıpratıyor.
Üzerine düşeni yaptın ve bitti.
Çocukta engelleyerek iyi yapmış ama böyle dengesiz biri atıyorum intihar girişiminde bulunur namusum kirlendi falan diye daha neler neler.
Evlerden ırak:stop:
Ay intihar falan etmesin artık lütfen 🤦

Ay intihar falan etmesin artık lütfen 🤦
Ay etmez etmez merak etme. İntihar edecek göz yok o kızda. Kezboşun ciğerinin kokusu buraya kadar geldi. Dua edin, tecavüz etti diye iftira atmadı. Üç gün kafanızı ütüler, gider başka yağlı kapı aramaya.

Kadın gayet düzgün bir insan, kızsa ruh hastası

Kadın onca hakareti sayan çirkef kızı düşünmüş yine de ailesiyle konuşmak istemiş.

Benim anlamadığım nokta şu, böyle düzgün ailelerin çocukları neden bu kız gibi tiplere meraklı oluyor😶

Kadın onca hakareti sayan çirkef kızı düşünmüş yine de ailesiyle konuşmak istemiş.

Benim anlamadığım nokta şu, böyle düzgün ailelerin çocukları neden bu kız gibi tiplere meraklı oluyor😶
İşte hayatta herkesi kendileri gibi iyi niyetli sanmaktan heralde

:KK70: macera arıyorlar.

Valla iki gün içinde monoton hayatım ne hale geldi. Neyse ki hallettim daha doğrusu hasar almadan atlattım bitti. Arkadaş insanı rezil de ediyor vezir de ben de arkadaş edinmem edinmem gidip en sorunlusunu bulmuşum gülsem mi ağlasam mı
Olsun adrenalin yaşadım heyecanladim kızdım parladim
İnsan belgeseli gibi oldu bu bana
Dünyada neler oluyormuş yeniden gördüm yenilendim diye düşünun

Olsun adrenalin yaşadım heyecanladim kızdım parladim
İnsan belgeseli gibi oldu bu bana
Dünyada neler oluyormuş yeniden gördüm yenilendim diye düşünun
Ben de şey diyorum böyle kayınvalideler de varmış bizden geçti ama gelecek nesillere umut olsun 🤣

Aslında merak değil bence

Karpuzu bile seçiyoruz ama içinden ne çıkacağını bilmiyoruz.

Sürpriz yumurta

Hayatın insanlara her zaman farklı bir öğretisi vardır.

Bu da onlardan biri bence.

Bundan sonra o çocuk sevgili seçerken tercihlerini daha farklı tutacaktır.

Sütten ağzı yanan misali :KK69:

Merhaba, erkek arkadaşının annesine mesajda sayıp döken hadsiz kızla ilgili konuyu bilenler vardır. Bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. Çocuğun annesi beni aradı. Kız ablam diye numaramı vermiş. Kadın ailenden birinin numarasını ver demiş çünkü çocuk kızı engelleyip cevap vermeyince kız annesine yazmış da yazmış işte hakkımı helal etmem oratada kaldım bekaretimi oğlun aldı gibi... Neyse kadınla konuştuk gerçekten çok üzgün ve oğlum böyle bir şey yaptıysa asla o kızı ortada bırakmak istemem ama böyle bir kızı da gelin olarak kabul etmem çok zor diye baya endişeli. Kadın gayet düzgün konuşuyor söylediği şeyler de çok mantıklı geldi bana. Oğlum böyle bir şey yapmış diye çok üzüldüm ben namus sadece kıza aittir diye düşünen biri değilim sonuçta oğlum günaha girmiş ben çocuklarımı dindar yetiştirmeye çalışıyorum falan dedi. Kadınla biraz dertleştik daha doğrusu dolmuş galiba kıza da bir şey yazmamış hıncını alamamış konuştu benle. Kadın tlfnu kapatınca kızı aradım dedim siz bu çocukla yaptınız mı bir şey kem küm yok dedi zaten baya çekingendi (ailenin yetiştirme tarzından sanırım) dedim sen bana sormadan ablam diye numara vermişsin ona çok kızdım ikincisi insanlara iftira attın bi süre yazmazsan aramazsan sevinirim çünkü kredin iyice tükendi. İşte ağlamaya başladı oydar abla biliyorum hata ettim ama o da hiç açıklama yapmadan beni engelledi falan hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Neyse kendine çeki düzen ver falan biraz konuştum sert bi şekilde haklısın özür dilerim falan diyordu kapattım tlfnu. Kadının o titreyen sesini de duyunca iyice kızdım çünkü. Bu arada kadını arayıp içiniz rahat olsun aralarında bir şey olamamış dedim zaten çocuk da yeminler ediyormuş bir şey yapmadım diye.
Uzun oldu okudunuz mu bilmiyorum kızı kendimden uzaklaştırdım gibi. Umarım böyle bir konu açmak yasak değildir. Yasaksa lütfen banlamayın
Sizi tebrik ediyorum bence çok doğru davranmışsınız.

Back
X