Bence ailene söylenmesinde bu kadar korktuğun kadar kötü bir şey çıkmaz.Yani en en kötü ihtimalle söyledi diyelim.Ailen kızar mızar ayrıl bitir de şu bu...Ne kadar kızsalar da sahip çıkarlar sana; Allah aşkına hırsız mı oldun katik mi, sevmişsin işte...Fakat bak ben sana daha önemli bir şey diyeyim ki; sevgilinin annesi çok ucuz...çok....Kusura bakma ama hata ediyorsun, evlilik sevgililiğe benzemez ilerde düşünüyorsan.Ya kadına bak ya sanki ortaokuldaki sivilceli ergen oğlu kötü arkadaş bulmuş da bi telefonle gözdağı verip çalış çocuuum sen deyiverecek gibi.23 yaaaa.Ben 21 de üni. den mezun oldum 23 de çalışıyordum.Çocuk değil ki bu yaş.Durumu sevgiline söyle, ama bundan sonrada kafanda kocaman bir soru işareti ile dolaş.Bir çok kişi söylemiş, yabana atma bu dediklerimizi.Ben senin yerinde olsam %99 kadının söylediklerini sessizce dinler sonunda da ....peki teşekkür ederim, ben de sizi savcılığa şikayet ediyorum şimdi tel. ile beni rahatsız ettiğiniz için derdim.Artık blöf mü gerçeğe döner mi orasını öfkem bilir.Ama ben sıkıldıysam, o da sıkılsın bakalım biraz.Yaptığı normal mi, nasıl bu kadar korkusuzca davranmış görelim bakalım...