ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Diğer konularınızı da okumuştum.
Sanırım o kıskandığınız mevzuyu açık etmenizden sonra değişti.
Belli etmeseydiniz daha iyi olurdu ama o doğru kişi olsaydı böyle değişmezdi zaten, üzülmeyin.

Merhaba umutlu ol yıllardır bu siteyi takip ederim ve senin yorumlarını gözlemlerini çok beğeniyorum daha yeni yeni üyeliğimle giriş yapıyorum . Bu zaman da da şimdi bu yorumunu görünce mutlaka giriş yapıp yazmalıyım dedim :)

Aynen oyle. Ben de gıcık oluyom zaten bu tavirlarina erkeklerin. Yani bnce ortada oyle aman aman bi durum olmasa da sıkılır yani. Sen kendini çok kaptirma canm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnce de çok bu doğru. Gunumuzdeki iliskileri de cok iyi ifade etmissiniz.

ozamn direk soracan durum ne diye...bismillah yani daha bi ay olmuş bu ne ilgisizlik.....

pastayı verirken sorsana.
hani yüz yüze daha iyi olur.
benle alakalı bi sıkıntın varmı? diye

tatlim bize sordugun gibi onada sorsan varmi boyle davranmanin sebebi desen. belki yoğun bir donemdedir sizden ilgi alaka bekliyordur gercek cevap onda.

Aynen beni de anlatmışsınız benim konuma da bi el atsaydiniz :what:

Ohh seni elde tutup, ilginle besleniyor resmen. Kek, pasta... Ne zahmete giriyorsun? Daha ne oldugunuz bile belli degil? Senden birsey istemeden once, hayatinda hangi sifatla bulundugu belli olsun once.

Tekrar pasta istemesi çok saçma. Eğer yapacaksan yüzyüzeyken konuş derim.

kaçan kovalanır taktiğini kullanma zamanın gelmiş....

Hayatina baska biri girmis. Kafasi karismis.

Bnce de çok bu doğru. Gunumuzdeki iliskileri de cok iyi ifade etmissiniz.

herkese teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı.. dün konuştum son zamanlarda farklılıklar sezdim dedim dün tam 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ilk zamandan bugune kadar değişimler sezdiğimi söyledim oda hayır dedi rahatsızlığım ve işlerimden dolayı sana vakit ayrıamadım yeterince dedi bende eğer böyleyse konuşmayabiliriz dedim ne demek bu şimdi dedi arkasından sen bilirsin saygı duyarım kararına dedi kendine çok iyi bak teşekkür ederim herşey için dedi bende rica ederim dedim insanlar neyse o olmalı değişmemeli dedim ne değişimi ya dedi çok bozuldu oyle bişey yok ben sana karşı değişmedim dedi belki hayatında gelişmeler olmuştur aşk hayatında falan dedim sana onca yapptıklarımdan ve söylediklerimden sonra bu benim karaktersizlğim olur ve bende öyle bir yapıya sahip değilim dedi biraz konuştuk böyle yani durum bilmiyorum akışına bırakacağım artık.. evet pasta olayından sonra değişti oysaki ben aramızdaki bağ kuvvetlensin dye ona değer verdiğim için ağzıyla istediği için yaptım insanla çok tuhaf

Son düzenleme:

hadi canım kendine iyi bak çok teşekkürederim herşeyi için

bu sözü söylüyorsa
ben kesinlikle emin oldum
yüzünü döneceği başka kapıları var
sende emin ol ve bu adam için hiç zaman kaybetme
kendini derdini ve özrünü birkaç basit kelime ile geçiştirip
yol ayrımı konusunda bu derece rahat davranan insandan hayır gelmez

yüzüne gözüne dursun yaptığın pastalar

Sen beni yanlis anladin yerine hadi canim kendine iyi bak diyorsa sen bu adami ne ara ne sor daha...

Sebebini yüz yüze iken sormalısınız.
1 ay'da bu ilgisizliği tuhaf o kadar peşinden koşmuşken hemde ..

Katiliyorum. Onun hayatinda başka biri var takma kafaya boyle insanlar düşünmeye gelmez. değer gorunce kacip giderler.

ben şimdi ne yapayım ne yapacağımı bilmiyorum hiç bişey yazmayayım mı o yazarsa?

Bence yazma biraz değerini anlasin sen onun keyfine göre mi yasayacaksin. O cani istediği zaman yada bos zamanlarında yaziyor sen ise bütün gün neden boyle yapiyor diye kafayi yiyorsun bunu kendine yapma. Birak pişman olsun. Sonra tekrar dönmek isterse değiştiğinden emin olduğun zaman bir şans daha ver. Bu arada kaç yasindasin

dediğiniz gibi gün boyu kendimi yiyorum ya kendiside cevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor kimle yazışıyosa artık...
25 yaşındayım oda 26

Ben olsam hayatımdaki herhangi biriymiş gibi davranırdım. Fazla üstüne düşüyorsunuz gibi geldi
Ya biri var ya da bir anda söndü ilgisi.
Pek beğenmedim davranışlarını ama hayırlısı...

Belki farkında olmadan bir şey söylemişsindir diyeceğim ama sonra tekrar pasta yapmanı istemiş..
Yerinde olsam dayanamazdım sorardım soğukluğunun sebebini ama sen sorar mısın bilmiyorum:/

dediğiniz gibi gün boyu kendimi yiyorum ya kendiside cevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor kimle yazışıyosa artık...
25 yaşındayım oda 26

Seni anlayabiliyorum bende 2 hafta öncesine kadar ayni seyleri yasiyordum ama artik sohbetimi kestim. Böylesi daha iyi emin ol

Ben olsam hayatımdaki herhangi biriymiş gibi davranırdım. Fazla üstüne düşüyorsunuz gibi geldi
Ya biri var ya da bir anda söndü ilgisi.
Pek beğenmedim davranışlarını ama hayırlısı...

sorduğumda hiçbişey yok değişmedim diyor ama davranışları aynı
bundan sonra umursamayacağım

Belki farkında olmadan bir şey söylemişsindir diyeceğim ama sonra tekrar pasta yapmanı istemiş..
Yerinde olsam dayanamazdım sorardım soğukluğunun sebebini ama sen sorar mısın bilmiyorum:/

sordum hiçbişey yok dedi işler yoğun ve rahatsızlığım var dedi ama halen aynı şeylere devam ediyor
son 1 haftadır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…