ağlamaktan gözüm şişti ne olur bakar mısınız :(

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
2 aydır ne idüğü belirsiz bir ilişkim var. sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü adam hemen her gün arıyor ama aşk meşk hariç her konuda konuşuyoruz.
bazen çok ümitli davranıyor bazen mesafeli. Sanki canı sıkıldıkça beni arıyor bazen öyle hissediyorum.
en son bugün akşam konuştuk. Telefonu kaparttık ben buna mesaj attım uykum gelmiyor dedim. o da nen nen nenni yazmış iyice sinirlendim. dalga mı geçiyorsun dedim. sonra benim uykum geliyor yazmış hani anladım ki bana yazma ben uyucam diyor. sonra da yazmış uyu da boyun uzasın demiş kısa biri de değilim. yüzyüze görüşmedik bu arada biz bununla aynı memlekettteniz ama faceden tanıştık. neyse dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim
arama beni bundan sonra dedim. konuşmak sitemiyorum seninle dedim. haydaaa şaka mı yapıyorsun dedi yok hayır ciddiyim dedim.
mesajı gördü cevap yazmaıd. siz ne diyorsunuz? kendimi çok kötü hissediyorum. yorum yapın ne olur.

Heralde ne hissettiğini şimdiye kadar tam olarak belli etmediği için içinizde ona karşı öfke birikmiş. Çok saçma bir sebeple de patlamışsınız. Tepkiniz çok abartılı olmuş. Muhtemelen dengesiz olduğunuzu falan düşündü şuan.
kesinlikle çok doğru dediğiniz bir öfke birikti içimde burda patladım aynen.cidden dengesiz olduğumu mu düünmütür.ne kaybederim dengesiz olduğumu düşünürse? dengesiz biri değilim tutarlıyım ama bu adam karşısında dengemi koruyamadım.arama beni dedim mesajı gördü cevap vermedi.arar mı sizce?

kesinlikle çok doğru dediğiniz bir öfke birikti içimde burda patladım aynen.cidden dengesiz olduğumu mu düünmütür.ne kaybederim dengesiz olduğumu düşünürse? dengesiz biri değilim tutarlıyım ama bu adam karşısında dengemi koruyamadım.arama beni dedim mesajı gördü cevap vermedi.arar mı sizce?

Bunu yapmak yerine aranızda olanın ne olduğu hakkında daha açık konuşsaydınız ve yüzyüze gelip görüşseydiniz daha iyi olurdu. Arar mı bilemiyorum, duygu yoğunluğuna bağlı. Ama ararsa da bundan sonra daha açık davranın. Böylece duruma göre önünüze bakarsınız artık.

Öfkelenmişsiniz belirsiz olduğu için. Bu ilişki türü bana göre değil pek, bence size göre de değil.
Eğer ciddi bir ilişki istiyorsanız bu kişiyle beklentinizi net olarak belirtin. İstemiyorsanız biraz üzülürsünüz geçer sakın yazmayın, aramayın. Ya da bu şekilde mutlu olmayı öğrenin ondan bir beklentiniz olmasın.

Öfkelenmişsiniz belirsiz olduğu için. Bu ilişki türü bana göre değil pek, bence size göre de değil.
Eğer ciddi bir ilişki istiyorsanız bu kişiyle beklentinizi net olarak belirtin. İstemiyorsanız biraz üzülürsünüz geçer sakın yazmayın, aramayın. Ya da bu şekilde mutlu olmayı öğrenin ondan bir beklentiniz olmasın.
inanın belirsizlik beni mahvetti ayrıca ona duygularım var keşke olmasaydı bu kadar konuşmazdım sanki o benimle vakit öldürmek için konuşuyor gibi.erkek hoşlanmadığı bir kadınla vakit geçirmek için konuşur mu?msanırım konuşuyor şekil bendeki gibi.
peki ona arama beni dedim şaka yapıyorsun dedi yok gayet ciddiyim konuşmak istemiyorum seninle dedim.mesajı gördü cevap vermedi.sizce arar mı?

inanın belirsizlik beni mahvetti ayrıca ona duygularım var keşke olmasaydı bu kadar konuşmazdım sanki o benimle vakit öldürmek için konuşuyor gibi.erkek hoşlanmadığı bir kadınla vakit geçirmek için konuşur mu?msanırım konuşuyor şekil bendeki gibi.
peki ona arama beni dedim şaka yapıyorsun dedi yok gayet ciddiyim konuşmak istemiyorum seninle dedim.mesajı gördü cevap vermedi.sizce arar mı?

O arar mı bilmem ama sen arayacak gibisin.. arama..

takmamaya çalışıuyorum ama sinirleniyoum yine de ben fazla mı tepki verdim sence? umursamadı beni takmadı sallamadı bu olaydan sonra.sinirlerim bozuldu.sence ne yapmaya çalışıyor amacı ne arar mı yeniden arama ksinlikle dedim.
Kendini bişey sanmasın,çünkü sen neyiz biz diyorken o varla yok arası takılıyorsa,sende öyle takıl,yok ama sana böyle iyi gelmiyorsa,kes görüşmeyi daha fazla üzülme

Evet abartmışsın ama konularına genel olarak baktım da, dolmuşsun demek ki.. içeriklerini okuyamadım henüz konularının ama bu adam seni şimdiden bu kadar üzüyorsa iletişimi bitir daha da bağlanmadan..
canım inan ki doldum ne olduğu belirsaiz bir durum var sinirlerimi bozuyıor üstelik dalga geçer gibi konuşması sinirlerimi iyice bozdu.canı cehenneme.

Neden yüzyüze görüşmediniz.. yüzyüze gelmeden fazla beklenti içine girmişsin bi yandan da yani..
o şu an farklı memlekette çünkü bir ara gelmişti yaşadığım şehre merkeze ben merkezden uzağım biraz yarım ağızla bemi merkeze davet etti 1 kez söyledi sadece gitmedim ben de.zaten başka işleri çiçin gelmişti gelmişken de seni göreyim dedi.gitmedim haksız mıyım?

yani gelmişken seni de göreyim tavrı hoş olmamış ama hiç görüşmeden sevgili olmayı beklemen de hata.. kaldı ki bu adam densiz ve patavatsız, ayrıca sosyal medyada kızları beğenip duran bi tip.. bence bu adamdan vazgeç.. seninle uğraşacak vaktim yok de, sil..

sizce o beni arar mı yine? kesin dengesiz bu kız diye düşünüyordur.

Bence arar, daha önce aramış aynı durumu kaç kez yaşamışsınız.. bu gidişle bence çok da yaşarsınız.. Onun ne düşündüğünü düşünüyorsun daha, neden umrunda ki.. sen onun hakkında neler düşünüyorsun.. yok boyun uzasın, yok nenni vs diye çocuk çocuk konuşan, ne istediğini bilmeyen, sosyal medyada sürekli kızları likelayan biri bence.. yani senin bu sitede anlattıklarından ben bunu çıkarıyorum..

Back
X