aile ile olan sorunlar ilişkileri çok ama çok etkiler canım. hele ki eş anneci ise.
bence bu sorunların üstesinden gelmeden. eşinin yüüne gerçekleri haklı haksız yanlarını çarpmadan ona bir çocuk verip de ödüllendirme.
yaş olarak çok genç bir çiftsiniz. neredeyse onunla büyümüşsün. buna rağmen sen böyle ümesi çok yersiz.
her kadının ruhu okşanmalı. onunla sabah konuş. biz eşimle inan ki uyku arasında sağa sola dönerken bile öpücük verip seni seviyorum deriz.
ama dediğim gibi beni bir konuda anlamasın haklısın tabii ile başlayan cümlelerimden kurtulamaz:))
siz 5 yıllık bir ailesiniz. daha güçlü bir aile için bebeğe değil saygı sevgi ve sadakate ihityacınız var.
mafoldumbenhemde nasıl etkiliyo cnm yaa ..
bu arada diğer açtığım konuyuda gözden geçirirsen beni daha daha iyi anlıcaksın cnmcımm ya aslında samimiyeti var bana yani nasıl diyim mesela asla işe giderken öpmeden gitmez yada işten gelince öper hemen sonra yatarken hep elele tutuşuruzzz nadirde olsa seni seviyorum der zaten sevdiğinide belli ediyo çoğu konudaa yani böle hallerimizde var ama işteee anlayamadığım bazı kopukluklar var aradamafoldumben