Ağlamaktan bıktım ben :(((((

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Bugün ne yaptım biliyormusun?
Ağladom hemde hiç sebepsiz yere ,herkesin yanında ağladım….
Üstelik bu yaptığıma sonradan utandım….
Çünkü bu zamna kadar sen dahil hiç kimse ağladığıma şahit olmamıştır….
Bu güne kadar en son babamın ölümünde böle olmuştum,o zamn kimse yoktu ama kimse ağladığımı görmemişti… görseler ne çıkardı o gün ağlamamın sebebi vardı … ya bu gün …. Hiç Sebepsiz yere ağladım….
Şaşırdılar biliyomusun bu kız niye ağlar neyi eksik… onu seven evine sorumlu kocası, mutlu bir yuvası, her şeyi var neden ağlar peki bu kızz…. Ama bir şeyi yok’’ona anne diyecek bayramda elini öpüp evini şenlendirçek bi çocuğu yok…..yok işte yokkkk..olmadı………olmuyo….peki olmayacakmıı….bana kimse annemmmm demicekmiii……sanırım ben her şeyden bıktım….her şeyi içime atmaktan ,her şeye susmaktan,seninle ne zamn onuşmak istesem omzunda ağlamak istesem alaycı birşekilde karşılanmaktan,sanki hiç bir şeyi takmıyomuş gibi davranıp rol yapmaktan, güçlü görünmeye çalışmaktan yani daha sayamadığım çok şeyden bıktım bennnn….
Ağlıyorummmm…hep ağlıyorum… görmüyormusun sen ağladığımı hiçmi duymadınnn hıçkırıklarımı…. Hayırrrr ……. Sen öyle bir odaklanmışsınki benim dışımda her şeye….göremiyorsunnnn….
Peki geceleride yanımda yatarkendemii fark etmedin hiçmii duymadın sessiz sessiz ağlamklı attığım çığlıklarımı…hiçmii……duymadınnnnnn……tabi duymadın… zaten hangi insan … duyarda kayıtsız kalırkii…bu çığlıklaraaaa
Duymadın demi aşkım…duymadın.. duysan beni teselli etmezmiydinnn.duymuş olamazsın..ben buna böle inanmak istiyorum…benim aşkım karısının ağladığını feryadını duyarda umursamaz olabilirmi olamazzz …demi aşkım…..
Bak işte yine aktı gözyaşlarım yine durduramıyorum kendimi…..bu günkü gibi oldum…yine ağlıyorum yine ağlıyorum…..dinsin artık bu göz yaşım…hep böylemi olacak ben hepmi ağlayacağım yaaa….yani bir ömür kimse silmeyecekmi gözyaşımı…. Offf sanırım kimse silmicekkk….
Ben hep bu kocaman yalnızlığıma ağlayacağım…. Böyle giderse sanırım kör olucam..ağlamaktan… gözlerim yine kocaman oldular ağlamaktan…..ama sen onuda fark etmedin dimi? Hani sabahları gözlerim kocaman oluyoryaa işte onun sebebi bu…tabi nerden bilecen aşkım senin beni gördüğünmü var varsa yoksa…işşş…işşş…işşşşşşş…para….. para….. para…. Haaa bide annenle babanı es geçmeyimmm…..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:gitme::gitme: bu arada herkesin bayramı kutlu olsunnn:delphin:özellikle bayramlarını bebesiz geçirenlerin benim gibimafoldumben

bunu eşime yazdım sizce versemmiki bu mektubu konuşamıyoruz bari beni okusun....:gitme:

bence ver...bazen insan konuşarak anlatamadıklarını yazmak istiyor,bazen yazarak daha iyi ifade ediyor insan kendini...

Allah inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder...:teselli:

bence bebeksilik değil sizin tek derdiniz...

eğer eşiniz size destek oluyor olsaydı. ilgili sevgi dolu bir eş olsaydı bu kadar boşluk hissetmezdiniz.
belki bilinç altınızda bir bebeğimiz olursa eşim ilgili olur diye düşünmüş olabilirsiniz.
yad yakınlarınızın sıkça sorması yada bir çok kişinin bebek sahibi olması da birden taşma noktanız olmuş olabilir.
bebek için tıp çok ilerledi çok fazla tedavi yöntemi var.

bence bu duruma nereden nasıl geldiniz iyice bir düşünün açın kalbinizi beyniniizi hayal kırıklığını nerede yaşadınız önce onu bulalım

kaç senelik evlisin canım?ve ne zamandır tedavi oluyosun?sorunun ne olduğunu söyledi dr.un?ona göre yorum yapıcam...bi de sıkma canını biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama,herşey Allahtan,isyan etme sakın bigün bi bakmış karnında tekmeler hissediyosun...bi de bakmış bu saatte benim gibi ayağında diş çıkarmaktan ateşli,uyumayan bir kızçe,burda kızlara nasihat veriyor,yüreğine su serpiyosun,naçizane...

