- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Önceki konularınızda da yazmıştım, ilgi beklediğinizi, bir ilişkiniz olsun, biri sizi sahiplensin ve çok sevsin istediğinizi çok belli ediyorsunuz... Diyeceksiniz ki "Bunu kim istemez" Bu kadarını kimse istemesin, daha yeni tanıdığınız insanı hayatınızın odağına koyup elinizde telefon hangi paylaşım sitesine girmiş, ne yapmış ne etmiş didiklemek her seferinde "Ben nerede yanlış yapıyorum" dedirtir size ve daha önce de yazmıştım, ona belli etmediğinizi düşünüyorsunuz ama aranızda bir ilişki başlamasını çok istediğinizi, ona potansiyel sevgili olarak baktığınızı pekala biliyor o da...
Hangi kız ortada bir şey yokken istedi diye kek yapar, istedi bir daha yapayım diye düşünür, "özel biriyle konuşuyorum" yazıp tarihin en bilindik kıskandırma numarasını icra eder, yapmayın... Bunlar sizi gerçekten seven bir adam bulmanızın önündeki ciddi engeller, fazla istekli hareketler ama bunları yapmasanız da bu kişi doğru kişi değil... Yorum yapmadığım konularınızı da okudum, bu kişi sizinle beraber başkalarıyla da görüşüyor, çok bariz, siz iyi niyetinizden ya da tecrübesizliğinizden ya görmüyor ya da görmek istemiyorsunuz... Konularınızın tamamını bilmeyenler ya da fazla iyimser kızlar sizin de yarattığınız etkiyle bun ilişkinin oluru var diye düşünüyor, o yönde yazıyorlar, siz de umutlanıyorsunuz ama olmaz...
Sizin ilgi beklediğiniz, aranızdaki durumun ilişkiye dönüşmesini istediğiniz yukarıda da yazdığım gibi her halinizden belli, hangi erkek sevilmeye bu kadar hazır bir kızla bir ilişkiye başlamaz, erken diye düşünüyor olsa bile güçlü bir ışık yakmaz, bu kişi ilgisini belli etmeyen bir erkek değil ilgi duymayan ama alternatifleri kaybetmemek için -mış gibi yapan biri... Konularınızı okumaya devam edeceğim, maalesef ki size taktikler verilecek, sizi sevdiğine ikna etmeye çalışacaklar ama durum bu... Üzgünüm...
sakın asıl ilgisi pasta ya olmasın
belki eli daha hamarat birini bulmuştur
canım şaka söylüyorum
işin aslı erkeklerin birçoğu böyle dengesiz
muhtemelen senin yaptığın bir şey yok
mum alevi gibi bir ilgisi olabilir
yanar söner
Önceki konularınızda da yazmıştım, ilgi beklediğinizi, bir ilişkiniz olsun, biri sizi sahiplensin ve çok sevsin istediğinizi çok belli ediyorsunuz... Diyeceksiniz ki "Bunu kim istemez" Bu kadarını kimse istemesin, daha yeni tanıdığınız insanı hayatınızın odağına koyup elinizde telefon hangi paylaşım sitesine girmiş, ne yapmış ne etmiş didiklemek her seferinde "Ben nerede yanlış yapıyorum" dedirtir size ve daha önce de yazmıştım, ona belli etmediğinizi düşünüyorsunuz ama aranızda bir ilişki başlamasını çok istediğinizi, ona potansiyel sevgili olarak baktığınızı pekala biliyor o da...
Hangi kız ortada bir şey yokken istedi diye kek yapar, istedi bir daha yapayım diye düşünür, "özel biriyle konuşuyorum" yazıp tarihin en bilindik kıskandırma numarasını icra eder, yapmayın... Bunlar sizi gerçekten seven bir adam bulmanızın önündeki ciddi engeller, fazla istekli hareketler ama bunları yapmasanız da bu kişi doğru kişi değil... Yorum yapmadığım konularınızı da okudum, bu kişi sizinle beraber başkalarıyla da görüşüyor, çok bariz, siz iyi niyetinizden ya da tecrübesizliğinizden ya görmüyor ya da görmek istemiyorsunuz... Konularınızın tamamını bilmeyenler ya da fazla iyimser kızlar sizin de yarattığınız etkiyle bun ilişkinin oluru var diye düşünüyor, o yönde yazıyorlar, siz de umutlanıyorsunuz ama olmaz...
