aglamaktan bogulucam

Yat kalk dua etki , oyle kocadan kurtuluyosun!!

Oyle koca olmaz olsun ...

Uzme kendini , Sen kendini uzdukce ailende seninle uzulur .
5 ay olmus o insanin neyine agliyosun bosver ...
dogru soyluyorsun ama kalp iste nede yapsa birkere gonlumu verdim ona unutucam baska carem yok ama daha yeni

Cnm sen birlkte oturuyodun sanırım.
Severk mi evlenmştın..ayrıldığna mı pismansın yoksa yapılanlara mı üzülüyorsun. Bi özet gecsen
..aileni de üzme sünger çek zamanla gecer... ağlamak rahatlatır ama fazlası zarar
.

Bence siz çok acele evlenmişsiniz eski konularınıza baktım ve öyle anladım kaynana evine gelin gitmişsiniz karşılıklı sürtüşmeler olmuş hep açıklarınızı görüp söylemişsiniz o size, siz ona filan ayrılma nedeniniz de eşiniz ailesine sizi kötülemiş her nedense ve evlatlığım diye diyorsunuz baştan bilmiyor muydu 5 aylık evlilikte 3 aydır da ayrısınız 2 ayda mı bıktı sizden artık yapacak bir şey yok ağlamaktan vazgeçin ve yeni bir hayat kurun kendinize çalışın neyse ki çocuk yok dua edin face dan filan aratıp duruyormuşsunuz yapmayın kendinize kötülük yapıyorsunuz dünyanın sonu değil ilk boşanan da siz değilsiniz.

cok dogru ama benim hayallerimi yikti parcaladi paramparca etti belkide ben ondan cok uzuluyorum anasini secti beni bi kenara atti ve babam beni savundu diye babama beddualar etti baban yikti yuvamizi diye ama hayir asla oyle degildi ahh ahhh yuregim yaniyor valla ne diyim diycek soz bulamiyorum artik

ya tam hatırlayamadım ama sizi evden çıkarmıyor muydu öyle bi eziyetler yapıyodu sanki?
valla eğer o hatırladığım kişi iseniz iyi ki kurtuluyosunuz üzülmeyin.

Baban sana sahip cikmayacak almayacak sanmislar alip baba evine getirmisler nasilsa almaz babasi evlatlikmis diye dusunmuslet bununla ezeceklerdi seni baban bile istemiyor diyeceklerdi eziyet edeceklerdi baban oyunlarini bozdu sana sahip cikti oyuzdrn yuvamizi bozdu diyor

O senin için bir damla gözyaşı döküyor mu?
Hiççççç sanmıyorum
Gözyaşlarına yazık...
sevseydi başkalarına yorumlar yazmazdı
sevseydi seni bir kalemde silmezdi...
zerrece seni hak etmiyor...
lütfen artık onun için ağlama güçlü dur ....

Boyle bir adam icin kendini uzme ,degmez yani.Madem bu kadar anne delisiydi neden evlendi .Bu erkeklere sinir oluyorum ya annenin yeri ayri esin yeri ayri
Babana beddua etmis diyorsun etse neolucak ,once kendine baksin .Kendi ailelerini gozleri gormuyor .Is aramaya dort elle saril insallah en kisa zamanda bulursun.Biraz olsun kafan dagilir,kolay toparlanirsin

Agla boyle devam et. Bil ki her hastalik baslica sebebi stres. O zaman anlarsin hayatin degerini.
Nedir bu olesiye ask? Ben de bosandim hemde deliler gibi sevdigim adamdi. Onsuz nefes alamam derdim. Hatta ona biset olsa yasayamam diye dusunurdum ama sonuc bosandim ve hamileydim bosandigimda. Once kendini dusun bu nasil iradesizlik? Adamın umurunda olsan bu durumda olmazdin algila ve kendins gel

hepinize tesekur ederim Allah razi olsun bu gunlerimde beni hic yalniz birakmadiniz hep yorumlarinizla yuregime suler sertiniz Rabbim iki cihanda mutlu etsin sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…