kaç senelik evlisin canım?ve ne zamandır tedavi oluyosun?sorunun ne olduğunu söyledi dr.un?ona göre yorum yapıcam...bi de sıkma canını biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama,herşey Allahtan,isyan etme sakın bigün bi bakmış karnında tekmeler hissediyosun...bi de bakmış bu saatte benim gibi ayağında diş çıkarmaktan ateşli,uyumayan bir kızçe,burda kızlara nasihat veriyor,yüreğine su serpiyosun,naçizane...
5 yıllık evliyim tüplerde problem var benim tüp bebek olcak ama şuan durum müsait deil beklemek zorundayım bu arada 22 yaşındayımbilmiyorumkismile inşallahhh cnm yaa artık olsun istiyorum:gitme:
bence bebeksilik değil sizin tek derdiniz...

eğer eşiniz size destek oluyor olsaydı. ilgili sevgi dolu bir eş olsaydı bu kadar boşluk hissetmezdiniz.
belki bilinç altınızda bir bebeğimiz olursa eşim ilgili olur diye düşünmüş olabilirsiniz.
yad yakınlarınızın sıkça sorması yada bir çok kişinin bebek sahibi olması da birden taşma noktanız olmuş olabilir.

bebek için tıp çok ilerledi çok fazla tedavi yöntemi var.

bence bu duruma nereden nasıl geldiniz iyice bir düşünün açın kalbinizi beyniniizi hayal kırıklığını nerede yaşadınız önce onu bulalım
ewet bu dediğinizin büyük rolü var eşimde benim istediğim gibi ilgili deil tamam seviyo bunu biliyorum ama ilgilenemiyo ilgi anlayışımız sevgi anlayışımız çook çok farklıboshayallersmile

iyi bayramlar dilerim.. ben olsam verirdim o kadar uzulmussunuzki bu bayramda icinizden gecenleri
bilmeli..
bencedee bende öyle düşünüyoruma.s

bence ver...bazen insan konuşarak anlatamadıklarını yazmak istiyor,bazen yazarak daha iyi ifade ediyor insan kendini...

Allah inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder...:teselli:

inşallahh vermeyi düşünüyorumda kararsız kaldım bayramdan sonramı versemki şimdi bayram bana zehir oldu ona olmasın baribilmiyorumkismile

ayy canım ya okurken çok hüzünlendim.
bu kadar piskolojini bozma bence kendini yıpratma derim
sen rahat ol bebek istemek en doğal hakkın ama bunu bu şekilde yaparsan
hem eşini hem kendini yıpratırsın,
bence eşin seni farkediyordur,ağladığını üzüldüğünü görüp bence oda üzülüyordur.
ama sebebini bildiği için ve çaresiz olduğu için yanına gelip sana niye ağlıyorsun diyemiyordur
kaç yıllık evlisin canım
olur elbet sıkma canını kendini başka şeylere ver.çalışmıyorsun sanırım.
evde kaldıkça bunları düşünüp kurup kendi kendini üzüyorsun.
sonra eşinde etkileniyor bu durumdan,
allahım çocuk sahibi olmak isteyen herkeze bu annelik babalık duygusunu tattır allahım.:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok güzel ve içten anlatmışsın duygularını ben bile hissettim buradan bence vermelisin

ayy canım ya okurken çok hüzünlendim.
bu kadar piskolojini bozma bence kendini yıpratma derim
sen rahat ol bebek istemek en doğal hakkın ama bunu bu şekilde yaparsan
hem eşini hem kendini yıpratırsın,
bence eşin seni farkediyordur,ağladığını üzüldüğünü görüp bence oda üzülüyordur.
ama sebebini bildiği için ve çaresiz olduğu için yanına gelip sana niye ağlıyorsun diyemiyordur
kaç yıllık evlisin canım
olur elbet sıkma canını kendini başka şeylere ver.çalışmıyorsun sanırım.
evde kaldıkça bunları düşünüp kurup kendi kendini üzüyorsun.
sonra eşinde etkileniyor bu durumdan,
allahım çocuk sahibi olmak isteyen herkeze bu annelik babalık duygusunu tattır allahım.:Saruboceq::Saruboceq:

