• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamayı nasıl engellemeliyim?

cnm benım tavsıyem aglamaktan sana zarar gelmez karsındakının o an senın ıcın ne dusundugunu umursama sırf agladıgın ıcın bunu insan oldugun ıcın yapıyosun duygusuz olmadıgın ıcın bunu degıstırmeye calısma benım esimde evliliğimiin ilk yıllarında tartısmalarımızda galadıgım ıcın kızardı sırf agladıgın ıcın senınle muhım konuları konusamıyorum aramızdakı sorunları konusamıyoruz konusamayınca halledemıyoruz dıyodu ve gercekten konusamıyoduk küs kalıyoduk buyuzden ben kendıme aglamamayı ogrettım bogazım dugumlendı nefes alamıcak gıbı oldum ama gozyaslarımı akıtmadım belkı yuzumden bellıydı aglamaklı oldugum ama gozyasımı akıtmadım ılk zamanlar cok zordu ama zamanla alıstım ve en kotusu artık aglayamıyodum aglamak rahatlamak acılmak ıstıyorum ama aglayamıyodum belkıde bu yuzdendırkı logusa donemım cok aglak gectı sımdı eskıye gore daha ıyıyım aglancak yerde aglayıp aglanmıcak yerde aglamamayı basarıyorum sanırım ..
teşekkür ederim canım nekadar doğru ve güzel anlatmışsın.evet banada öyle söylüyolrar.duygularını o an olduğu gibi yaşamak iyi ama daha güçlü olmak için bende taktik geliştireceğim :49:

Ozetle aynı durum bende de var...
Sızın burcunuz nedır buarada merak ettım?

balık burcuyum canım:1: hee anlaşıldı diyeceksiniz belki duygusal burç diye. ama birsürü arkadaşım var ne ağlamak biliyolar ne duygularını ifade etmek.
birde bizim burç için hayalci derler.ama ben hayal bile kuramayacak kadar umutsuzum galiba.çünkü hayallerimin gerçek olmaması durumunda yara almaktan korkuyorum.

tahmin ettim ya balık ya da yengectır buyuk ıhtımalle dedim :) ki bende yengecım :)
su grupları boyle ıste sevgılı seno'
duygusal sulugoz oluyorlar ne yapalım ah ahh :97:

ah kızlar ahh :1: bence formül bulmalıyız bneim gibi rahatsızsanız durumunuzdan.sizce neler yapılabilir,insanların karşısına geçtiğimizde kendimizi müdafa ederken ağlamamak için??

canmm eskiden bende de olurdu, sonra bunun sebebini ciddi ciddi anlamaya çalıştım, meğer ben herkesi ne kadar da çok önemsiyormuşum, insanlar bazen komplekse girdiklerinden ya da açık aradıklarından bana bu şekilde davranıyormuş, bence onları fazla önemseme, hatta onları önemsemediğin her ne varsa öyle gör, ve hakkını müdafa et, düşün karşında bi kedi olsa ağzı olsa konuşssa ağlatabilirmi seni

off off!!
al bendende okadar..bende aynı durumdayım..
karşımdakinin bir dengesiz laf etmesi yeter haklı oldugumu anlatmaya çlışırken aglamam için..
bazen tutabiliyorum kendimi.neden çekiniyorum dierek.bencil olmaya çalış cnm sen ağlat başkalarını..
arada bir işe yarıyo bende vallaha...
tamamen yenmek için ciddi birşekilde psikolog destegi lazım

Son düzenleme:
canmm eskiden bende de olurdu, sonra bunun sebebini ciddi ciddi anlamaya çalıştım, meğer ben herkesi ne kadar da çok önemsiyormuşum, insanlar bazen komplekse girdiklerinden ya da açık aradıklarından bana bu şekilde davranıyormuş, bence onları fazla önemseme, hatta onları önemsemediğin her ne varsa öyle gör, ve hakkını müdafa et, düşün karşında bi kedi olsa ağzı olsa konuşssa ağlatabilirmi seni[/QUOTE]
canım harika bir mesaj yaa çok teşekkür ederim.gerçekten günbegün bunları aklıma getirip değişmeye çalışacağım.sağol:42:

off off!!
al bendende okadar..bende aynı durumdayım..
karşımdakinin bir dengesiz laf etmesi yeter haklı oldugumu anlatmaya çlışırken aglamam için..
bazen tutabiliyorum kendimi.neden çekiniyorum dierek.bencil olmaya çalış cnm sen ağlat başkalarını..
arada bir işe yarıyo bende vallaha...
tamamen yenmek için ciddi birşekilde psikolog destegi lazım

ahh ahh canım haklısın valla evet bazen bencil olmalı fakat zor işte. herkesi kendimiz gibi sanıp bizim gibi olmadıklarında tadımız kaçıyor.insan hep güçlü olmalı.

canım benim kuzenimde öyle kendini savunamaz ağlar hemen kocaman kız.bende tam tersi vurdummu oturturum lafı.içinden gelen bişey kuzenimede kızıyorum napıyım elimde değil ağlıyorum diyo

canım benim kuzenimde öyle kendini savunamaz ağlar hemen kocaman kız.bende tam tersi vurdummu oturturum lafı.içinden gelen bişey kuzenimede kızıyorum napıyım elimde değil ağlıyorum diyo

::::::))) ya bende kendimi savunmasına savunurum,öfkemi de rahatça dışa vururum ama işte hemen sesim titrer gözüm dolar:)) sevmem bu huyumu
:69:

Back
X