- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bende artık eskisi gibi olmayacağım
mekan derken nereyi kasdettiniz.moralim çok bozuk canım çok yanıyor.. diğer konularımda bahsetmiştim birisiyle görüşüyoruz.. o beni bir mekanda görmüştü günler süren uğraşlar sonucunda bana ulaşıp beni çok beğendiğini hal ve hareketlerimi taktir ettiğini tanışmak istediğini söylemişti bende şans vermek istedim.. herşey çok güzeldi samimiyeti ilgisi beni gerçekten mutlu etmişti her sabah günaydın her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu süreçte birbirimizi tanıma kararı aldık.. her fırsatta ne yapıyosun güzellik diye soran adama bir haller oldu artık iyi geceler demiyor mesela gün içerisinde whatsappa giriyor ama bana yazmıyor akşamları arkadaşlarıyla takılıyor eve dönünce birazcık yazıyor o kadar.. bugün tam 1 ay oldu tanışalımız benden soğuyacağı uzaklasacağı hiçbişey yapmadım ben kendisine.. hatta sırf beni görmek için benden ıslak kek yapmamı istemişti konu açmıştım onunla ilgili onuda yaptım cok memnun olmuştu.. çok canım sıkıldı yanlış anlaşılmak istemiyorum sürekli övgüler yağdırsın beni pohpohlasın demiyorum ama daha aramızda bişey belirlenmemişken bu denli uzaklaşmasının sebebi nedir ? konuşunca hiçbişey olmamış gibi konuşuyor ama ilgisi çok azaldı önceden profil resmimi değiştirdiğimde mutlaka yorum yapardı şimdi değiştiriyorum hiç oralı bile olmuyor.. bide benden tekrar pasta istedi maksat seni görmek diye bende peki dedim.. bana diyor ki seni 1 dk görmek bile yeter bana.. yani pastayı verdiğim süreçte görse yeterliymiş nedir bu amacı ne ben anlamıyorum.. tam kendisine alıştım derken böyle yapmaya başladı kaç gecedir aklıma takılıyor uyuyamuyorum konu açmayayım dedim ama yine sizlerden fikir almak istedim çünkü gerçekten kötü hissediyorum kendimi
Zaten olma erkekler simartilmaya fazla ilgiye gelmez yani cogu öyle ondan o yazsada yazma oyuncak degilsin sen elbet özler yazar seni bulamadiginda kafasina dank eder ozmn anlar ki ztn cogu erkekte böyle hep sonradan anlarlar kadinlarin degerini is isten gectikden sonra ..
mekan derken nereyi kasdettiniz.
Bir kere kendini bu kadar kaptirmak icin cok erken, henuz bir ay olmus ve birbirimizi taniyalim denmis. Daha sevgili durumu da sayilmaz sizinki. Neden bu kadar ustune dusuyorsun, arasin yazsin diye bekliyorsun. Merak eden, konusmak isteyen arar. Aramazsa aramasin ne var ki bunda, 1 ay once zaten hayatinda yoktu ve henuz biseyde yok. Seninle tanismak icin cok ugrasmis basta heveslendi belki hevesi kacti. Kactiysa kacsin, senin bu davranislarin onda olmayan birseyi oldurmaz zaten. Zamanini onun hayatini didiklemeye harciyorsun gereksizce.
Birde sunu farkerttim zaten yuzyuze cok az gorusulmus, telefonla msjla olmaz bu isler, kimse kimseyi boyle taniyamaz. Gercekten istese gorusmek icin ugrasir, arar sorar zaten. Bana kalirsa ya ayran gonullu basta heveslendi vazgecti ya da hayatinda zaten biri var.
Arayip niye degistin diye sorman cok buyuk hata olmus. Belki hep boyleydi sen onu henuz tanimiyorsun ki. Aramak yerine beklemeliydin, baktin ayni gidiyor kendiliginden biter gider sormaya ne gerek var. Aldigin cevapta yeterli bence daha ustelemen irdelemen laf sokman senin ask hayatin falan gibi cumleler kurman cok kotu olmus. Iyice havaya sokmussun.
Isin ozu adam seni kendine deli gibi asik saniyor, bir sozumle pasta yapip getirdi diye egosunu doyuruyor bu kadar. Senin onun hayatinda edindigin yer bu canim.
Ve hala yazarsa yazmayim mi diyorsun. Adam kibarca gule gule demis, yazabilir evet cani pasta cekerse yazar belki. Ise bak pastati verirken bir dakika gorsem yeter demis. Bu ne demek canim seni gormek falan istemiyor amaci ayagina kadar o pastayi getirtmek. Belki arkadaslariyla eglence konusu bile yapmislardir. Erkekleri hic tanimiyorsunuz hic hemde... Taniyana kadarda daha cok darbeler yiyeceksiniz malesef.
Yapmayin lutfen kizlar ya, biraz uyanik olun biraz aklinizi kullanin komik durumlara dusmeyin erkeklerin oyuncagi olmayin. Kizlar boyle davraninca erkekler resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynayip egleniuor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açık sözlü olmak gerekirse ilgi bu şekilde azalıyorsa ya gaydir ya da başka biriyle tanışılmıştır. Çok az ihtimal diğer sorunlar olabilir ama erkekleri biraz anladıysam budur.
ben şimdi ne yapayım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey yazmayayım mı o yazarsa?
Bu kadar ustune dusmeye degmez. Keske kek pasta istediginde pastane mi burasi deyip tersleseydin. O zaman daha kiymetli olurdun inan bana. Gorusmeyelim deyince kendine iyi bak deyip kestirip atmis. Sen halaa yazarsa yazmayim mi diyosun. Telefon da dahil butun herseyden sil engelle. Ne goruseceksin 1 aylik sevgilin bile olmayan adamla. yazmak icin parmaklarini yorduguna bile degmez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hemen hemen benim olayıma dönmüş. Pasta bahane bence. Ne yaptığını bilmiyor tam olarak sanırım erkeklerin hepsi böyle. Eğer el üstünde tutmak istiyorsan pastayı yap ve ona vermeye gittiğinde konuş istersen bu konuyu özelde daha detaylı konuşup birbirimize fikir verebiliriz çünkü benimki de senin olayına benziyor biraz :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aklıma ilk gelen başka biri olduğu. Bence bu yüzden bu ilgisizliği. Zaten verdiği cevapla bunu kanıtlamış. Böyle insanları hiç umursama, kendini üzmeye değmez.
Sen bahane pasta sahane durumu..
Onun mesajlarina cevap verme bitmisken tam bitir senin icin en hayirlisi olacak gibi görünüyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?