• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlanacak haline gülenler buraya

vlla ne yalan söyleyeyim genç kızlığındaki gibi olmuyor kendine özenin ve telaşın ....
o zamanlarda bir ilgi odağı olma çabası ve beğenilme arzsu içinde oluyor insan ..ama evlilik te iş farklı tek bir kişi için ama tabii önce kendi için insan kendine bakmalı....ben yine salmış diilim kendimiama küçük bir çocukla,ev işi,ütü ,çamaşır,yemek ,düzen vs derken da çok ta zaman harcanamıyor...

aldatırmı?

_babamda olsa güvenmem,aldatır.(açsa,önünede sofra kurulmuşsa,kadınında sümüğünü silip tıpış tıpış döneceğini biliyorsa aldatır)

yetiyormuyum ?

_o bana yetsin (alimallah)

güzelmiyim?

_çok şükür.

ehe biri basa dönmüş konuda. bu baslık işe yaradı heralde.
biz pimpirikliyle laf lafı acan bi sayfa olsada arada gırgır yapsak demiştik.
arada da güzel güzel paylaşımlar olsa.

ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hep yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
kendime sonsuz güvenim var her acıdan ve her bakımdan..benden iyisi şamda kayısı bile olmaz :))))
zaten bu sonsuz güvenim de hep batar adama ....batsınnnn,batsın zaten..:)))

budur işte yaa:lepi:
bunalrın hepsine sonuna kadar katlıyorum rujcum..
kaybetmekten tedirgin olmak normal ama bu tedirginlikle adamı bezdirmek anlamsız hatta mümkünse bilmesin..
gelen ağam giden paşam..
dünya benden ibaret..
o dert etsin beni kaybedeceğini düşünüp düşünüpkaydirigubbakcemile

Neden bu tür sorularla zihnimi meşgul edeyimki. Devamlı aldatıyormu diye düşünmek beni paranoyak yapmaktan öteye gitmez.
Bu soruların hiçbir aklıma gelmedi. Aldatan aldatır ve aldatan hep kaybeder. Aldatılırsam umurumda bile olmaz. Yeterlimiyim değilmiyim diye kendi kendimi yemem asla. Beğenmeyen memnun olmayan çeker gider. Kimseyi zorla elinizde tutamazsınız.

walla ben bu soruları sormuyorum da...yaklaşık 10 aydır sevgilim şehir dışında şantiyede..kendime ve ona sorduğum tek soru ne zaman bitecek bu şantiyeeee ?? :((

Ben adamı bıktırdım artık isyanlarda adamın aldatacağı yoksada aldatacak benikaydirigubbakcemile3
Sürekli ya beni aldatıyorsan beni aldattın mı ona baktın mı buna baktın mı yanında kim var bir sürü saçma sapan sorular.Walla ben olsam beni çekmezdim bunaltıyorum fsarkındayım ama ne yapıyım paranoya olmuşum bir kere.Bi ara diyorum tamam düzelcem sonra buradaki aldatma yazılarını okuyunca tekrar başlıyorum saçma sapan sorular sormaya.Msn adresini kontrol ediyorum maillerini kontrol ediyorum.Şimdiye kadar bişey bulamadım.İnş olmaz:Saruboceq:

slm kızlarrrrrrrr ben geldimmmm öncelikle bende kendimden örnek vereyim şu evlendıkten sonra salma konusuna bende esımle flörtte iken asırı açık bakımlı biriydim evlenmeden önce bu konuyu konustuk ortasını bulma kararı aldık hehehe ortasıda uç noktalardan vazgecmem di benim için olmayacak sey degıldi (göbek gösterme ve günlük mini etek giyme) adam cok acık gördüğü için azıcık kapanmam bile ona bayagı bir kapanma gibi görunuyordu herneyse evlendik biz eee tabii basladı bu şunu yapma dar giyme hatta evli kadın sın kabul etsem oje bile surdurmeyecekti benim elimdede koz var tabi biz anlasmadık mı sadece göbek açma ve normal gunlerde mini gıyme demıstin diye istersen kabul etmezsen ayrılırız olur bıter sen benimi kandırdın evlenırken deyiverdım beni böyle aldın almasaydın deyiverıyor susturuyorum şimdi ise alıstı batmıyor gözüne kapalı oldukca batmaya baslıyor kaydirigubbakcemile3

