- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Konularini okumadim ama bazi konularda yorumlarini dikkatimi cekti az cok cozdum yani. Bosanma sebebin sanirim esinin ailesi. Bes ay olmus artik toparlanmalisin ailen seni uzgun gordukce daha cok uzulucek.bu arada merak ettim bosanma sebebini ne. Sanirim cok yeniydi evliliginbilenler bilir benim dertlerimi bi kac gundur iyiydim ama yine kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum durmadan onu dusunuyorum hep aklimda bi turlu cikaramiyorum aklimdan ve sonrasinda hep agliyorum 5 ay oldu ayri yasamaya basliyali ama cok agir geliyor bu bana ya kaldiramiyorum bi turlu yuregim gidiyor cigerim kopuyor sanki napicam bennn cok sukur namazimida kiliyorum ama yokkkk hep aklimda mahkeme henuz cikmadi neler olcak nasil olcak hic bilmiyorum babam kalp hastasi dun tansiyonu firladi napicammm hic bilmiyorum yardim edin bana cok caresizim saat 11 p;du ve ben saat 9 dan beri agliyorum
insallah cnm saol cok Rabbim seninde gonlune gore versin evet hep sorguladigim icin cok uzuluyorum zaten bakalim neler olcak Rabbim iyilikler versinEski konularini aradim ama bulamiyorum canim neyse. Insallah guzel bir is bulursun. Belediyelerin ucretsiz kurslari var is bulana kadaar haftada bikac gun kursa git inan insanin kafasi dagiliyor,yeni insanlar tanirsin hemde biseylerle ugrastikca yasadiklarini unutursun.zamanla gecicek.evlilik sanirim birazda sans isi bilmiyorum cogu insan evlenmeden kendini belli ediyo gerci gormek istemedigimizi gormuyoruz buda bir gercek. Ama sen artik hic birseyi sorgulama ne esini ne ailesini ne de kendini. Yasadim ve bitti demek ki benim icin hayirli olan buymus ve belkide bu benim icin bir firsat. Boyle dusun. Her bitis bir baslangic. Allah sana mutlu bir evlilik hayirli bir es nasip etsin insallah.
Sagol canim Allah hepimizin gonlune gore versin herkesin derdi farkli... insallah zamanla hersey duzelicek sen guclu ol ailenide yipratma guclu dur ki sevindirme birileriniinsallah cnm saol cok Rabbim seninde gonlune gore versin evet hep sorguladigim icin cok uzuluyorum zaten bakalim neler olcak Rabbim iyilikler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?