Sizin ilgi beklediğiniz, aranızdaki durumun ilişkiye dönüşmesini istediğiniz yukarıda da yazdığım gibi her halinizden belli, hangi erkek sevilmeye bu kadar hazır bir kızla bir ilişkiye başlamaz, erken diye düşünüyor olsa bile güçlü bir ışık yakmaz, bu kişi ilgisini belli etmeyen bir erkek değil ilgi duymayan ama alternatifleri kaybetmemek için -mış gibi yapan biri... Konularınızı okumaya devam edeceğim, maalesef ki size taktikler verilecek, sizi sevdiğine ikna etmeye çalışacaklar ama durum bu... Üzgünüm...
ozamn direk soracan durum ne diye...bismillah yani daha bi ay olmuş bu ne ilgisizlik.....
sakın asıl ilgisi pasta ya olmasın
belki eli daha hamarat birini bulmuştur
canım şaka söylüyorum
işin aslı erkeklerin birçoğu böyle dengesiz
muhtemelen senin yaptığın bir şey yok
mum alevi gibi bir ilgisi olabilir
yanar söner
pastayı verirken sorsana.
hani yüz yüze daha iyi olur.
benle alakalı bi sıkıntın varmı? diye
tatlim bize sordugun gibi onada sorsan varmi boyle davranmanin sebebi desen. belki yoğun bir donemdedir sizden ilgi alaka bekliyordur gercek cevap onda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nedense bana da herkese mavi boncuk dağıtan bir tip hissiyatı verdi.
“1 dk bile görsem yeter” derken arkadaşlarına ayırdığı bol vakitten sonra 3-5 cümle ile geceyi geçiştirme.
Bence bu süslü laflara fazla kanma.
Yüz yüze daha çok zaman geçirme durumunuz yok mu?
nedir bu pasta mevzusu , pastacımısın sen ilginç valla canı istiyorsa gitsin pastane den yesin , senin sevgilin değil nişanlın vs. değil pasta niye yapıyorsun ki , birden ilgiyi kesmeler falan taktik olabilir karaktersiz olabilir aldırma bence ...
Canim banada ayni şey oldu benimle tanismak için ugrasti konuşmaya calisti sonra elde edince benden uzaklasti soğudu ne yaptigimi bende anlayamadım gün içinde yazmiyordu gece yazıyordu .o da gün icinde seninle ilgilenemedim kusura bakma ben uyuyorum iyi geceler yaziyordu. Sanirim biz bos zamanlarinda akillarina geliyoruz. Ben daha fazla dayanmadim ve muhabbetimi kestim çünkü ona daha fazla alisirsam kendimi daha çok uzecektim. Boyle insanlar her zaman insani yıpratır. Uzak dur ben 2 haftadır muhabbetimizi kestim ve bana hala bisey yazmadi demek ki değer vermiyordu ki bitirdigim iyi oldu. Sevgili bile olamadan bitti yani. Değer verseydi tekrar kazanmak için uğraşirdi. Sende sohbetini kes ve bakalim ne yapacak dönmek isteyecek mi.
Aynen beni de anlatmışsınız benim konuma da bi el atsaydiniz :what:
Ohh seni elde tutup, ilginle besleniyor resmen. Kek, pasta... Ne zahmete giriyorsun? Daha ne oldugunuz bile belli degil? Senden birsey istemeden once, hayatinda hangi sifatla bulundugu belli olsun once.
Böyle olaylarda karşındakileri çok ciddiye alma canım, onların her istediğini yapma, pastaymış, pehh, az yesinde hizmetçi tutsun ona yaptırsın.. Değer vermek=Değer almak, eğer sen değer verip kırmıyorsan, onu merak ediyorsan o da seni merak etmeliHakettiğin değeri vermeli.. Birde çok kurcalama, önemseme nerede ne yapıyor olaylarını, kendine durduk yerde dert arama canım, sen mesafeli dursanda ilişkilerinde, aklın bir türlü durmuyor
Tekrar pasta istemesi çok saçma. Eğer yapacaksan yüzyüzeyken konuş derim.
Diğer konularınızı da okumuştum.
Sanırım o kıskandığınız mevzuyu açık etmenizden sonra değişti.
Belli etmeseydiniz daha iyi olurdu ama o doğru kişi olsaydı böyle değişmezdi zaten, üzülmeyin.
kaçan kovalanır taktiğini kullanma zamanın gelmiş....
Hayatina baska biri girmis. Kafasi karismis.
