aglamaktan bogulucam

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
bilenler bilir benim dertlerimi bi kac gundur iyiydim ama yine kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum durmadan onu dusunuyorum hep aklimda bi turlu cikaramiyorum aklimdan ve sonrasinda hep agliyorum 5 ay oldu ayri yasamaya basliyali ama cok agir geliyor bu bana ya kaldiramiyorum bi turlu yuregim gidiyor cigerim kopuyor sanki napicam bennn cok sukur namazimida kiliyorum ama yokkkk hep aklimda mahkeme henuz cikmadi neler olcak nasil olcak hic bilmiyorum babam kalp hastasi dun tansiyonu firladi napicammm hic bilmiyorum yardim edin bana cok caresizim saat 11 p;du ve ben saat 9 dan beri agliyorum

Hatirliyorum seni cnm. Noldu son durum ne. Dava acildi miydi . Aglama dicem ama, ....

Konularini okumadim ama bazi konularda yorumlarini dikkatimi cekti az cok cozdum yani. Bosanma sebebin sanirim esinin ailesi. Bes ay olmus artik toparlanmalisin ailen seni uzgun gordukce daha cok uzulucek.bu arada merak ettim bosanma sebebini ne. Sanirim cok yeniydi evliligin

hiç ağlama o kocandan koca olmaz. .dertlerini biliyorum kafanı dağıtmak için birşeylerle uğraşmalısın çalışıyormusun bilmiyorum ama ev işi bile insanın kafasını dağıtıyor..Depresyondan çıkmalısın hayat akıp gidiyor babana da bişey olmaz allahın izniyle..ama seni mutsuz görmesin artık

sizin durumunuzdaki birine allah kurtarsın denir, boşverin yaşadığınız bu 5 ay hayatınızın sadakası olsun.. lütfen toparlanın 5 ayda resmen bir ömre sığacak kadar sıkıntı çekmişsiniz.. eminim daha iyilerini, daha mutlu bir hayatı hak ediyorsunuz.. aileniz yanınızda bu bile çok büyük bir destek..

Eziyet edilmeyi özlediyseniz bunun adı mazoşizm. Çok zor. Yok size göre eziyetlik bir durum yoktuda şımarıklıktan ayrılıyorsanız geri dönün. Arafta kalmayın . Bu çok kötü.

Ben konunu okudum geldim.
Daha yeni evliymişsiniz.
Evliliğin oturamadan bitiyor, üzülmeni anlıyorum.

Ama boşanma sebebine bakınca öyle koca olmaz olsun dedim.
Üzülmemeye çalış bu yüzden.
O adamla yuva da olmaz mutluluk da..

Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah..
Ailen yanında, destek.
Öyle babaya sahip olduğun için çok şanslısın.

Karşısında güçlü dur ki adam da etkilenip üzülmesin bence..

Canim bi hobi bul. Şuan beyin kendine sorun üretiyor. Hakkında hayirkisi olsun

tesekur ederim kizlar kafam o kadar karisik ki anlatamam sadece 50 gun evli kaldik ve bitiyor 5 aydir ayriyiz ama nasil gecicek nasil unutucam bilmiyorum cok severek evlendim ama o benden nefret ediyor

Boşluktan böylesin bi de henüz sonuçlanmamış bi anlamda belirsizlik içindesin ve uzun da zaman olduğu için bu durum seni rahatsız ediyor. Yoksa özlem yaşadığını sanıyorsan bil ki değil. Bak bi boşan. Hayatın bi netleşsin nasıl rahatlayacaksın. Şimdi sen bunları düşünme yavaş yavaş yolunu çiz ki sudan çıkmış balık gibi olma. İş bul eğer çalışmıyosan mesela, eski ark la görüş, kurslara katıl veya sertifika programlarına. Biraz kendine çalış bak nasıl iyi geliyor

Kendini oyalayacak, kafanı dağıtacak şeyler bul.
Depresyona girip saatlerce ağlamanın ne sana ne de ailene hiç bir faydası yok.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmak seni oyalar. Daha az düşünürsün.
Zamanla geçecek korkma. Babana karşı güçlü görün.

Canim arkadaslarinda dedigi gibi srnin bir hobiye calismiyorsanda bir ise ihtiyacin var. Yasadigin durum evet cok zor cok yipranmissin ve bu adam icin hala gozyasi dokup kendini harab ediyorsun yapma boyle.kiymet bilmeyen adamla evli kalsan omur boyu mutsuz olsan dahami iyi. Suan hassassin ve dogru dusunemiyosun ilerde bu gozyaslarina acirsin. Bence degmez.toparlan lutfen.kendi yoluna bak.degmeyen insan icin doktugun gozyasina yazik

Eski konularini aradim ama bulamiyorum canim neyse. Insallah guzel bir is bulursun. Belediyelerin ucretsiz kurslari var is bulana kadaar haftada bikac gun kursa git inan insanin kafasi dagiliyor,yeni insanlar tanirsin hemde biseylerle ugrastikca yasadiklarini unutursun.zamanla gecicek.evlilik sanirim birazda sans isi bilmiyorum cogu insan evlenmeden kendini belli ediyo gerci gormek istemedigimizi gormuyoruz buda bir gercek. Ama sen artik hic birseyi sorgulama ne esini ne ailesini ne de kendini. Yasadim ve bitti demek ki benim icin hayirli olan buymus ve belkide bu benim icin bir firsat. Boyle dusun. Her bitis bir baslangic. Allah sana mutlu bir evlilik hayirli bir es nasip etsin insallah.

insallah cnm saol cok Rabbim seninde gonlune gore versin evet hep sorguladigim icin cok uzuluyorum zaten bakalim neler olcak Rabbim iyilikler versin

insallah cnm saol cok Rabbim seninde gonlune gore versin evet hep sorguladigim icin cok uzuluyorum zaten bakalim neler olcak Rabbim iyilikler versin
Sagol canim Allah hepimizin gonlune gore versin herkesin derdi farkli... insallah zamanla hersey duzelicek sen guclu ol ailenide yipratma guclu dur ki sevindirme birilerini

Yat kalk dua etki , oyle kocadan kurtuluyosun!!

Oyle koca olmaz olsun ...

Uzme kendini , Sen kendini uzdukce ailende seninle uzulur .
5 ay olmus o insanin neyine agliyosun bosver ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…