Ağlamaktan gözlerim şişti.

canim nezamandan beri evlisin.. ve almanyayami geldin türkiyeden?? tabiki cok zor dil bilmiyorsun yer bilmiyon etrafinda kimseye tanimiyorsun cok ama cok zor inan anliyabiliyorum ben seni..., allah kolaylik ve yardimcin olsun canim...., bak ablanda sende hamilesiniz ve ikinizde cok duygusallastiniz.., ablanda kötü niyetle dememistir öyle.., hani hergün hergün ariyon ya türkiyeye sonucta ariyon , olurda kocan niye hergün ariyon fatura matura derse araniz bozulmasin sorun yasamayin diye kizmistir belki niye hergün ariyon diye yoksa inan canim kötü niyetle dememistir yoksa o senin ablan istemezmi yaninda olmak hergün konusmak.., ama sende kendini biraz olsun toparlamisin canim hamilesin yanlizsin ama böyle hayat yürümez sonucta evlenmissin ve hayatini secmissin.. yarin öbür gün kocan sürekli agliyorsun ne bu böyle derse dahada cok üzülürsün toparlan.. kocanla zaman gecir onunla ilgilen bebeginizle ilgilenin canim..

canim nezamandan beri evlisin.. ve almanyayami geldin türkiyeden?? tabiki cok zor dil bilmiyorsun yer bilmiyon etrafinda kimseye tanimiyorsun cok ama cok zor inan anliyabiliyorum ben seni..., allah kolaylik ve yardimcin olsun canim...., bak ablanda sende hamilesiniz ve ikinizde cok duygusallastiniz.., ablanda kötü niyetle dememistir öyle.., hani hergün hergün ariyon ya türkiyeye sonucta ariyon , olurda kocan niye hergün ariyon fatura matura derse araniz bozulmasin sorun yasamayin diye kizmistir belki niye hergün ariyon diye yoksa inan canim kötü niyetle dememistir yoksa o senin ablan istemezmi yaninda olmak hergün konusmak.., ama sende kendini biraz olsun toparlamisin canim hamilesin yanlizsin ama böyle hayat yürümez sonucta evlenmissin ve hayatini secmissin.. yarin öbür gün kocan sürekli agliyorsun ne bu böyle derse dahada cok üzülürsün toparlan.. kocanla zaman gecir onunla ilgilen bebeginizle ilgilenin canim..

Canim ben Amerikadayim .. Evlendim geldim .. 1 Yil oldu evleneli ... Hamileligimde inanilmaz duygusallastim ... Her seye agliyorum.... ;((

Canim ben Amerikadayim .. Evlendim geldim .. 1 Yil oldu evleneli ... Hamileligimde inanilmaz duygusallastim ... Her seye agliyorum.... ;((

canim amerikamii.. oyyyyyyy amerikada yasam daha zordur yaaaa, ingilizcee üfffff :S:S valla allah sabir versin , düsünüyorumda söyle almanyada amerikaya gelin gitsem ölürüm galiba.., almancam cok sükür süper.. dogma büyüme almanyaliyim.. ama amerikada yasamaya baslasam valla tahmin bile edemiyorum evin icinde dört dönerdim sanirim:S:S... 1 yil daha yenimis kiz=) allah mesut etsin :nazar: .. canim insana göre degisiyor.. hamilelikte kadinlar cok cok hasasslasiyor her konuda.. hemen alingan oluyor hemen üzülüyorlar.. benim amca kizi evlendi bundan 2 sene önce suan hamile ve inanirmisin 3 gün önce onlara gittim gülme krizlere girdim..., kocasi yanlislikla koltuk örtüsünü batirdi kiz oturdu agladi simdi bunu yikicam koltuk öyle örtüsüs duracak diyer koltuklara uymuyor model olarak diye düsün :53: kendimi zor tutuyorum gülmemek icin ama kiz karsimda agliyorr haha inanilmaz bisey ya neye ugradimi sasirdim hüngür hüngür agliyor düsün.. daha sonra kocasindan vitamin haplarini istedi oda garibim gitmis aspirin getirmis hahaha ( kendisi cok yogun calistigi icin pek bilmiyor neyin nerde oldugunu ilgilenmedigi icin) yine bu baslamazmi aglama.. sen niye bu hapi getiriyon iste biseyi bile bilmiyon , ay cok zor durum yaaaa.. sende böylesindir sanirim.. iste insanin sinirleri bozuluyor hamileyken.. aynaya bakiyon göbek sismis , ayaklar , bel, agriyorr ee birde sIkiliyor hamilelik iste canim.. sen sIkma canini , kendini oyalamaya calis , bebisin gelince hersey güzel olacak :) saglikli olsunda :nazar:

bi an kendi hamileliğimin ilk ayları geldi gözümün önüne.
biri nasılsın dese patlamak üzere bir bombaydım sanki...
benimde ilk dönemlerim çok zor geçti canım bulantı yeni döneme alışma süreci vs vs...
çok kalp kırdım çok.
sende onun hamileliğine ver üzme kendini ablan sonuçta.
bu gün küser yarın barışırsınız et tırnak olayı.
bak sende hamilesin üzme kendini ve bebeğini...
emin ol o da sarfettiği bu sözlerden dolayı üzülecektir...

