• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu süreçte çocuk yapmamayi siz mi tercih ettiniz?hep sorunlar olduğu icin evlilikte.

Ha yani siz evden ayrılmasanız şu an sizi çok sevecek ve çok mutlu bir evliliğiniz mi olacaktı? Öyle anlatmışsınız. Küçük şeyler için naz yapıp gittin diye mi dava açtı adam. Hayır tabi ki ama siz o psikolojidesiniz şu an. Ben sizi anlıyorum kendinizde suç arıyorsunuz ama yanlış düşünüyorsunuz.

Bu saatten sonra kimin suçu olduğunun ne önemi varmış acaba? diye sor ona.
Hala sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor. Biraz daha ağla, biraz daha yalvar yakar ki, keyiften ölsün paşa.
Altını çizerek belirteyim, kendisine ne ağladım nede yalvardım, anlaşmalı boşanma dilekçesini bana getirdiğinde tek söz söylemeden imzaladım ve arkadaşıma teslim ettim

İyi de bu adam size yapmadığını bırakmadı ailesi ile birlikte. Lütfen sakin olun emin olun kafanızı toplayınca çocuksuz çocuksuz bu aileden kurtulduğunuz için çok sevineceksiniz. Sadece zamana ihtiyacınız var
Evet biliyorum, ama çok üzülüyorum işte ne umutlarla yuva kuruyorsun ve hiç bir sebebim yokken, Bi bir hevesle bian önce boşanılmak istenen kişi oluyorum

Altını çizerek belirteyim, kendisine ne ağladım nede yalvardım, anlaşmalı boşanma dilekçesini bana getirdiğinde tek söz söylemeden imzaladım ve arkadaşıma teslim ettim
Ağladın demiyorum, adam aklınca seni suçlu çıkararak ona ağlamanı yalvarmanı bekliyor diyorum. Bir süredir egosu doymuyor çünkü

Arkadasim bu adamdan sana hayir gelmez artik. Böyle koca olmaz olsun, birak ne hali varsa görsün. Sen bu iliskide hep alttan alan hep anlayisli davranan taraf oldugun icin seni cepte bellemis, bütün havasi bu yüzden. unutma onun havasini söndürmek senin elinde. Eger sen simdi onu arayip aglayarak ne kadar aci cektigini falan anlatirsan "ben böyle iyiyim yeaaa" diyip seni daha cok yaralayacak seyler söyleyecek bunu sana söyliyim simdiden. O yüzden hic o toplara girme, o simdi zannediyor ki ve hatta istiyor ki sen onun pesinden kos onu bosanmaktan vazgecir. Bak tatlim bunu yaparsan evliligin belki devam edebilir ama emin ol ondan sonra bütün ipler iyice onun eline gecmis olacak ve sen hep kendini hatali gördügün icin ilerde daha da fazla alttan almaya ve fedakarlik yapmaya baslayacaksin, sonuc: yine mutsuz bir kadin!
Lütfen bu sürecte onunla iletisime falan gecme, aradan bir kac ay gecince "lan bu kiza noldu da bensizlige alisti, niye sesi cikmiyor" diye o paniklemeye baslayacak zaten. Klasik erkek cünkü hic sasmaz...
Klasik erkek öyle doğru güzel yorumlamışssınz ancak sevgili olsalar tamam da boşandıktan sonra gelen erkeğin de lüzumu yok.Tekrar evlenmeyi düşünmez herhalde.

Bu arada hiç mutlu huzurlu gibi gelmedi bana. Ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama bu tür durumlarda kuyruğu dik tutmak lazım bence. Herşeye olacağına varır. Sevmiyorsa mutluysa boyle hiç bozmayın adabinizi bir güle güle diyin geçin
Katılıyorum size. Ben böyle mutluyum diyen adam mutlu değildir bence. Öyle olsa bile geleyim barısalım falan denmez ki.

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Sizi üzmek istemem ama bugün bitmese yarın bitiyor böyle evlilikler. Eşi evi ayıran ama kapıdan ayrılmayan çok erkek te var. Bence bu olayın bahanesi, zemin hazirlamissiniz sadece.Olayin ayrıntı ve iç yüzünü bilemiyorum tabii. Ama seven erkekler kolay vazgeçmiyor genelde. Eğer sizin de hatanız var ise bitmemesi için çaba gösterip konuşun ama yalvar yakar olmayın lütfen .Yine de olmuyorsa yapacak birsey yok zaten. Hakkinizda hayırlısı olsun

Konulariniza göz attım da sebepler çok eften puften geldi. Evliliği nasıl bu kadar kolay gözden çıkardı ki? Anlatmadiginiz başka şeyler ya da onu pohpohlayan yonlendiren birileri mi var?

İyi de evden ayrilmak ne alaka? Çocuk oyuncağı mi bu? Aynı evdeyken cozemediginiz problemi ayrı evlerdeyken mi cozecektiniz?
Kaldı ki adama git dava aç demişsiniz, yazıyor ilk konunuzda. Adam da yememiş blofunuzu ve açmış. Demek ki sizin evliliğinizin bitmesi gerekiyor.
Bazen insanların hatalarıni gözden geçirebilmesi için ayrı kalmak iyi gelebilir.(Ama rest cekmekten bahsetmiyorum tabii) Bunun için de tarafların o olgunluğa ulaşmış olması gerekiyor. Çok az kişinin basarabilecegini düşünüyorum.Genelde iki taraflı veya tek taraflı inada biner çünkü.

Evi terk ederken ne düşündünüz ki? Naz yapayım kapıma gelsin yalvarsin filan mı?
Maksat gözdağı vermek kaybetme korkusu tattırmak ama yememiş konu sahibinin eşi bundan sonra düşünerek tartarak hareket eder artık Merifettah Merifettah sende ağlama şu adam için adam fırsat beklemiş resmen neyine ağlıyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X