ağlatan aşk filmi tavsiyesi acill

zuuey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
95
16
0
Bursa
arkadaşlar bana evim sensin (ki çok beğenmedim ama ağladım) incir reçeli aşk tesadüfleri sever tarzı hüngür hüngür ağlatacak film tavsiyesi verirmisiniz izleyip beğendikleriniz

arkadaşlar bana evim sensin (ki çok beğenmedim ama ağladım) incir reçeli aşk tesadüfleri sever tarzı hüngür hüngür ağlatacak film tavsiyesi verirmisiniz izleyip beğendikleriniz

ben ağlatan filmlerden kaçıyorum,siz de ağlatan film mi arıyorsunuz

türk filmi mi olsun illa? :44::44::44:

yok tatlım yabancıda olabilir

dediğin filmleri bende izledim ve çok sevdim..şimdi düşününce aklıma gelmiyor,film sitelerine baktınmı hiç?oralarda en çok izlenen aşk filmleri diye liste yapıyorlar.

The Painted Veil- duvak
Becoming jane
the notebook
one day
Love and other drugs
a walk to remember
ps. ı love you
jane eyre

şimdilik bunlar geldı aklıma. hepsini izledm ve huzunlendım :))

The Painted Veil- duvak
Becoming jane
the notebook
one day
Love and other drugs
a walk to remember
ps. ı love you
jane eyre

şimdilik bunlar geldı aklıma. hepsini izledm ve huzunlendım :))

teşekkür ederim canım benim :) bakıcam hepsinin fragmanına

Benim dunyamm ask filmi deil ama cok agladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz eski olabilir ama cok huzunlendigim bi film ghajini tavsiye ederim cok izledim yine olsa yine izlerim :)

Biraz eski olabilir ama cok huzunlendigim bi film ghajini tavsiye ederim cok izledim yine olsa yine izlerim :)

Ghajiini iyidir bende çok izledim ve yine izlerim..

beni unutma

Türk yapımı olan

benim içim çıkmıştı ağlamaktan

ağlatan film diye bişi yok bence. insanın duygularına göre durum değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…