Ayyy kiyamam canim keske olsaydi .... Ne kadarda kirilip uzulsende kavgalar etsekte iyiki var hep yanimda....

teşekkür ederim çok incesin :)
gerçekten çok isterdim, ben de annemle çok iyi anlaşırım ama her sıkıntımı paylaşamıyorum üzülüyor. onu üzmek istemiyorum.

ama ablam olsaydı hiç saklamadan mutluluğumu hüzünümü anlatırdım.
bak bugün daha iyisin, geçici bir süreç işte :)

vala canım ablanın hamile kalmasını bile kendine çok dert etmiştin hatırlıyosun dimi...
nasıl HAMİLE KALIR ben hamileyim benimle ilgilenmeli annem diye ablanı bencillikle suçlamıştın ve ben seni çok kötü yargılamıştım..hala da aynı düşüncedeyim..
ve sen soruların cevabını veremedin için burdaki patavatsız ve kendini bilmeyen insanlarla muhatap olmak istemiyorum demiştin konunu kapatmıştın..şimdi yine bi konu açmışsın..
açıkçası ablanla arandaki tartışmaların nedenini bilemicem ama istersen biraz kendinide ölç tart neden acaba diye kendinede sor ondan sonra kararını ver

vala canım ablanın hamile kalmasını bile kendine çok dert etmiştin hatırlıyosun dimi...
nasıl HAMİLE KALIR ben hamileyim benimle ilgilenmeli annem diye ablanı bencillikle suçlamıştın ve ben seni çok kötü yargılamıştım..hala da aynı düşüncedeyim..
ve sen soruların cevabını veremedin için burdaki patavatsız ve kendini bilmeyen insanlarla muhatap olmak istemiyorum demiştin konunu kapatmıştın..şimdi yine bi konu açmışsın..
açıkçası ablanla arandaki tartışmaların nedenini bilemicem ama istersen biraz kendinide ölç tart neden acaba diye kendinede sor ondan sonra kararını ver

ozelden size birseyler yazdim ... Umarim anlatabilmisimdim ...

Ozelden size msj gelmiyormus... O konuda beni tamamen yanlis anlasildim... Kendimi ifade edemedim .... Cok ozel konularada burada girmek istemiyorum ....sonucta ablam ... Ama annem ve kardeslerim beni hakli buluyolar .....Cunku o actigim konunun bir oncesi vardi ..

belki cogumuzun dedigini tekrarlicagim ama canim, tmm seni anliyrm, yanlizsin, arkadas ariyrsun ama sunuda unutmaki ablanda hamile ve 8yasinda bir cocugu var yani onun yuku agir, koca'di, evdi felen filen yoruluyrdum ve o yuzden 'patlamisti" belki.. sen nsl gerginsen oda oyledir..
ablan belki o sozu soylememeliydi ama oldu bir kere, bosver, takma kafana.. gun gelir dogurduktan sonra unutursunuz bu gunleri ve gulerek cektiginiz sikintilari anlatirsiniz...
uzulme canim.. Allah anali babali buyutmek nasip etsin..

Bide unutmadan sen sakin bebis icin biseyler alma dedim.. Hic alisveris yapma benim bebisinkileri giyer diyordum...Acaba bu soylediklerime mi darildi bana....

canim seni en iyi anlayanlardanim bende yurt disindayim 4 yil bitti ama alismak ne mumkun;
tr deki ortam burda asla olmuyor hayat cok farkli burda, onceleri ben nerdeyse hergun aglardim,
bebegim de olmamisti cok zor gunler gecirdim hala da oyle yalnizim
telefon isine gelince ablana da kizma hergun konusucak ne olabilir ki ben annemi bile 3 gune bir ariyorum
kadin ne anlatsin bana aradan azcik zaman gecsin biseyler biriksin konusucak,
bazen bir gun ararim birgun aramam annemi o zaman bile hissediyorum konusucak birsey bulamiyorlar,
bende anlaticak hicbirsey yok zaten oyle yani bu kadar uzulme ablana da daha fazla ofkelenme,

