atamiyorum ustumden yasadiklarim bana cok ama cok agir geliyor.. Onu oyle cok seviyordum ki onunda beni cok sevdiginden hatta daha cok sevdiginden emindim ne olursa olsun birakmazdi nisanlandik ailesi istemeye istemye bi ara benimser gibi oldular sonra tekrar laf sokmaya basladilar susume pusume makyajima.. Cunku onlar evde oturup cocuk buyutmemi calismamami istediler ben kabul etmedim ex kayinvalidem de nisanlimi fisekledi fisekledi aramizda kavgalar cikti ben erkegim sen bana uyman gerekir evin erkegi benimdedi ve beni terk etti uymadigim icin biraz fedakar olucakmisim ben onca okudum meslek sahii oldum nasil birakayim isimi gucumu.. Cok gecmeden baska bi kizla cikmaya basldi o kizi coook seviyormus beni hic sevmemis hatta

bana bu sozler bu yasadiklarim cok agir geldi adam bi anda deyisti sanki benim yillarca sevdigim gitti baska biri geldi.. Ayrildik 6 ay odli ben hala atamadim bu yikimi o kizlada hala gorusuyor sanirim 2.5 aydir . Ciddiyete dokeceklerini felan duymustum.. Hergun hergun takip ediordum sosyal medyadan onlari ama dun artik kendimi yiprattigini farkettim oyle beddularim felanda tutmuo gayet mutlular olan onlari izlerken bana oluyo

ve kapattim sosyal medyalari... Fakat az once tamamen yalnisikla onlari gordum ah kafam salak kafam ne diye tiklarsin hadi tikladin bi bakayim ya deyip kizin adini yazdim istegrsma (kardesimin hesabindan) kiz yeni resim koymus tek boyle manzatari biyer kesin birlikte gittiler

agla agla canim cikti dayanamirum yaptiklari yanina kalicak evlenip coluk cocuga kariscak bana yaptiklarinin bedelini 1 gram bile odemeyecek ama neden

benim gunahim neydi cok yoruldum tovbe ettim ondan haber alabilecegim
Herseyden uzak durucam ah bu kafam ah cok yoruldum bazen nefes alamiorum ben