- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
dogru soyluyorsun ama kalp iste nede yapsa birkere gonlumu verdim ona unutucam baska carem yok ama daha yeniYat kalk dua etki , oyle kocadan kurtuluyosun!!
Oyle koca olmaz olsun ...
Uzme kendini , Sen kendini uzdukce ailende seninle uzulur .
5 ay olmus o insanin neyine agliyosun bosver ...
Cnm sen birlkte oturuyodun sanırım.bilenler bilir benim dertlerimi bi kac gundur iyiydim ama yine kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum durmadan onu dusunuyorum hep aklimda bi turlu cikaramiyorum aklimdan ve sonrasinda hep agliyorum 5 ay oldu ayri yasamaya basliyali ama cok agir geliyor bu bana ya kaldiramiyorum bi turlu yuregim gidiyor cigerim kopuyor sanki napicam bennn cok sukur namazimida kiliyorum ama yokkkk hep aklimda mahkeme henuz cikmadi neler olcak nasil olcak hic bilmiyorum babam kalp hastasi dun tansiyonu firladi napicammm hic bilmiyorum yardim edin bana cok caresizim saat 11 p;du ve ben saat 9 dan beri agliyorum
cok dogru ama benim hayallerimi yikti parcaladi paramparca etti belkide ben ondan cok uzuluyorum anasini secti beni bi kenara atti ve babam beni savundu diye babama beddualar etti baban yikti yuvamizi diye ama hayir asla oyle degildi ahh ahhh yuregim yaniyor valla ne diyim diycek soz bulamiyorum artikBence siz çok acele evlenmişsiniz eski konularınıza baktım ve öyle anladım kaynana evine gelin gitmişsiniz karşılıklı sürtüşmeler olmuş hep açıklarınızı görüp söylemişsiniz o size, siz ona filan ayrılma nedeniniz de eşiniz ailesine sizi kötülemiş her nedense ve evlatlığım diye diyorsunuz baştan bilmiyor muydu 5 aylık evlilikte 3 aydır da ayrısınız 2 ayda mı bıktı sizden artık yapacak bir şey yok ağlamaktan vazgeçin ve yeni bir hayat kurun kendinize çalışın neyse ki çocuk yok dua edin face dan filan aratıp duruyormuşsunuz yapmayın kendinize kötülük yapıyorsunuz dünyanın sonu değil ilk boşanan da siz değilsiniz.
yok ben o degilim karistiriyorsun sanirim kardesya tam hatırlayamadım ama sizi evden çıkarmıyor muydu öyle bi eziyetler yapıyodu sanki?
valla eğer o hatırladığım kişi iseniz iyi ki kurtuluyosunuz üzülmeyin.
Baban sana sahip cikmayacak almayacak sanmislar alip baba evine getirmisler nasilsa almaz babasi evlatlikmis diye dusunmuslet bununla ezeceklerdi seni baban bile istemiyor diyeceklerdi eziyet edeceklerdi baban oyunlarini bozdu sana sahip cikti oyuzdrn yuvamizi bozdu diyorcok dogru ama benim hayallerimi yikti parcaladi paramparca etti belkide ben ondan cok uzuluyorum anasini secti beni bi kenara atti ve babam beni savundu diye babama beddualar etti baban yikti yuvamizi diye ama hayir asla oyle degildi ahh ahhh yuregim yaniyor valla ne diyim diycek soz bulamiyorum artik
Boyle bir adam icin kendini uzme ,degmez yani.Madem bu kadar anne delisiydi neden evlendi .Bu erkeklere sinir oluyorum ya annenin yeri ayri esin yeri ayricok dogru ama benim hayallerimi yikti parcaladi paramparca etti belkide ben ondan cok uzuluyorum anasini secti beni bi kenara atti ve babam beni savundu diye babama beddualar etti baban yikti yuvamizi diye ama hayir asla oyle degildi ahh ahhh yuregim yaniyor valla ne diyim diycek soz bulamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?