Son düzenleme:
Bugun aramadim ablami .. Ama icim icimi yedi ....Surekli aklimday di .....Bende bugun onun bebisinie biseyler almaya gittim .;))

dediğim gibi konunuzu bilmediğim için senin yazdıklarına göre yorum yaptım..
ve sen kendini hiç de iyi ifade edemedin..hatta çok da kızmıştım sana..bencillik ti senin düşündüğün sölüyorum ya yazdıklarının yorumunu yaptım ben..
içinizde yaşadıklarınızı bilemicem kim haklı kim haksız onun hükmünü vermek zaten bana düşmez ama.. benim ablamın kılına zarar gelse heralde dünyam kararır anne baba eş bi yana ablam bi yana benim için..çünkü onun emeği çok fazla üzerimde..ve ben kardeşler arasında bir husumet olmasını ezelden beri anlayamamışsımdır ve anlamicamda..
ablanı aramışsın konuşmuşsun buna sevindim..her ne olursa olsun biz küçükler olarak görevimizi sonuna kadar eksiksiz yerine getirmeliyiz die düşünüyorum ben..herneyse inş bundan sonra aranızda ki sorunları halleder ve çok iyi olursunuz..

dediğim gibi konunuzu bilmediğim için senin yazdıklarına göre yorum yaptım..
ve sen kendini hiç de iyi ifade edemedin..hatta çok da kızmıştım sana..bencillik ti senin düşündüğün sölüyorum ya yazdıklarının yorumunu yaptım ben..
içinizde yaşadıklarınızı bilemicem kim haklı kim haksız onun hükmünü vermek zaten bana düşmez ama.. benim ablamın kılına zarar gelse heralde dünyam kararır anne baba eş bi yana ablam bi yana benim için..çünkü onun emeği çok fazla üzerimde..ve ben kardeşler arasında bir husumet olmasını ezelden beri anlayamamışsımdır ve anlamicamda..
ablanı aramışsın konuşmuşsun buna sevindim..her ne olursa olsun biz küçükler olarak görevimizi sonuna kadar eksiksiz yerine getirmeliyiz die düşünüyorum ben..herneyse inş bundan sonra aranızda ki sorunları halleder ve çok iyi olursunuz..

Tesekkur ederim .. Gercekten insanin ailesi gibisi yok ... Hele abla gibisi ... Biz iki arkadas gibi anlasirdik ..Butun dertlerimizi paylasirdik ... Ama ne oldu bu aralar anlamiyorum ... Ikimizde hamileyiz ve cok duygusaliz ondna kaynaklaniyor kesin ....

Bir anlık psikoloji ile söylemiştir canım bu kadar üzülme sen yine ara ablanı aramamazlık etme :29: Hiç kimse insanın ailesinin yerine tutamaz :38:

Slm arkadaslar ... Moralim cok bozuk . Sabah kalktigimdan beridir agliyorum....Kendimi cok kotu hissediyorum....Simdi bile agliyorum....

7 aylik hamileyim .. ve yurt disinda yasiyorum ... Yanlizim esimden baska konusacagim dertlesecegim kimsem yok .. Gunumun cogu zamanini da evde geciriyorum .. Canim sikiliyor ve hergun tr ararim . Annemle konusurum .... Ayni zamanda ablamida ararim .. Ablamda hamile 4 aylik biraz kotu geciyor onunki mide bulantisi falan ... bide 8 yasinda kizi var onunla ugrasir .. Ben de ablami arayip gude 10 dk konusurum .. Nasil ne yapar diye hal hatir sorarim .. hamilelegi nasil geciyor diye .... Ama bugun bana niye hergun hergun ariyosun yaa.. daha dun konustuk .. Dunden beridir iyiyim iste ... gibi laflar etti ... Bu laflari daha oncede soylemisti ... Ama cok umursamamistim .. Ama bugunde soyleyince artik kendimi tutamadim .. iyi tamam birdaha aramam hadi kendine iyi bak dedim ve teli kapadim .. Konusursam aglayacaktim konusamadim yani .... Teli kapattigimdan beri agliyorum .. Hamileyim yanlizim diye bana cok dokundu .. Bir daha aramiycam cocugumu dogurana kadar ... Ama cok kotuyum suan .. Ben suan bile onu dusunuyorum hamile uzulmusmudur diye .. Ablam ilk hamileliginde ben bekardim , ablam bizden uzakti ve ben 9 ay boyunca onun yanindaydim .. Geceleri sutunu bile ben verirdim.....Sizce haksizmiyim , konusacagim kimsem yok yanimda ;(((

canım benim yaa üzülme belki ablanında bilmediğin bi sorunu vardı ondan öyle dedi sen ablan arayana kadar arama bence

Back
X