ağlamaktan gözlerim şişti artık ne olur kızlar yardım edin

artık her muayenede acaba kötü birşey mi söyleyecek diye strese girersin moralini bu kadar bozan bir doktoru mutlaka değiştir. bebeğini stresten uzak tut.
Vallahi aynen öyle hiç ama hiç içimden gelmiyor doktora gitmek ve o doktoru değiştirdim artık cevap verdiğin için çoooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun

Benim anlamadığım sakat bebeği nasıl teşhis edemezler? Ultrasonda bilmem nede çıkması gerek. Dua etmeyi ihmal etme sen..
Allah razı olsun canım cevap verdiğin için 26. Hafta içinde yapmıştım o ana kadar gelişimi çooookkk güzel gidiyordu şimdi de öyle çok şükür bebeğim çok iyi ama bu doğuma kadar belli olmazmış ayrıntılı ultrason içinde bebek yeteri kadar büyüdüğü için bir sorun olup olmadığını göstermez dediler ve almadılar ultrasona normal ultrasonda bir sorun görünmüyor şimdilik inşallah doğumdan sonrada bir sorun çıkmaz tekrar çok teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsun bol bol dua ediyorum Mevlam bir benim değil hepimizin yavrularını esirgesin korusun inşallah

Çoo
Canım şuan için stres ve üzüntü bebeğine yaşatacağın en net olumsuz davranış olur. Yakının kesin olumsuz bir ıspatı yok ama stres ve üzüntünün var o yüzden riskli olmayan bir şeyi riskli bir şekilde geçirme canım... Ben için rahat olsun diye ayrıntılı ultrasona gir derim genel değerlerini ölçtür derim en azından stresini azaltır ve vicdan azabı çekme sen annesin bebeği için herşeyi göze alabilecek fedakar bir varlıksın... Yakıyı uyguladığın bölge ile bebeğinin direk teması olmadığı içinde rahat tut içini belki o anlık bir etki olmuştur ama sanmıyorum kalıtsal bir durum olacağını
Çoooookkk çoookkk sağol canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bir sorun olmaz o gün hastane üstüme yıkıldı sandım daha fazla kendimi tutamayıp dışarı çıktım ağladım ağladım geri girdim hastaneye günlerce toparlayamadım kendimi başka bir hastaneye gittim yarım saat boyunca internetten araştırdılar bir o kadar da ultrasonla baktılar doğuma kadar anlaşılmaz ama böyle bir sorun olacağını sanmıyoruz dediler bebeğim geliştiği ve büyüdüğü için ayrıntılı ultrasonda bir şey görünmez ancak doğumdan sonra belli olur bu ama bebeğin gayet iyi dediler inşallah bir şey olmaz tekrar çoookkk teşekkür ederim canım Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bak gönlünü ferah tut, kendini üzmenin ne sana ne de bebeğe faydası hiç yok. Ben down sendromlu teşhisi konup sapasağlam doğan bir çok bebek biliyorum.Rahat ol, Rabbim'e dua et, O dilerse mümkün olmayan hiçbir şey yok.

Bak gönlünü ferah tut, kendini üzmenin ne sana ne de bebeğe faydası hiç yok. Ben down sendromlu teşhisi konup sapasağlam doğan bir çok bebek biliyorum.Rahat ol, Rabbim'e dua et, O dilerse mümkün olmayan hiçbir şey yok.
:) doğru söylüyorsun canım Allah yüz bin kere razı olsun inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza

Back
X