• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
893
1.452
113
Kocaeli
Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:( çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,

Evi terk ederken ne düşündünüz ki? Naz yapayım kapıma gelsin yalvarsin filan mı?
Ne alak ya, yaşadıklarım vardı ayrılmam gerekiyordu, ama Bi yolu vardır, çözüme gidilir, bitmemesi için bişeyler yapılır, ayrı kalıbı sağlıklı düşünülür olması gereken buydu, diğer konularımjnakursan anlarsın, ezbere yargınyapmayın

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Sebep?ne olduda hiç üzülmüyo neden sizi istemiyo yazmamıssınız....Allah kimsenin yuvasını bozmasn

Sebep?ne olduda hiç üzülmüyo neden sizi istemiyo yazmamıssınız....Allah kimsenin yuvasını bozmasn
Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu

Ne alak ya, yaşadıklarım vardı ayrılmam gerekiyordu, ama Bi yolu vardır, çözüme gidilir, bitmemesi için bişeyler yapılır, ayrı kalıbı sağlıklı düşünülür olması gereken buydu, diğer konularımjnakursan anlarsın, ezbere yargınyapmayın
İyi de evden ayrilmak ne alaka? Çocuk oyuncağı mi bu? Aynı evdeyken cozemediginiz problemi ayrı evlerdeyken mi cozecektiniz?
Kaldı ki adama git dava aç demişsiniz, yazıyor ilk konunuzda. Adam da yememiş blofunuzu ve açmış. Demek ki sizin evliliğinizin bitmesi gerekiyor.

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:( çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Sizde onu görmezden gelin söylediği sözlere karşılık sizde bende çok rahatladım senin gibi yük kalktı omuzlarından deseydiniz laf mı yok Allah aşkına ,dik durun üzgün gözükmeyin egosu tavan yapmasın beyefendinin ,en önemlisi sizi istemeyeni sizde istemeyin çocuk yok galiba çalışmıyorsaniz çalışın kafanızı dağıtın dünyanın sonu değil sonuçta

Evi terk ederken ne düşündünüz ki? Naz yapayım kapıma gelsin yalvarsin filan mı?
Evi terketmek bosanma sebebi mi? Derdin ne diye sormaz mi insan? Bir yerde oturup konusalim karar verelim diye. Adam hazirda bekliyormus

Sizde onu görmezden gelin söylediği sözlere karşılık sizde bende çok rahatladım senin gibi yük kalktı omuzlarından deseydiniz laf mı yok Allah aşkına ,dik durun üzgün gözükmeyin egosu tavan yapmasın beyefendinin ,en önemlisi sizi istemeyeni sizde istemeyin çocuk yok galiba çalışmıyorsaniz çalışın kafanızı dağıtın dünyanın sonu değil sonuçta
Ona karşı böyle değilim i, çocuk yok evet çalışıyorum da, Allaha şükür işim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X