5 yıllık evliyim cnm ewet çok takıyorum bu durumu ...ne zamn unutmaya hayata dönmeye çalışsam mutlaka birileri hatırlatıp beni bunaltmayı başarıyolar bu duruma beni birazda çevrem getirdiii yokmu şuu bebek yapın artıkk yokmu bebek.. ee zamanıdır yapın bitane diyenlerrr..sanki ben istemiyorummm :delphin:anne olmayı aile olmayıı..

yaşın daha çoook genç canım yaa...baya erken evlenmişsin...sanırım onunda verdiği bişey bu artık bebek olsun istiyorsun 5 yılın üstüne...ama problem varsa ki varmış bence kendini bırakma Allah büyüktür..çok gençsin daha pes etmek için....

mektuba gelince,bayramdan sonra ver o zaman.....ama ver...eşlerin birbirinin içinde kopan fırtınaları,hüzünleri kısacası duygularını bilmesi gerek....bir çok sorun bunları paylaşmamaktan kaynaklanıyor bence...ya da bir tarafın paylaşımcı diğer tarafın umursamaz olmasından.....

için de bebekten dolayı var olan bir boşluk eşinin ilgisizliği ile (hem de en çok ilgiliolması gereken bi dönem de) daha da büyümüş.bence de vermelisin mektubu.ben olsam beklemezdim bayramın geçmesini şimdi verirdim

içinden geçenleri eşinle olduğu gibi paylaş...
hiç korkma,utanma,çekinme. o da bilsin neye nasıl üzüldüğünü yıprandığını
ayrıca çoooook gençsin. henüz 22 yaşındasın. akranların daha yeni yeni evleniyor. 5 senelik evlisin diye bebek sahibi olman şart değil.
eşiniz kaç yaşında?

Allah an en kısa sürde evlat nasip eder inşallah
ama bu psikolojiyle olmaz tabi önce bir silkinmen lazım herşeyin başı moral bence eşinle hemen paylaşıp yükünü hafiflet

kızlar eşim me okuttum hemde şimdi şuanda başıma dikildi ne yapıyorum diye bende al oku dedim ve okuttum okuduuuuu ve dediği tek şeyy ben üzülmüyomuyum ağlamıyomuyum sankii.. seni dahamı çok üzmemi istiyosun senin yüzüne hiç vurdummu bunu bu zamna kadar dediii benim ne hayallerim vardı dedii ve gittiiimafoldumben ne yapayım şimdi gideyimmi yanınaaa yaaaa ne deyimmm offffmafoldumben

yanına gittim yatmıştı gözleri kapalıydı gittim bende göğsüne yattım kalbinin sesini dinledim 5 dk. hiç bişey demeden hiç tepki vermedi o 5 dk bile sessiz sessiz aktı gözlerimden yaş daha fazla tutamadım kendimi ve belli etmeden kalktım yanından geldim o hala yatıyo ve ben burdayım ... göstermesemiydim yaaamafoldumben

canım yaaa eşinde çok üzgün bak.
oda üzülüyor ama seni daha çok üzmek istemiyor bu konuları açıp.
Allahım büyüktür...
sizede en kısa zamanda bi evlat nasip eder inş.
artık tıpta ilerledi.herşeyin bir çaresi var artık bu devirde.
psikolojide hamile kalmayı etkiliyo canım...
negatif düşünme hiçbir zaman...
senide burda hamileyim diye topik açarken görürüz inş canım...
herşey gönlünce olsun...

gidin tekrar yanına daha fazla üzülmek için göstermedim deyin.

biraz sarılın güç almak istediğinizi desteklenmek istediğinizi söyleyin.

canım yaaa eşinde çok üzgün bak.
oda üzülüyor ama seni daha çok üzmek istemiyor bu konuları açıp.
Allahım büyüktür...
sizede en kısa zamanda bi evlat nasip eder inş.
artık tıpta ilerledi.herşeyin bir çaresi var artık bu devirde.
psikolojide hamile kalmayı etkiliyo canım...
negatif düşünme hiçbir zaman...
senide burda hamileyim diye topik açarken görürüz inş canım...
herşey gönlünce olsun...

saol arkadaşım inşallahhhh..ewet üzülüyo ama konuşmuyo yaa paylaşmıyoooo keşke konuşsaa ben belki bu kadar sıkılmıcam bu duruma takmıcam bu kadar kafamaa:2:

gidin tekrar yanına daha fazla üzülmek için göstermedim deyin.

biraz sarılın güç almak istediğinizi desteklenmek istediğinizi söyleyin.

şimdi gittim ama uyumuşş yaaa hatta uyudunmu dedim hiç ses vermedi sonra yüzüne dokundum sıçradı noldu dedi yaaaaa nemi olduuuuuuuuuubilmiyorumkismile

Back
X