Neden bu tür sorularla zihnimi meşgul edeyimki. Devamlı aldatıyormu diye düşünmek beni paranoyak yapmaktan öteye gitmez.
Bu soruların hiçbir aklıma gelmedi. Aldatan aldatır ve aldatan hep kaybeder. Aldatılırsam umurumda bile olmaz. Yeterlimiyim değilmiyim diye kendi kendimi yemem asla. Beğenmeyen memnun olmayan çeker gider. Kimseyi zorla elinizde tutamazsınız.

ceker gider begenmeyen demişssin dogru ama gitmiyorlar ki anacım keske gitseler çaktırmıyorlar bile

Ya kızlar bakın benim görüşüm su bu konuda:
Etrafımda bircok kadına bakıyorum evlenene kadar alımlıı bakımmlııııı gayet dişii.ve beraber oldukları erkek için binbir turlu renklere giriyorlar( bu makyaj değilll) özeniyorlar herşeye. bir buluşmaya felan gidilecekken binbirtürlü özen.aman ne giysem aman hangi kokuya bayılır.
ama gözlemlerime göre bu iş nikahtan sora değişior.saldım cayıra mevlam kayıra oluor geneldesi.
kaslar alınmaz agdalar gecikir. ev işi yapılır. adam gelince binbir surat vsvsvs
hele bide anne olunca hepden bebeğimde bebeğimmmm.
yanı anlata biliyormuyum. bir kadın evinide kocasını da bebeğinide ihmal etmememeli bence.
ev hanımı(evli kadın yada),anne ne olursa olsun kadın önce dişiliğine sahip cıkmalıdır.

hee ama ben böyle deyince hep etrafımdaki çilekeş hatunlar evlende görürüz seni diyorlar. bu gerçekden bu kadar zormu?

evet şu arkadasın söylediği gibi

vlla ne yalan söyleyeyim genç kızlığındaki gibi olmuyor kendine özenin ve telaşın ....
o zamanlarda bir ilgi odağı olma çabası ve beğenilme arzsu içinde oluyor insan ..ama evlilik te iş farklı tek bir kişi için ama tabii önce kendi için insan kendine bakmalı....ben yine salmış diilim kendimiama küçük bir çocukla,ev işi,ütü ,çamaşır,yemek ,düzen vs derken da çok ta zaman harcanamıyor...

mirmirmirmir

kimse esim beni aldatmiyor diye buyuk konusmasin bugun olmasa yarin olabilir insallahda olmaz ben babama bile guvenmem

BEn bugüne kadar aldatıldığımı sanmıyorum, bildiğim, duyduğum birşey olmadı.
Ama asla aldatmaz da demiyorum. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bu bir gerçek.
Ancak şu da var ki; iğreti ilişkiler hiç bana göre değil:1no2:. Kimileri hep der; kaybetme korkusu
olmalı diye. Bana göre değil. Öyle ya giderse, ya biterse diye kendimi yoran bir ilişkide
mutlu olamam ben.:delphin: Olmuyorsa olmuyordur, gitmek de bitirmekde o zaman gerçekleşir.
Kendimi güzel buluyorum, bakımsız değilim ama bunların hiçbirinin aldatma konusunda
ölçü olmadığının da farkındayım.

BEn bugüne kadar aldatıldığımı sanmıyorum, bildiğim, duyduğum birşey olmadı.
Ama asla aldatmaz da demiyorum. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok bu bir gerçek.
Ancak şu da var ki; iğreti ilişkiler hiç bana göre değil:1no2:. Kimileri hep der; kaybetme korkusu
olmalı diye. Bana göre değil. Öyle ya giderse, ya biterse diye kendimi yoran bir ilişkide
mutlu olamam ben.:delphin: Olmuyorsa olmuyordur, gitmek de bitirmekde o zaman gerçekleşir.
Kendimi güzel buluyorum, bakımsız değilim ama bunların hiçbirinin aldatma konusunda
ölçü olmadığının da farkındayım.