Aynen oyle. Ben de gıcık oluyom zaten bu tavirlarina erkeklerin. Yani bnce ortada oyle aman aman bi durum olmasa da sıkılır yani. Sen kendini çok kaptirma canm :))
Bnce de çok bu doğru. Gunumuzdeki iliskileri de cok iyi ifade etmissiniz.
herkese teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.. dün konuştum son zamanlarda farklılıklar sezdim dedim dün tam 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ilk zamandan bugune kadar değişimler sezdiğimi söyledim oda hayır dedi rahatsızlığım ve işlerimden dolayı sana vakit ayrıamadım yeterince dedi bende eğer böyleyse konuşmayabiliriz dedim ne demek bu şimdi dedi arkasından sen bilirsin saygı duyarım kararına dedi kendine çok iyi bak teşekkür ederim herşey için dedi bende rica ederim dedim insanlar neyse o olmalı değişmemeli dedim ne değişimi ya dedi çok bozuldu oyle bişey yok ben sana karşı değişmedim dedi belki hayatında gelişmeler olmuştur aşk hayatında falan dedim sana onca yapptıklarımdan ve söylediklerimden sonra bu benim karaktersizlğim olur ve bende öyle bir yapıya sahip değilim dedi biraz konuştuk böyle yani durum bilmiyorum akışına bırakacağım artık.. evet pasta olayından sonra değişti oysaki ben aramızdaki bağ kuvvetlensin dye ona değer verdiğim için ağzıyla istediği için yaptım insanla çok tuhaf
herkese teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.. dün konuştum son zamanlarda farklılıklar sezdim dedim dün tam 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ilk zamandan bugune kadar değişimler sezdiğimi söyledim oda hayır dedi rahatsızlığım ve işlerimden dolayı sana vakit ayrıamadım yeterince dedi bende eğer böyleyse konuşmayabiliriz dedim ne demek bu şimdi dedi arkasından sen bilirsin saygı duyarım kararına dedi kendine çok iyi bak teşekkür ederim herşey için dedi bende rica ederim dedim insanlar neyse o olmalı değişmemeli dedim ne değişimi ya dedi çok bozuldu oyle bişey yok ben sana karşı değişmedim dedi belki hayatında gelişmeler olmuştur aşk hayatında falan dedim sana onca yapptıklarımdan ve söylediklerimden sonra bu benim karaktersizlğim olur ve bende öyle bir yapıya sahip değilim dedi biraz konuştuk böyle yani durum bilmiyorum akışına bırakacağım artık.. evet pasta olayından sonra değişti oysaki ben aramızdaki bağ kuvvetlensin dye ona değer verdiğim için ağzıyla istediği için yaptım insanla çok tuhaf
hadi canım kendine iyi bak çok teşekkürederim herşeyi için
bu sözü söylüyorsa
ben kesinlikle emin oldum
yüzünü döneceği başka kapıları var
sende emin ol ve bu adam için hiç zaman kaybetme
kendini derdini ve özrünü birkaç basit kelime ile geçiştirip
yol ayrımı konusunda bu derece rahat davranan insandan hayır gelmez
yüzüne gözüne dursun yaptığın pastalar
ben şimdi ne yapayım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey yazmayayım mı o yazarsa?
Bence yazma biraz değerini anlasin sen onun keyfine göre mi yasayacaksin. O cani istediği zaman yada bos zamanlarında yaziyor sen ise bütün gün neden boyle yapiyor diye kafayi yiyorsun bunu kendine yapma. Birak pişman olsun. Sonra tekrar dönmek isterse değiştiğinden emin olduğun zaman bir şans daha ver. Bu arada kaç yasindasin
dediğiniz gibi gün boyu kendimi yiyorum ya kendiside cevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor kimle yazışıyosa artık...
25 yaşındayım oda 26
Ben olsam hayatımdaki herhangi biriymiş gibi davranırdım. Fazla üstüne düşüyorsunuz gibi geldi
Ya biri var ya da bir anda söndü ilgisi.
Pek beğenmedim davranışlarını ama hayırlısı...
Belki farkında olmadan bir şey söylemişsindir diyeceğim ama sonra tekrar pasta yapmanı istemiş..
Yerinde olsam dayanamazdım sorardım soğukluğunun sebebini ama sen sorar mısın bilmiyorum:/
Seni anlayabiliyorum bende 2 hafta öncesine kadar ayni seyleri yasiyordum ama artik sohbetimi kestim. Böylesi daha iyi emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?