ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

bende artık eskisi gibi olmayacağım

Zaten olma erkekler simartilmaya fazla ilgiye gelmez yani cogu öyle ondan o yazsada yazma oyuncak degilsin sen elbet özler yazar seni bulamadiginda kafasina dank eder ozmn anlar ki ztn cogu erkekte böyle hep sonradan anlarlar kadinlarin degerini is isten gectikden sonra ..

mekan derken nereyi kasdettiniz.

Bir kere kendini bu kadar kaptirmak icin cok erken, henuz bir ay olmus ve birbirimizi taniyalim denmis. Daha sevgili durumu da sayilmaz sizinki. Neden bu kadar ustune dusuyorsun, arasin yazsin diye bekliyorsun. Merak eden, konusmak isteyen arar. Aramazsa aramasin ne var ki bunda, 1 ay once zaten hayatinda yoktu ve henuz biseyde yok. Seninle tanismak icin cok ugrasmis basta heveslendi belki hevesi kacti. Kactiysa kacsin, senin bu davranislarin onda olmayan birseyi oldurmaz zaten. Zamanini onun hayatini didiklemeye harciyorsun gereksizce.
Birde sunu farkerttim zaten yuzyuze cok az gorusulmus, telefonla msjla olmaz bu isler, kimse kimseyi boyle taniyamaz. Gercekten istese gorusmek icin ugrasir, arar sorar zaten. Bana kalirsa ya ayran gonullu basta heveslendi vazgecti ya da hayatinda zaten biri var.
Arayip niye degistin diye sorman cok buyuk hata olmus. Belki hep boyleydi sen onu henuz tanimiyorsun ki. Aramak yerine beklemeliydin, baktin ayni gidiyor kendiliginden biter gider sormaya ne gerek var. Aldigin cevapta yeterli bence daha ustelemen irdelemen laf sokman senin ask hayatin falan gibi cumleler kurman cok kotu olmus. Iyice havaya sokmussun.
Isin ozu adam seni kendine deli gibi asik saniyor, bir sozumle pasta yapip getirdi diye egosunu doyuruyor bu kadar. Senin onun hayatinda edindigin yer bu canim.
Ve hala yazarsa yazmayim mi diyorsun. Adam kibarca gule gule demis, yazabilir evet cani pasta cekerse yazar belki. Ise bak pastati verirken bir dakika gorsem yeter demis. Bu ne demek canim seni gormek falan istemiyor amaci ayagina kadar o pastayi getirtmek. Belki arkadaslariyla eglence konusu bile yapmislardir. Erkekleri hic tanimiyorsunuz hic hemde... Taniyana kadarda daha cok darbeler yiyeceksiniz malesef.
Yapmayin lutfen kizlar ya, biraz uyanik olun biraz aklinizi kullanin komik durumlara dusmeyin erkeklerin oyuncagi olmayin. Kizlar boyle davraninca erkekler resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynayip egleniuor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkesi kendim gibi zannediyorum cidden aptallık yaptım ona ve samimiyetine güvenerek

Açık sözlü olmak gerekirse ilgi bu şekilde azalıyorsa ya gaydir ya da başka biriyle tanışılmıştır. Çok az ihtimal diğer sorunlar olabilir ama erkekleri biraz anladıysam budur.

katılıyorum ne deseniz haklısınız aptallık ettim ben pasta falan yapmakla kandırıldım yani ne safım ya ağlıyorum şuanda tutamadım daha fazla

ben şimdi ne yapayım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey yazmayayım mı o yazarsa?

Bu kadar ustune dusmeye degmez. Keske kek pasta istediginde pastane mi burasi deyip tersleseydin. O zaman daha kiymetli olurdun inan bana. Gorusmeyelim deyince kendine iyi bak deyip kestirip atmis. Sen halaa yazarsa yazmayim mi diyosun. Telefon da dahil butun herseyden sil engelle. Ne goruseceksin 1 aylik sevgilin bile olmayan adamla. yazmak icin parmaklarini yorduguna bile degmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınız ama çok canım yanıyor böyle uzaklaşır mı insan ne olduda böyle yapıyor benim huyum bu işte samimiyet gördüğüm kişiye hemen bağlanıyorum çok yanlış yapıyorum içim içimi yiyor şuanda bu saat oldu tek kelime yazmadı her fırsatta sana yazıyorum diyen adam acımı anlayamazsınız epey kaptırmışm kendimi

Canım hemen hemen benim olayıma dönmüş. Pasta bahane bence. Ne yaptığını bilmiyor tam olarak sanırım erkeklerin hepsi böyle. Eğer el üstünde tutmak istiyorsan pastayı yap ve ona vermeye gittiğinde konuş istersen bu konuyu özelde daha detaylı konuşup birbirimize fikir verebiliriz çünkü benimki de senin olayına benziyor biraz :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet pasta bahane :) açıkca söylemişti tabi canım yazışalım özelden

Aklıma ilk gelen başka biri olduğu. Bence bu yüzden bu ilgisizliği. Zaten verdiği cevapla bunu kanıtlamış. Böyle insanları hiç umursama, kendini üzmeye değmez.

bu konuyu merak eden arkadaşlar oldu kısaca özet geçeceğim..
ısrarla bir sebep olmadığını söyledi bana sadece işler yoğun ve rahatsızım diyip duruyor ama günün her dakikası çevrimiçi görüyorum whatsappta
güvenip yok o sebeple kafamda bitti artık

Onun mesajlarina cevap verme bitmisken tam bitir senin icin en hayirlisi olacak gibi görünüyor

Canim merhaba . Al benden de o kadar benim konular biliyorsundur .
Kliseyse klise lutfen o seni aramadan sen onu arama yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…