hepimizin bildiği mantıklı seyler söylemişsiniz inkar edilemezler.Benim kendimce sorunum ne olur biliyormusunuz ya farketmez bir ömür enayi gibi aldatıldıgım halde onunla birlikte olursam ömrüm bir hiç için gecerse yoksa sürekli aldatıyormu aldatılırmıyım la yasanmaz pektabi öğrenmeden ölsem ne ala birde kırklı ellili yaslarda ögrenirsem onca sene aldatılmıs oldugumu, ömür gitmiş o yastan sonra yeni bir çizgi ile hayata devam etmek :a015:cümlesi bile komik düşer vah giden gençliğim dememek adına hersey

Son düzenleme:
ben ne düşünecem ...o bunları düşünsün .....
icab ederse düşündürülür eyvallah...
ne bu behhhh! hep yusuf yusuf biz kadınlar gidiyo ,akıllı olalımda biz onları joseph-joseph(yusuf_yusuf)attıralım...
valla benim diyeceğim bu...
ben korkarım kaybetmekten eşimi ma ben bilirim ,ona bildirmem,bilmesin de...ama ona beni kaybetme korkusunu hep yaşatırım ki 3.5 atan o olsun :)
kendime sonsuz güvenim var her acıdan ve her bakımdan..benden iyisi şamda kayısı bile olmaz :))))
zaten bu sonsuz güvenim de hep batar adama ....batsınnnn,batsın zaten..:)))

Helal olsun be...İşte 21. yüzyılın Türk kadını böyle düşünmeli...Kendine güvenli, akıllı, zeki...kaydirigubbakcemile5
Bu yorumu tuttum ben :lepi:

hepimizin bildiği mantıklı seyler söylemişsiniz inkar edilemezler.Benim kendimce sorunum ne olur biliyormusunuz ya farketmez bir ömür enayi gibi aldatıldıgım halde onunla birlikte olursam ömrüm bir hiç için gecerse yoksa sürekli aldatıyormu aldatılırmıyım la yasanmaz pektabi öğrenmeden ölsem ne ala birde kırklı ellili yaslarda ögrenirsem onca sene aldatılmıs oldugumu, ömür gitmiş o yastan sonra yeni bir çizgi ile hayata devam etmek :a015:cümlesi bile komik düşer vah giden gençliğim dememek adına hersey
Sizin bakış açınızda çok doğru. Evet onca yıldan sonra öğrenmekmi, öğrenmemek mi
daha doğru olur? Hayata başlamak için ne kadar geç kalındıysa o kadar can yakar bu durum.:delphin:

kesinlikle katılıyorum.....

kendimizi bulunmaz hint kumaşı sanmalıyız ki
karşımızdakide öyle sansın
biz kendimizi saldıkça bıraktıkça acıdıkça onlar daha çok acıyor bize
boşuna dememişler acıma acınacak hale düşersin diye
işin özeti biz kendimize ne kadar önem veriyorsak karşımızdaki insanda
bize o derecede bir önem veriyor değmiyor kimseye fedakarlık yapmaya
bir bakıyorsunuz ki feda olan siz olmuşsunuz
o yüzden kendinizi sensiz olamam benim miladım sensin modunda bir hale sokmayın
yaşarız evallah sen olmadanda yaşıyorum sensizde yaşarım imasını
kazıyın beynine bakın ne kadar değerli ve vazgeçilmez oluyorsunuz -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ben evlenmemize az kala aldım karşıma söyledim.Bak dedim aldattığın anda anladığım saniyede hemen seni aldatırım sonrada koyarım kapıya bana sakın af dilemeye yada beni vurmaya gelme..
Sen bunu kendine nasıl yakıştırırsın dedi bende sen bana ve kendine nasıl yakıştırırsın dedim
yaparmısın bunu dedi bende denersen görürsün dedim...Çok şükür eminim aşkımdan Önce Allah korkusu var zaten içinde yapamazönce Allahım sonra ben korkuttuk adamı

(kızlar o duymasın aramızda kalsın da nerde bende o yürekk):roflol:

Back
X